10 % alennus leluista
10 % alennus leluista
Kopioi koodi
RATA9737
00
t
00
min
00
s
Katso lisää!i

TIETOSUOJASELOSTE babymarkt.de / pinkorblue.fi

Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietosuojakäytäntömme vastaavat Euroopan parlamentin yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Seuraavassa kerromme sinulle tarkemmin tietosuojasta:

GDPR:N MUKAINEN REKISTERINPITÄJÄ ON

babymarkt.de GmbH
Wulfshofstraße 22, 44149 Dortmund
Tel.: +49 231/53471100
Fax: +49 231/53471110
E-Mail: info@babymarkt.de

REKISTERIÄ KÄSITTELEVÄ HENKILÖ

Saat tietosuojavaltuutettuun yhteyden sähköpostitse:

Sähköposti: datenschutz@babymarkt.de

1. SYYT TIETOJEN KERÄÄMISELLE

Keräämme ja käsittelemme tietojasi voidaksemme kehittää sivustoamme ja tarjotaksemme sinulle parhaimman mahdollisen palvelun tarjoammalla helpon pääsyn palveluumme.

2. MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN, KÄSITELLÄÄN TAI KÄYTETEÄÄN?

2.1 SIVUJEMME KÄYTTÖ

Kun saavut sivustollemme, serverimme kerää automaattiseti yleisluonteisia tietoja, kuten verkkovierailun syyn, tietoa toimivuudesta ja järjestelmän turvallisuudesta. Tähän kuuluu tieto käytetystä selaimesta, käytetystä käyttöjärjestelmästä, Internet-tarjoajan käyttämästä verkkotunnuksesta, käytetyn tietokoneen yhteystiedot (IP-osoite), sen sivun osoite, jonka kautta tulit internetsivullemme (viittausosoite), sivut, joita katsot internetsivuillamme sekä vierailusi päivämäärä ja kesto. Emme pysty yhdistämään tietoja takaisin tiettyyn henkilöön käyttämämme pseudonymisoinnin ansiosta.

2.2 YHTEYDENOTTOLOMAKE

Ottaessasi meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta keräämme henkilökohtaisia tietoja. Mitä henkilökohtaisia tietoja kerätään riippuu käytetystä yhteydenottolomakkeesta. Tietoja tallenetaan yhteydenottosi hoitamista varten. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*). Muut kentät ovat täytettävissä vapaaehtoisesti. Poistamme yhteydenottolomakkeen kautta saamamme henkilötiedot, kun niiden tallentaminen ei ole enää tarpeellista, tai rajoitamme tietojen käsittelyä lakien nojalla. Oikeudellinen peruste henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn on kerrottu GDPR:n 6 artiklan 1. kohdan alakohdassa b, jos yhteydenottosi koskee sopimusta. Tarkoituksemme on vastata yhteydenottoosi, jolloin GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdalla f on oikeudellinen peruste.

2.3 UUTISKIRJEEN TILAAMINEN

Halutessasi voit tilata ilmaisen uutiskirjeemme, joka lähetetään sähköpostitse ja jossa kerromme sinulle ajankohtaisista, mielenkiintoisista kampanjoista. Uutiskirjeen tilaamisessa käytetään niin kutsuttua Double-opt-in –käytäntöä. Tämä tarkoittaa, että tilaamisen jälkeen lähetämme annettuun sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa pyydämme vahvistamaan uutiskirjeen tilauksen. Jos et vahvista uutiskirjeen tilaamista, tietojasi rajoitetaan ja ne poistetaan automaattisesti kuukauden kuluttua. Tallennamme lisäksi käyttämäsi IP-sosoitteen, sekä uutiskirjeen tilaamisen ja tilauksen vahvistamisen ajankohdan. Toimenpiteen tarkotus on, että voimme todistaa tilauskesi ja tarvittaessa voimme selvittää mahdollisen henkilökohtaisten tietojesi väärinkäytön. Ainoa tarvittava tietoa uutiskirjeen tilaamiseksi on sähköpostiosoitteesi. Kaikki muut tiedot ovat vapaaetoisia.. Uutiskirjeen tilaamisen vahvistamisen jälkeen tallennamme henkilökohtaiset tietosi uutiskirjeen lähettämistä varten. Uutiskirjeen tilaamisen voi perua koska tahansa ilmoittamalla siitä vastuuhenkilölle, joka on ilmoitettu tietosuojaselosteen alussa, tai sähköpostitse osoitteeseen info@pinkorblue.fi OIkeudellinen peruste on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdassa a.

