Kesän löydöt: 10% etukoodi ❕
Kesän löydöt: 10% etukoodi ❕
Spontaanisti jatkettu:
KESA8340
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Tommee Tippee Vaippasäiliö Twist & Click Sangenic XL, sis. neljä kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.
vastuullinen -17%
Tommee Tippee Vaippasäiliö Twist & Click Sangenic XL, sis. neljä kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.
toistaiseksi loppuunmyyty

Tommee Tippee Vaippasäiliö Twist & Click Sangenic XL, sis. neljä kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.69,98 €
Hinta
57,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
11,99 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A350711

Tommee Tippee Vaippasäiliö Twist & Click Sangenic XL, sis. neljä kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
 • Tommee Tippee Click Twist & XL -vaippasäiliöön mahtuu jopa 60 vaippaa.
 • Ympäristöystävällisempi järjestelmä, jossa on uudelleentäyttökasetti, jossa on kestävä Greenfilm-antibakteerikalvo.
 • Twist & Click -vaippasäiliö on Euroopan ykkösvaippahävitysjärjestelmä¹.
 • Se on ainoa vaippasäiliö, joka kiertää ja käärii jokaisen vaipan yksitellen, jolloin hajut ja pöpöt pysyvät turvallisesti kiinni ja kotisi pysyy puhtaana ja hajuttomana.
 • Tuote, jossa on monikerroksinen antibakteerinen GREENFILM™, on 100 kertaa tehokkaampi kuin vaippasäkit.
 • Kalvo on suojattu Biomaster²:llä ja se tappaa 99 % vaarallisista bakteereista, kuten E. coli ja Staphylococcus aureus
 • Kosketuksen yhteydessä kalvo estää bakteerien suorittaman proteiinien hajottamisen, joka on vastuussa monista epämiellyttävistä hajuista.
 • Click Twist & -vaippahävitysjärjestelmän älykäs tiivis kansi estää epämiellyttävät hajut, ja sisäänrakennettu tampperi työntää vaipat syvälle ämpäriin ja pitää kädet puhtaina.
 • Design Korkea vaippa-ämpäri ei ole vain kätevä, vaan siihen mahtuu jopa kaksi kertaa enemmän vaippoja kuin johtavien kilpailijoiden vaippa-ämpäreihin*.
 • Jokaisen vaippasäiliön mukana tulee täydennyskasetti
 • Kukin täydennyskasetti sisältää antibakteerista kalvoa jopa kuukauden**, riippuen käytettyjen vaippojen koosta ja määrästä.
 • Click Ympäristövaikutusten vähentämiseksi Twist & XL -vaippasäiliön uudelleentäyttökasetit on valmistettu monikerroksisesta, antibakteerisesta GREENFILM™-kalvosta, joka on luonnonmukaisesti tuotettu kestävästi kasvatetusta sokeriruo'osta.
 • Tommee Tippee Click Tommee Tippee Click Twist & Sangenic XL -vaippasäiliön täydennyskasetit ovat yhteensopivia kaikkien kierretoiminnolla varustettujen vaippahävitysjärjestelmien kanssa - Twist & ja Sangenic TEC.
 • Click Click Optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään Twist & XL -vaippasäiliössäsi vain alkuperäisiä Twist & ja Sangenic XL -täydennyskasetteja.

¹Edge Platform Value Sales, 52 viikkoa 25. maaliskuuta 2023 asti.
²Bakteerisuoja sisältyy kalvoon eikä tämän tuotteen muihin komponentteihin. Kalvo on käsitelty hopeabiosidilla Biomaster, joka on testattu standardin ISO 22196-2011 mukaisesti. Käytä biosidejä vastuullisesti
Click *Koon 1 vaipoilla tehdyissä testeissä Twist & XL -malliin mahtui 75 vaippaa ja johtavaan tavalliseen kilpailijamalliin 36 vaippaa.
**Testattu koon 1 vaipoillaToimitukseen sisältyy:
 • Tommee Tippee Click 1 x Twist & Sangenic XL -vaippasäiliö, valkoinen.
 • 4 x täydennyskasetti

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Tommee Tippee Vaippasäiliö Twist & Click Sangenic XL, sis. neljä kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.
5
120 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 98
 
4 tähteä
| 19
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme