Tietoa meistä

Babymarkt on Euroopan suurin lasten- ja vauvatuotteita myyvä verkkokauppa. Meiltä löytyy kaikki mitä perhe tarvitsee, mukaan lukien laaja valikoima raskaana oleville naisille. Suomen lisäksi olemme edustettuina yhteensä 13 maassa Euroopassa sekä Kiinassa.

Miksi tehdä ostoksia sivulla pinkorblue.fi?

 • Suuri valikoima
  Noin 40 000 artikkelilla pinkorblue.fi edustaa laajaa tuotevalikoimaa. Työskentelemme vain sertifioitujen toimittajien kanssa, joilla on perusteellinen testaus ja prosessi tuotteidensa laadusta. Ostajamme työskentelevät tiukkojen sisäisten vaatimusten mukaisesti suomalaisten standardien ja EU-direktiivien mukaisesti.

 • Parhaat hinnat
  pinkorblue.fi tarjoaa asiakkailleen oikeudenmukaiset ja perheystävälliset hinnat.

 • Kattava palvelu ja neuvonta
  Meillä palvelu ja neuvonta kirjoitetaan isoilla kirjaimilla. Tarjoamme asiakkaillemme pätevää asiakaspalvelua, jännittäviä uutiskirjeitä, kattavia verkkooppaita ja monipuolista sosiaalisen median toimintaa. Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia löydät täältä.

 • 100 päivän avoin kauppa
  Voit palauttaa ostoksesi kokonaan tai osittain ilman mitään etrityistä syytä - jos olet luonut asiakastilin, sinulla on jopa 100:n päivän palautusoikeus. Me maksamme palautuksen! Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin työntekijämme auttavat sinua asiassa eteenpäin. Lisätietoja tästä löytyy yleisistä ehdoistamme.

 • babypoints kanta-asiakasohjelma
  Meillä voit säästää niin sanottuja babypointseja rahan muodossa. Tämä tarkoittaa, että jokaista pinkorblue.fi-sivustolla käyttämääsi euroa kohden saat 1 babypointsin arvoltaan yhden centin, seuraavan tilauksen yhteydessä. Esimerkki: Jos ostat vaunut 6 00 eurolla, saat 6 00 vauvapistettä. Saat siten 6 euron alennuksen seuraavan oston yhteydessä. Voit lukea tästä lisää täältä.

 • Kampanjat
  Valmistamme jatkuvasti erikoiskampanjoita ja kilpailuja upeilla palkinnoilla. Jaamme niitä mielellämme uutiskirjeemme kautta sekä Facebook-sivullamme sekä Instagramissa. Pysy ajan tasalla, jotta et jää paitsi tulevista tarjouksista.

 • Logistinen huippuosaaminen
  Teemme asiakkaamme tyytyväisiksi. Lähetämme vuosittain yli kaksi miljoonaa pakettia ympäri Eurooppaa. 55 000 m²:n varastotilalla varmistamme sujuvan prosessin asiakkaillemme.

 • Nopein kauppajärjestelmä
  Omalla kauppajärjestelmällämme olemme teknisesti edelläkävijöitä sekä toiminnallisuudessa että nopeudessa.


Ystävällisin terveisin,
pinkorblue-perhe
info@pinkorblue.fi