2.4 UUTISKIRJEEN LÄHETTÄMINEN SÄHKÖPOSTITSE KANTA-ASIAKKAILLEMME

Antaessasi sähköpostiosoitteesi meille tilatessasi tuotteita tai palveluita pidätämme oikeuden lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostitse tarjouksia vastaavanlaisista tuotteista tai palveluista, joita meillä on valikoimassamme. Pykälän 7 kohdan 3 mukaan emme tarvitse tähän erillistäsuostumusta. Tietojen käsittely on tarpeen ouikeutettujen etujen toteuttamiseksi, joka koskee personalisoitua suoramarkkinointia GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukaisesti. Jos olet kieltänyt sähköpostiosoitteesi käyttämisen kyseiseen tarkoitukseen, emme lähetä sinulle sähköposteja. Vaikka olisitkin ensin hyväksynyt sähköpostiosoitteesi käytön tähän tarkoitukseen, voit koska tahansa perua luvan ilmoittamalla siitä vastuuhenkilölle, jonka yhteystiedot ovat nähtävissä tämän tietosuojselosteen alussa. Tätä tarkoitusta varten sovelletaan ainoastaan lähetyskuluja perusmaksujen mukaisesti. Luvan perumisen jälkeen sähköpostiosoitettasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

2.5 TIETOJEN KÄSITTELY ASIAKASTILIN LUOMISESSA / REKISTERÖITYMISESSÄ

Keräämme ja käsittelemme henilökohtaisia tietoja, kun annat nämä tiedot meille sopimuksen teon yhteydessä tai avaamalla asiakastilin. Oikeudellinen peruste on nähtävissä GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdassa b. Kerätyt tiedot riippuvat käytetystä rekisteröintikaavakkeesta. Asiakastilin poistaminen on mahdollista milloin tahansa ilmoittamalla siitä tietosuojavaltuutetulle. Tallennamme ja käsittelemme jakamiasi tietoja asiassuhteen ylläpitämistä ja hoitamista varten. Kun sopimus on täytetty tai jos poistat asiakastilisi, tietojasi rajoitetaan verotuksen ja kaupallisten säilytysaikojen osalta ja poistetaan näiden ajanjaksojen umpeuduttua, paitsi jos nämä tahot ovat nimenomaisesti suostuneet käyttämään tietojasi edelleen, tai jos tarvitsemme tietojasi johonkin muuhun lainmukaiseen käyttöön, josta kerromme tässä tietosuojatiedotteessa.

2.6 TIETOJEN KÄSITTELY KUN TILAUS TEHDÄÄN ILMAN ASIAKASTILIÄ

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme myös ilman asiakastiliä. Myös tässä tapauskessa henkilötietojasi kerätään ja käsitellään GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdan b mukaisesti. Mitä tietoja kerätään ja käsitellään riippuu käytetystä lomakkeesta. Tallennamme ja käytämme tilauksen teon yhteydessä antamiasi tietoja sopimuksen täyttämiseen. Kun sopimus on täytetty tai jos poistat asiakastilisi, tietojasi rajoitetaan verotuksen ja kaupallisten säilytysaikojen osalta ja poistetaan näiden ajanjaksojen umpeuduttua, paitsi jos nämä tahot ovat nimenomaisesti suostuneet käyttämään tietojasi edelleen, tai jos tarvitsemme tietojasi johonkin muuhun lainmukaiseen käyttöön, josta kerromme tässä tietosuojatiedotteessa.

2.7 TIEDON KÄSITTELY TILAUKSEN TEON YHTEYDESSÄ – TIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANNELLE OSAPUOLELLE

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN LOGISTIIKKAYHTIÖLLE

Sopimuksen täyttämiseksi välitämme keräämämme tiedot tuotteen toimittamisesta vastaavalle logistiikkayhtiolle (esim. DHL-Deutsche Post AG; GLS-General Logistics Systems Germany GmbH & Co OHG), jos tämä on välttämätöntä tuotteen toimittamisen kannalta. Joidenkin tuotteiden toimittamista varten täytyy sopia toimitusaika, mitä varten välitämme puhelinnumerosi logistiikkayhtiölle. Oikeudellinen peruste on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdissa b ja f.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN MAKSUPALVELUNTARJOAJALLE JA LUOTTOTIETOJEN TARKISTUS

PAYPAL

Käytämme kaupassamme maksupalvelutarjoaja PayPalia. PayPalin eurooppalaiset yhteystiedot ovat PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie. S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxemburg.
Jos asiakas valitsee kaupassamme maskutavaksi PayPalin, henkilön tiedot siirretään automaattisesti PayPalille. Käyttämällä tätä maksutapaa käyttäjä hyväksyy tietojensa siirtämisen PayPalille.
PayPalille siirrettävät henkilötiedot ovat henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite, puhelinnumero, sekä muut mahdolliset maksun käsittelyyn tarvittavat tiedot. Kauppasopimuksen syntymiseen tarvitaan myös sellaisia henkilötietoja, jotka liittyvät tilaukseen.
Tietoja siirretään maksun käsittelyn takia sekä mahdollisten petosten estämiseksi. PayPal voi välittää saamansa tiedot luottoyhtiölle, jotta tilaajan henkilöllisyys ja luottotiedot voidaan varmentaa.
PayPal voi välittää henkilötietoja palveluntarjoajille tai alihankkijoille, jos se on tarpeellista sopimuksen täyttämisen kannalta, tai jos sopimuksen tietoja täytyy muuttaa.
Henkilöllä on milloin tahansa oikeus estää PayPalia käsittelemästä hänen henkilökohtaisia tietojaan. Oikeuden estäminen ei koske henkilötietoja, joita on käsiteltävä, käytettävä ja välitettävä eteenpäin (sopimusperusteisen) maksun takia.
Näet PayPalin tietosuojatiedotteen täältä:https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

