Palauttaminen

Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Asiakastilin haltijoille kyseinen aika on 100 päivää. Palauttamisesta aiheutuvat kustannukset (7,90 € pakettia kohden) jäävät sinun maksettavaksesi. Käyttääksesi palautusoikeuttasi riittää, että ilmoitat siitä meille 14 päivän sisällä.

Toimi näin:

1. Jos haluat palauttaa tuotteita, täytä palautuslomake (täytä kaikki kentät käsittelyn nopeuttamiseksi) ja lähetä se meille tavaroiden kanssa 14 päivän kuluessa (100 päivän kuluessa, jos tilasit asiakastilisi kautta). Saat palautuslomakkeen ja palautuslähetysasiakirjan palautuspalvelustamme tai klikkaamalla tästä. Palautuksesta veloitamme kiinteän maksun, joka on 7,90 € pakettia kohden.

2. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja laita se pakettiin palautettavan tuotteen kanssa (jos sinulla ei enää ole lomaketta, voit laittaa pakettiin lapun, jossa on tilausnumerosi).

3. Kiinnitä paketin päälle meiltä saamasi palautukseen oikeuttava lähetysdokumentti ja vie paketti MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi sinne, mistä paketti alunperin haettiin.

4. Säilytä palautuskuitti, kunnes palautus on saapunut meille. Tähän voi kulua 2–4 viikkoa.

Huomioi, että palautusoikeus ei koske käytettyjä tavaroita.

Jos meille palautetussa tuotteessa on käytön jälkiä, tuote palautetaan takaisin sinulle. Näin ollen esimerkiksi lastenvaunuja tai -rattaita ei tule testata ulkona, sillä maastosta voi jäädä jälkiä renkaisiin.

Viallinen tuote / reklamaatio

Jos saat viallisen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.

Sähköpostiosoite: info@pinkorblue.fi
Puhelinnumero: 09 315 79 458 (maksuton)
Asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin klo 11–16.