Kesä & Matkustaminen

Ensimmäinen matka lapsen kanssa on edessä, ja jännitys on suuri. Uudet kokemukset ja unohtumattomat muistot odottavat perhettäsi. Jotta tuleva loma tai lyhyt matka onnistuisi, tarvitaan hieman enemmän valmisteluja. Autamme sinua löytämään oikeat varusteet matkaa varten.

Tärkeimmät matkakumppanit

Suosituimmat matkailutuotteet

Kesän TOP-brändit

Hauskaa & leikkejä auringossa

Oikeat lomavarusteet ovat välttämättömiä, jos haluat pitää hauskaa auringossa. Auringolta suojautuminen ja oikeat uintivälineet ovat erityisen tärkeitä lapsille.

Pyöräilyretki perheen kanssa

Olitpa sitten lomalla tai kotona - pyöräretki kesällä on hauskaa koko perheelle!

Kesävauvojen ensivarusteet

Lämpötilat nousevat - vastasyntyneiden kesävauvojen kannalta on tärkeää valita sopivat vaatteet ja lastenhuoneen varusteet. Liian kuuma tai liian kylmä - mikä oikeastaan sopii vauvalleni vaatteita valittaessa? Olemme koonneet tänne käytännön vinkkejä oikeanlaisista vaatteista. Sillä kuumat päivät ja yöt ovat kesällä todellinen haaste pienelle lapsellesi, olemme myös valinneet sopivia tuotteita erityisesti kesävauvoille:

Valmiina lennolle lapsen kanssa

Oletko lähdössä perhelomalle? Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava ennen lentoa.

Opas matkalle vauvan kanssa

Kesävaatteet

Lyhyt automatka

Auto on hyvä valinta lyhyemmille matkoille. Sinun ei tarvitse pitää kiinni tiukasta aikataulusta ja voit pitää taukoa milloin haluat - lähde lyhyelle automatkalle!

TurvaistuimetTurvakaukalotSelkä menosuuntaanTurvaistuintarvikkeet

Pienet apurit lomalle

Itsestäänselvyyksien, kuten vaatteiden, vaihtopussin ja vaippojen, lisäksi on muitakin asioita, jotka ovat välttämättömiä rentouttavalle lomalle vauvan ja taaperon kanssa:

EM-Kisat 2024

Vuoden 2024 kesän kohokohta - Euroopan mestaruuskilpailut ovat käsillä. Jalkapallon pelaaminen yhdessä kotona puutarhassa tai matkoilla on koko perheen yhteinen ilo!