KLARNA

Käytämme verkkokaupassamme maksupalvelutarjoaja Klarnan Checkout -palvelua. Tämän takia, kun siirryt maksamaan tilaustasi, henkilökohtaiset tietosi, kuten sähköpostiosoitteesi, etu- ja sukunimesi, syntymäpäiväsi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, välitetään automaattisesti Klarnalle, jonka osoite on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 11134 Tukholma, Ruotsi. Näet Klarna Checkout -palvelun käyttöehdot täältä:https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/fi_fi/checkout. Tilausprosessin aikana näet Klarnan käyttöehdot napsauttamalla ”Vie tilaukseni loppuun” -sivulla olevaa ”Klarnan käyttöehdot” -linkkiä. Napsauttamalla Jatka-painiketta hyväksyt Klarnan käyttöehdot. Klarnan käyttöehtojen Henkilötiedot-kohdasta löydät linkin Klarnan tietosuojaselosteeseen. ”Mitä teemme antamillasi tiedoilla?” -kohdassa kerrotaan, miten Klarna käyttää keräämiään tietoja. Kohdassa kerrotaan tietojen käsittelyn tarkoitus, käsittelyn oikeudellinen peruste sekä onko kyseessä Klarnan automatisoitu päätös. Klarna käsittelee henkilötietojasi voidakseen tarjota sinulle yksinkertaistetun maksutavan Klarna Checkout -palvelun kautta ja voidakseen yksinkertaistaa maksuprosessia entisestään käyttäessäsi Klarnan palveluita seuraavan kerran. Klarna käsittelee henkilötietoja varmistaakseen henkilöllisyytesi, hallinnoidakseen maksujasi, estääkseen väärinkäytöksiä tai maksupalvelun käyttämistä väärin perustein, suorittaakseen asiakasanalyysejä, luottoarviointia, riskianalyysejä, riskienhallintaa, kehittääkseen liiketoimintaa sekä muutoin täyttääkseen sovellettavien lakien vaatimukset. Checkout-palvelua käytettäessä voidaan käsitellä seuraavia henkilötietoja, kunhan sille on oikeudellinen peruste:

  • Yhteystiedot – nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ym.
  • Syntymäpäivä
  • Maksutiedot – luottokorttitiedot, laskutiedot ym.
  • Taloudellisia tietoja – tietoa tuloista ja mahdollisista maksuhäiriömerkinnöistä (jos saatavilla) ym.
  • Tavaratiedot – tietoja ostoksistasi
  • Historatiedot – tietoja aikaisemmista ostoksista, maksuhistoriastasi sekä mahdollisista luoton hylkäämispäätöksistä ym.
  • Tietoja laitteestasi – IP-osoite, kieliasetukset, internetselainasetukset ym.

3. YOUTUBE VIDEOT

Olemme sisällyttäneet YouTube-videoita sivustollemme, jotka on tallennettu http://www.YouTube.com ja ovat suoraan katsottavissa verkkosivuillamme. Youtube ei ota sinusta vastaan evästetietoja mikäli et katso videoita sivustollamme.
Lisätietoja tietojesi keräämisen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta YouTubessa on luettavissa tietosuojakäytännöstä. Saat lisätietoja myös oikeuksista ja tietosuoja-asetuksista:https://www.google.com/intl/en/policies/privacy.Google käsittelee myös henkilötietojasi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojanhttps://www.privacyshield.gov/EU-US Framework. Framework.
Oikeusperustana tomii (artikla 6, kohta 1) GDPR.

4. GOOGLE MAPS

Tällä verkkosivustolla käytämme Google Mapsin tarjoamaa palvelua. Tämä antaa meille mahdollisuuden näyttää interaktiivisia karttoja verkkosivustolla ja antaa karttatietoja. Google käyttää karttojen näyttämiseen tietoja, joita olet käyttänyt verkkosivustomme alasivulla.
Lisätietoja tietojesi keräämisen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta Google Mapsissa on luettavissa tietosuojakäytännöstä. Saat lisätietoja myös oikeuksista ja tietosuoja-asetuksista:https://www.google.com/intl/en/policies/privacy. Google käsittelee myös henkilötietojasi Yhdysvalloissa ja on toimittanut EU:n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojanhttps://www.privacyshield.gov/EU-US. Frameworkin.
Oikeusperustana tomii (artikla 6, kohta 1) GDPR.

5. ARVONNAT

Ajoittain sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan verkkosivuillamme. Näiden arpajaisten yhteydessä voidaan myös kerätä ja tallentaa henkilökohtaisia tietoja (sähköpostiosoite, nimi, osoite ja mahdolliset muut arvot, jotka ovat välttämättömiä arpajaisille). Henkilökohtaiset tiedot käytetään yksinomaan kilpailun käsittelemiseen (esimerkiksi voittojen määrittämiseen, palkintoilmoitukseen ja palkinnon luovuttamiseen).
Osana arvontoja ilmoitamme osallistujalle tietojenkäsittelystä. Arvontojen jälkeen osanottajien tiedot poistetaan.

6. POISTAMINEN

Henkilökohtaiset tiedot poistetaan heti, kun tietojen tallentamisen tarkoitus on loppunut tai pyydät poistamista.

7. EVÄSTEET

Jotta sivuston käyttö olisi mahdollisimman miellyttävää, käytetään sivustolla evästeitä.
Evästeiden käytön avulla tallentuu esimerkiksi sivustolla käyttämäsi kielivalinta. Evästeet ovat tekstitiedostoja, joka siirtyvät kiintolevyllesi ja mahdollistavat tulevaisuudessa tunnistamaan jo käytetyn selaimen.

Voit rajoittaa evästeiden tallentumista kiintolevylle selaimen asetuksia muuttamalla. Jo siirtyneet evästeet voidaan myös milloin vain poistaa. Ohjeet evästeiden poistamiseen saat kulloinkin käytössä olleelta selaimelta. Mikäli et hyväksy evästeitä, voi tämä johtaa sivustomme käytön heikentymiseen.
Oikeudelliset perusteet evästeiden käyttöön löytyvät GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdasta f.

8. TIETOTURVA

Teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla varmistamme sivustomme turvallisuuden siten, että ulkopuoliset henkilöt eivät pääse käyttämään tietojasi väärin. Käytämme tietojen siirtämiseen selaimesta riippuen 128 bittistä tai 256 bittistä SSL-salausprotokollaa. Säännöllisistä kontrolleista ja jatkuvista turvatoimenpiteistä huolimatta ei ole täysin mahdollista suojautua kaikilta tietoturvaan kohdistuvilta uhkilta.

9. FACEBOOK CUSTOM AUDIENCE PIXEL-TOIMINNOLLA

Tämä sivusto käyttää Facebookin (Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA) “Facebook-Pixel”-toimintoa. Antamalla suostumuksen, toiminto voi seurata käyttäjän käyttäytymistä kun he ovat nähneet Facebook-mainoksen tai klikanneet sitä. Tämä toiminta edesauttaa Facebook-mainonnan tehokkuutta ja markkinoihin kohdistuvaa tutkimustyötä sekä auttaa tulevaisuudessa optimoimaan mainontaa. Tiedot ovat meille anonyymejä, eivätkä paljasta käyttäjän identiteettiä. Facebook tallentaa tiedot, jotta niiden avulla on mahdollistaa löytää käyttäjän profiili, ja lisäksi Facebook käyttää tietoja omiin mainostarkoituksiinsa omien tietojenkäyttöohjeidensa perusteella (https://www.facebook.com/about/privacy/). Voit estää Facebookia ja sen kumppaneita näyttämästä mainoksia Facebookissa ja muualla internetissä. Tätä tarkoitusta varten tietokoneellesi voidaan asentaa eväste. Tämä on mahdolllista vain jos henkilö on antanut GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdan a mukaisen suostumuksen. Vain yli 13-vuotiaat voivat hyväksyä Facebook Pixelin käytön, tätä nuoremmilta tarvitaan huoltajan lupa. Facebook Inc., jonka kotipaikka on USA on Privacy Shield –sertifioitu. Voit estää evästeiden käytön tietokoneellasi muuttamalla selaimesi asetuksia siten, ettei evästeitä enää asenneta ja aiemmin asennetut evästeet poistetaan. Evästeiden käytöstä poistaminen voi johtaa siihen, etteivät kaikki sivustomme toiminnot toimi kunnolla. Voit estää tiedonkeruun ja tiedon tallentamisen aktivoimalla tästä ns. Opt-Out –evästeen suoraan tälle sivustolle.

