REISSUETUKOODEJA 😎
REISSUETUKOODEJA 😎
20.05. asti
säästä jopa 50€
00
s
00
min
00
sek
Valitse etukoodisi

Neuvonta
Lastenvaunuopas

Lastenvaunuoppaamme avulla löydät juuri sinulle ja lapsellesi sopivat lastenvaunut!

Lastenvaunujen hankinta ei aina ole helppoa. Tulee ottaa paljon erilaisia asioita huomioon, jotta juuri sopivat lastenvaunut löytyvät. Lastenvaunuoppaamme tarjoaa tietoa eri malleista ja merkeistä, sekä muita tärkeitä yksityiskohtia, jotta lopullisen päätöksen teosta tulisi hieman helpompaa.

Turvaistuinopas

Turvaistuinoppaamme avulla löydät juuri sinulle ja lapsellesi sopivan turvaistuimen!

Turvaistuimen hankinnassa tärkeintä on turvallisuus, joten juuri omalle perheelle sopivan istuimen hankinta voi olla vaikeaa. Turvaistuinoppaasta saat apua ja vinkkejä turvaistuimen tai -kaukalon hankintaan. Löydät oppaasta tietoa muun muassa turvaistuinten ryhmittelystä, kiinnittämisestä, kulkusuunnasta ja turvallisuudesta.


Kantoreppuopas

Kantoreppuoppaamme avulla löydät juuri sinulle ja lapsellesi sopivan kantorepun!

Kantoreppujen ja kantoliinojen käyttö saattaa olla oikea viidakko ymmärtää. Opastamme sinua mielellämme, jotta voimme varmistaa, että löydät sinulle ja lapsellesi täydellisen ratkaisun. Ohjeissa on tietoa alkaen siitä, miten niitä voidaan käyttää aina siihen asti, mikä sopii erilaisille vanhemmille.

Teemanurkka

Teemanurkka

Olemme luoneet kokonaisen teemamaailman, jossa hyödylliset vinkit ja neuvot ovat helposti saatavilla. Täältä löydät tietoa ja inspiraationaiheita kaikesta siitä, mitä vanhemmuus vaatii. Pidämme sinusta huolen kaikissa vanhemmuuden tilanteissa.


Vastasyntyneelle

Kaikki mitä tarvitset ennen vauvan saapumista.

Lastenvaunut, turvaistuin, imetystuotteet, lelut, lastenhuone. Ennen vauvan saapumista on valtavasti erilaisia asioita, jotka tulisi muistaa hankkia. Kätevä ostoslistamme auttaa sinua pysymään ajantasalla, ettei mitään vaan unohtuisi.

Checklista vastasyntyneelle

Checklista auttaa pysymään ajantasalla tarvittavista asioista ennen vauvan tuloa.

Turvaistuin - check. Lastenvaunut - check. Lämpöpussi - check. Vaatteet - check. Voit merkata ostoslistaan kätevästi mitä tuli jo hankittua ja mitä on vielä hankkimatta. Näin pysyt paremmin ajan tasalla.


Seuraa meitä Facebookissa ja saat tietoa uusimmista kampanjoistamme!
Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa uusimmista etukampanjoistamme.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

FAQ

Tietoa meistä

Tartu mahdollisuuteen työskennellä osana dynaamista tiimiämme. Tarkista avoimet työpaikkamme.