NeuvontaLastenvaunuopas

Lastenvaunuoppaamme avulla löydät juuri sinulle ja lapsellesi sopivat lastenvaunut!

Lastenvaunujen hankinta ei aina ole helppoa. Tulee ottaa paljon erilaisia asioita huomioon, jotta juuri sopivat lastenvaunut löytyvät. Lastenvaunuoppaamme tarjoaa tietoa eri malleista ja merkeistä, sekä muita tärkeitä yksityiskohtia, jotta lopullisen päätösen teosta tulisi hieman helpompaa.

TurvaistuinopasTurvaistuimen hankinnassa tärkeintä on turvallisuus, silti juuri omalle perheelle sopivan istuimen hankinta voi olla vaikeaa. Turvaistuinoppaasta saat apua ja vinkkejä turvaistuimen tai -kaukalon hankintaan. Löydät oppaasta tietoa muun muassa turvaistuinten ryhmittelystä, kiinnittämisestä, suunnasta ja turvallisuudesta.


Vastasyntyneelle

Kaikki mitä tarvitset ennen vauvan saapumista.

Lastenvaunut, turvaistuin, imetys, lelut, lastenhuone. Ennen vauvan saapumista on valtavasti erilaisia asioita, jotka tulisi muistaa hankkia. Kätevä ostoslistamme auttaa sinua pysymään ajantasalla, ettei vaan mitään unohtuisi.

Checklista vastasyntyneelle

Checklista auttaa pysymään ajantasalla tarvittavista asioista ennen vauvan tuloa.

Turvaistuin - check. Lastenvaunut - check. Lämpöpussi - check. Vaatteet - check. Kätevästi merkaten ostoslistaan mitä tuli jo hankittua ja mitä on vielä hankkimatta. Itsekin pysyy paremmin ajantasalla tätä ostoslistaa seuraamalla.


Seuraa meitä Facebookissa ja saat tietoa uusimmista kampanjoistamme!
Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa uusimmista etukampanjoistamme.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

FAQ

Tietoa meistä

Tartu mahdollisuuteen työskennellä osana dynaamista tiimiämme. Tarkista avoimet työpaikkamme.