10. GOOGLE AdWords UUDELLEENMARKKINOINTI

Internetsivustomme käyttää Googel AdWords uudelleenmarkkinointia, jolla mainostamme sivuamme Googlen hakutuloksissa sekä kolmannen osapuolen sivustoilla. Palvelutarjoaja on Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Tätä tarkoitusta varten Google käyttää selaimesi evästeitä, jotka pseudonymisoidun evästetunnisteen ja vierailemiesi sivujen perusteella mahdollistavat juuria sinua kiinnostavat mainokset. Tietojen käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi, joka koskee sivumme optimoitua markkinointia, ja jonka oikeudellinen peruste on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohdassa f.
Muunlainen tietojen käsittely on mahdollista, jos olet antanut Googlelle luvan yhdistää internet- ja sovellushistoriasi Google-tiliisi, ja käyttää Google-tilisi tietoja räätälöidyn sisällön tarjoamiseen. Jos olet kirjautunut Google-tilillesi vieraillessasi sivustollamme, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analytic-tietojen kanssa luodakseen eri alustoille soveltuvaa uudelleenmarkkinointia. Tätä tarkoitusta varten henkilökohtaiset tietosi yhdistetään väliaikaisesti Google Analytics-tietojen kanssa, jotta kohderyhmä voidaan luoda. Dazu werden Voit pysyvästi estää evästeiden käytön lataamalla ja asentamalla selaimeesi lisäosan, jonka löydät täältä:
https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Google Adwords käyttää Google Adsense –toimintoja. Tarkemmat tiedot Google Adsensestä täältä:https://www.google.de/intl/de/adsense/start/.

Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa evästeiden esämisestä Digital Advertising Alliancelle osoitteessawww.aboutads.info. Voit lisäksi asentaa selaimesi siten, että sinulle ilmoitetaan aina evästeiden käytöstä ja voit tapauskohtaisesti päättää evästeiden hyväksymisestä tai asentaa hyväksynnän joidenkin evästeiden käytölle, tai hyväksyä evästeiden käytön yleisesti. Osa sivustomme ominaisuuksista ei välttämättä toimi oikein, jos evästeiden käyttö on estetty.
Google LLC, jonka kotipaikka on USA, on sertifioitu yhdysvaltalais-eurooppalaisella „Privacy Shield“ sertifikaatilla, joka takaa EU:n tietosuojan tason. Lisätietoa mainonnasta ja Googlea koskevasta teitosuojakäytännöstä näet osoitteesta: http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

11. SOSIAALISEN MEDIAN PLUG-IN OHJELMALISÄKKEIDEN KÄYTTÖ

11.1 MITÄ PALVELUNTARJOAJAA KÄYTÄMME?

Tällä hetkellä käytämme seuraavia sosiaalisen median Plug-in-ohjelmalisäkkeitä: Facebook, Instagram, Google+ ja Pinterest. Käytämme ns. kahden klikkauksen ratkaisua. Tämä tarkoittaa, että kun vierailet sivustollamme henkilökohtaisia tietojasi ei pääsääntöisesti siirretä Plug-in-palveluntarjoajalle. Plug-in-palveluntarjoajan voi tunnistaa alkukirjaimen tai logon päällä olevasta laatikosta. Tarjoamme mahdollisuuden viestiä Plug-in-palveluntarjoajan kanssa napsauttamalla painiketta. Vasta napsauttamalla merkittyä kenttää, ja aktivoimalla kentän, Plug-In-palveluntarjoaja saa tiedon, että saavuit vastaavalle sivulle sivustollamme. Tämän lisäski IP-osoitteesi, pyynnön päivä ja kellonaika, aikaero Greenwich Mean Time (GMT) aikaan, pyynnön sisältä (konkreettinen sivu), pääsyn tila / HTTP-tilakoodi, välitetyn tietomäärän suuruus, sivusto, jolta pyyntö tuli, selain, käyttöjärjestelmä ja käyttöliittymä, kieli ja selaimen versio välitetään. Facebookin kohdalla Saksassa palveluntarjoajat anonymisoivat IP-osoitteen heti keräämisen jälkeen. Aktivoimalla Plug-In-ohjelmalisäkkeen myös henkilökohtaiset tietosi siirtyvät kyseiselle Plug-In-palvleuntarjoajalle, jotka tallentavat tietosi (yhdysvaltalaisilla palveluntarjoajilla tiedot tallennetaan USA:han). Koska Plug-In-palveluntarjoajat keräävät tietoja pääsääntöisesti evästeiden kautta, kehoitamme sinua ennen laatikon napsauttamista poistamaan selaimesi evästeet.

11.2 EMME VOI VAIKUTTAA ASIAAN

Meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa tietojen keräämiseen eikä niiden käsittelyyn, emmekä täysin tiedä kerättävän tiedon määrää, tiedon käsittelyn tarkoitusta tai tallennusajan pituutta. Emme tiedä myöskään, miten Plug-In-palveluntarjoajan keräämät tiedot voidaan poistaa.

11.3 KÄYTTÖ PALVELUNTARJOAJAN TOIMESTA

Plug-in-palveluntarjoaja tallentaa keräämänsä tiedot käyttäjäprofiiliksi, ja käyttävät tätä mainontaan, markkinointitutkimukseen ja/tai räätälöityjen sivustojen tekoon. Yksi käyttötapa on näyttää räätälöityjä mainoksia (myös rekisteröitymättömille käyttäjille) sekä informoida muita sosiaalisen median käyttäjiä toiminnastasi sivustollamme. Viut estää tämän käyttäjäprofiilin luomisen, josta kerrot tästä kyseiselle Plug-in-palveluntarjoajalle. Plug-in-ohjelmalisäkkeet mahdollistavat kanssakäymisen sosiaalisen median ja muiden käyttäjien kanssa, jotta voimme parantaa palveluamme ja tehdä siitä mielenkiintoisempi käyttäjille. Oikeudellinen peruste Plug-In-ohjmalisäkkeiden käyttöön on kirjattu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohtaan f.

11.4 TIEDON LUOVUTTAMINEN ETEENPÄIN

Tiedot luovutetaan eteenpäin riippumatta siitä, onko sinulla tili Plug-in-palveluntarjoajan sivulla tai oletko kirjautunut tilille. Jos olet kirjautunut Plug-in-palveluntarjoan sivulla olevalle tilillesi, meidän sinusta keräämämme tiedot liitetään suoraan kyseisen tilin tietoihin. Jos käytät aktivoitua painiketta ja esimerkiksi linkität sivuja, Plug-In-palveluntarjoaja tallentaa myös tämän tiedon käyttäjätilillesi ja jakaa sen avoimesti yhteystiedoissasi olevien henkilöiden kanssa. Suosittelemme, että kirjaudut aina ulos sosiaalisesta mediasta lopetettuasi sen käytön, sekä vähintään ennen painikkeen aktivoimista, jotta tätä ei yhdistetä Plug-in-palveluntarjoajan käyttäjätiliisi.

11.5 PALVELUNTARJOAJIEN TIETOSUOJASELOSTEET

Voit lukea lisätietoa tietojen keräämisen syystä ja laajuudeesta kunkin Plug-in-palveluntarjoajan tietosuojaselosteesta. Kyseisistä tietosuojaselosteesta näet myös tietoa oikeuksistasi sekä tietoa yksityisyytesi suojaamisesta.

Plug-in-palveluntarjoajien osoitteet ja linkit heidän tietosuojaselosteeseen:

12. KAUPPA- JA TUOTEARVOSTELUT

Jotta asiakkaamme voivat arvostella kauppaamme ja tuotteitamme, olemme integroineet sivustollemme riippumattoman palveluntarjoaja eKomi Ltd. (”eKomi”) tarjoaman ohjelman. Ekomin kautta voit antaa anonyymia palautetta sivustostamme. Sopimuksemme täytyttyä lähetämmesinulle sähköpostia (joissain tapauksissa myös eKomin kautta), jossa pyydämme sinua arvioimaan kauppamme. Sähköpostissa on myös linkki arvosteluun. Tätä tarkoitusta varten eKomi tarvitsee henkilökohtaisia tietoja. Lisätietoa eKomin tietosuojasta näet osoitteesta: www.ekomi.de/de/datenschutz. Oikeudellinen peruste tiedonkeruuseen on kirjattu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan alakohtaan f.

Voit estää tietojesi käytön koska tahansa.

Kun kirjoitat arvostelun eKomissa, voit antaa meille myös sähköpstiosoitteesi, jonka kautta voimme ottaa sinuun yhteyttä arvosteluusi liittyen. Tällä tavoin voimme esim. reagoida antamaasi krtikiittiin, vastata esittämääsi kysymykseen tai auttaa sinua muuten vain. Sähköpostiosoitteen antaminen on täysin vapaaehtoista, ja sen antamiseen sovelletaan riippumattoman palvelutarjoaja eKomin tietosuojakäytöntäjä. EKomi yksin on vastuussa henkilökohtaisten tietojesi käyttämisestä, jotka jaat hiedän kanssaan.

13. ECONDA

Tietosuojavaltuutettumme on integroinut palveluntarjoaja Econdan (econda GmbH, Eisenlohrstr. 43, 76135 Karlsruhe, Saksa) teknisiäominaisuuksia sivullemme. Oikeusperustana on (artikla 6, kohta 1) GDPR. Econda on Web-analyytikan palveluntarjoaja.

Econda asettaa evästeen asianomaisen tietotekniikkajärjestelmään. Econda käyttää evästeiden tietoa markkinointiin, asiakaskäyttäytymisen tutkimiseen ja verkkosivuston optimointi tarkoituksiin. Econda evästeiden kautta kerättyjä tietoja ei käytetä ilman asianomaisen suostumusta evästeisiin. Selaimen asetuksilla käyttäjä voi kuitenkin estää evästeiden käytön ja/tai poistaa ne käytöstä palvelun käytön päätyttyä.
Voit myös estää Econdan evästeiden käytön napsauttamallä tätä linkkiä , joka asettaa opt-out-evästeen. Vastaan asetettu opt-out-eväste asetetaan tietojenkäsittelyn tietotekniikkajärjestelmään.

14. TRADEDOUBLER

Tietosuojavaltuutettumme on integroinut palveluntarjoaja Tradedoublerin teknisiäominaisuuksia sivullemme. Tradedoubler on kumppanuusmarkkinointi palveluntarjoaja.
Tradedoubler asettaa evästeen asianomaisen tietotekniikkajärjestelmään. Tradedoublerin asettama eväste ei kerää henkilötietoja. Evästeen tarkoitus on kerätä mukaan kumppanisivuston tunnistamiseen tarkoitettu tekstitiedosto ja asiakkaan tilausnumero. Tällä tavoin Tradedoubler kerää tietoja komissioiden maksamiseen kumppanisivustojen ja pinkorblue.fi välillä.
Oikeusperustana tomii (artikla 6, kohta 1) GDPR.

15. EPOQ

Sivustomme käyttää palveluntarjoaja epoq internet services tarjoamia palveluja. Kyseisen palvelun avulla sivustomme pystyy tarjoamaan asianomaisille kohdennettuja tuotesuosituksia. Suositukset näytetään evästeanalyysin avulla. Oikeusperustana tomii (artikla 6, kohta 1) GDPR.

16. HAKEMUKSET

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja myös työnhakijoilta käsiteltävän hakemusprosessin käsittelyä varten. Prosessointi voidaan tehdä myös sähköisesti. Näin on aina, jos hakija lähettää hakemusasiakirjat sähköisesti eli sähköpostilla tai verkkosivustollamme toteutetulla verkkolomakkeella.

Jos teemme työsuhteen hakijan kanssa, lähetetyt tiedot säilytetään työsuhteen toteuttamiseksi lakisääteisten säännösten mukaisesti. Mikäli yrityksen ja hakijan välillä ei kuitenkaan ole tehty työsopimusta, hakemusasiakirjat poistetaan neljä kuukauden kuluessa rekrytointiprosessin päättymisestä.
Noudatamme hakuprosessissa yleisen tasa-arvolain (AGG) mukaista menettelyä.

17. REKISTERÖIDYN HENKILÖN OIKEUDET

Jos sinun henkilökohtaisia tietoja käsitellään, sintu on rekisteröity, ja sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan seuraavia oikeuksia:

17.1 OIKEUS SAADA PÄÄSY TIETOIHIN

Voit pyytää tietosuojavaltuutetulta vahvistuksen siitä, käsitellemmekö sinua koskevia henkilötietoja.
Jos näitä henkilötietoja käsitellään, sinulla on oikeus pyytää seuraavia tietoja:

  • Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoitukset;
  • Kyseessä olevat henkilötietoryhmät;
  • Vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille henkilötietoja on luovutettu tai on tarkoitus luovuttaa;
  • Henkilötietojen suunniteltu säilytysaika tai jos se ei ole mahdollista, tämän ajan määrittämiskriteerit;
  • Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä sinua koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista taikka henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa tällaista käsittelyä;
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle;
  • Jos henkilötietoja ei kerätä sinulta, kaikki tietojen alkuperästä käytettävissä olevat tiedot.

17.2 OIKEUS TIETOJEN OIKAISEMISEEN

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rekisterinpitäjä oikaisee ilman aiheetonta viivytystä sinua koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot.

17.3 OIKEUS KÄSITTELYN RAJOITTAMISEEN

Sinulla on oikeus siihen, että rekisterinpitäjä rajoittaa käsittelyä, jos kyseessä on yksi seuraavista:

  • Rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa rekisterinpitäjä voi varmistaa tietojen paikkansapitävyyden;
  • Käsittely on lainvastaista ja rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista;
  • Rekisterinpitäjä ei enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • Rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä GDPR:n 21 artiklan 1 kohdan nojalla odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö rekisterinpitäjän oikeutetut perusteet rekisteröidyn perusteet.

Jos henkilötietojen käsittelyä on rajoitettu, näitä henkilötietoja saa, säilyttämistä lukuun ottamatta, käsitellä ainoastaan rekisteröidyn suostumuksella taikka oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tahi toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai tärkeää unionin tai jäsenvaltion yleistä etua koskevista syistä.
Jos rekisteröity on saanut käsittelyn rajoitetuksi edellä olevien kohtien nojalla, rekisterinpitäjän on tehtävä rekisteröidylle ilmoitus, ennen kuin käsittelyä koskeva rajoitus poistetaan.

17.4 OIKEUS TIETOJEN POISTAMISEEN

  • VELVOLLISUUS POISTAA TIEDOT

    Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjä poistamaan rekisteröityä koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, ja rekisterinpitäjällä on velvollisuus poistaa henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, edellyttäen että jokin seuraavista perusteista täyttyy:Die Sie betreffenden personenbezogenen Daten sind für die Zwecke, für die sie erhoben oder auf sonstige Weise verarbeitet wurden, nicht mehr notwendig.

    • Rekisteröity peruuttaa suostumuksen, johon käsittely on perustunut 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan mukaisesti, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta;
    • Rekisteröity vastustaa käsittelyä 21 artiklan 1 kohdan nojalla eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä tai rekisteröity vastustaa käsittelyä 21 artiklan 2 kohdan nojalla;
    • Henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti;
    • Henkilötiedot on poistettava unionin oikeuteen tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan rekisterinpitäjään sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi;
    • Henkilötiedot on kerätty 8 artiklan 1 kohdassa tarkoitetun tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisen yhteydessä.
  • TIEDON LUOVUTTAMINEN KOLMANNELLE OSAPUOLELLE

    Jos rekisterinpitäjä on julkistanut henkilötiedot ja sillä on GDPR:n 17 artiklan mukaisesti velvollisuus poistaa tiedot, sen on käytettävissä oleva teknologia ja toteuttamiskustannukset huomioon ottaen toteutettava kohtuulliset toimenpiteet, muun muassa tekniset toimet, ilmoittaakseen henkilötietoja käsitteleville rekisterinpitäjille, että rekisteröity on pyytänyt kyseisiä rekisterinpitäjiä poistamaan näihin henkilötietoihin liittyvät linkit tai näiden henkilötietojen jäljennökset tai kopiot.

  • POIKKEUSTAPAUKSET

    Oikeutta tietojen poistamiseen ei sovelleta, jos tieojen käsittely on tarpeen

    • sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi;
    • rekisterinpitäjään sovellettavaan unionin oikeuteen tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan, käsittelyä edellyttävän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai jos käsittely tapahtuu yleistä etua koskevan tehtävän suorittamista tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämistä varten;
    • kansanterveyteen liittyvää yleistä etua koskevista syistä GDPR:n 9 artiklan 2 kohdan h ja i alakohdan sekä 9 artiklan 3 kohdan mukaisesti;
    • oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

17.5 ILMOITUSVELVOLLISUUS

Jos olet ilmoittanut henkilötietojesi poistoista tai käsittelyn rajoituksista rekisterinpitäjälle, tällä on velvollisuus ilmoittaa asiasta jokaiselle vastaanottajalle, jolle henkilötietoja on luovutettu, paitsi jos tämä osoittautuu mahdottomaksi tai vaatii kohtuutonta vaivaa. Rekisterinpitäjän on ilmoitettava rekisteröidylle näistä vastaanottajista, jos rekisteröity sitä pyytää.

17.6 OIKEUS SIIRTÄÄ TIEDOT JÄRJESTELMÄSTÄ TOISEEN

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle sen rekisterinpitäjän estämättä, jolle henkilötiedot on toimitettu, jos

  • käsittely perustuu suostumukseen GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan nojalla tai sopimukseen GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan nojalla; ja
  • käsittely suoritetaan automaattisesti.

Kun rekisteröity käyttää oikeuttaan siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, hänellä on oikeus saada henkilötiedot siirrettyä suoraan rekisterinpitäjältä toiselle, jos se on teknisesti mahdollista. Oikeus ei saa vaikuttaa haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

17.7 VASTUSTAMISOIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan, kuten näihin säännöksiin perustuvaa profilointia
Rekisterinpitäjä ei saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos rekisterinpitäjä voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten, mukaan lukien profilointia silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.
Jos rekisteröity vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten, niitä ei saa enää käsitellä tähän tarkoitukseen.
Tietoyhteiskunnan palvelujen käyttämisen yhteydessä ja sen estämättä, mitä direktiivissä 2002/58/EY määrätään, rekisteröity voi käyttää vastustamisoikeuttaan automaattisesti teknisiä ominaisuuksia hyödyntäen.

17.8. OIKEUS PERUA SUOSTUMUS HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN KÄSITTELYYN

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

17.9 AUTOMATISOIDUT YKSITTÄISPÄÄTÖKSET, PROFILOINTI MUKAAN LUETTUNA

Rekisteröidyllä on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on häntä koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa häneen vastaavalla tavalla merkittävästi. Tätä ei sovelleta, jos päätös:

  • on välttämätön rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemistä tai täytäntöönpanoa varten;
  • on hyväksytty rekisterinpitäjään sovellettavassa unionin oikeudessa tai jäsenvaltion lainsäädännössä, jossa vahvistetaan myös asianmukaiset toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujen suojaamiseksi; tai
  • perustuu rekisteröidyn nimenomaiseen suostumukseen.

Edellä kerrotut päätökset eivät saa perustua GDPR:n 9 artiklan 1 kohdassa tarkoitettuihin erityisiin henkilötietoryhmiin, paitsi jos sovelletaan GDPR:n 9 artiklan 2 kohdan a tai g alakohtaa ja asianmukaiset toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujen suojaamiseksi on toteutettu.

17.10 OIKEUS TEHDÄ VALITUS VALVONTAVIRANOMAISELLE

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen vakinainen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on taikka jossa väitetty rikkominen on tapahtunut, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tätä asetusta, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai oikeussuojakeinoja.
Valvontaviranomaisen, jolle valitus on jätetty, on ilmoitettava valituksen tekijälle valituksen etenemisestä ja ratkaisusta, mukaan lukien GDPR:n 78 artiklan mukaisten oikeussuojakeinojen mahdollisuudesta.