Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.
vastuullinen
Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.

Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.


Vaihtoehdot:
  • Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.
  • Tommee Tippee Vaippasäiliö Twist & Click Sangenic XL, sis. neljä kasettia, joissa on kestävästi tuotettu, antibakteerinen Green kalvo, valkoinen.

Hinta
39,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A334362

EAN: 5010415350145

Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Twist & Click Sangenic XL:n avulla teet parhaan mahdollisen päätöksen vaippojen hävittämiseksi ja suojaat samalla selkääsi.
Twist & Click -vaippasäiliössä on vaippahävitysjärjestelmä, joka kierrättää jokaisen vaipan yksitellen ja pitää siten epämiellyttävät hajut ja bakteerit turvallisesti kurissa. Integroitu tampperi työntää vaipat syvälle roskikseen, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä ja kätesi pysyvät puhtaina.
Vaippasäiliön korkeus on selkäystävällinen, sillä sinun ei tarvitse kumartua tai kurottautua alaspäin, joten voit hävittää likaiset vaipat mukavammin ja kätevämmin. Lisäksi Twist & Click Sangenic XL:n sivuilla on ergonomiset kahvat, jotka helpottavat ämpärin kuljettamista.
Ämpärin mukana toimitetaan pregel aden ented -täydennyskasetti, ja jokainen täyttö sisältää antibakteerista kalvoa kokonaisen kuukauden vaippoja varten*. Monikerroksinen antibakteerinen GREEN FILM™ -kalvo on tavallisia vaippapusseja tehokkaampi, sillä siinä on Biomaster** ja se tappaa 99 % vaarallisista bakteereista, kuten E. coli ja Staphylococcus aureus.
Kokonsa ansiosta XL-vaippasäiliöön mahtuu kerralla jopa 50 vaippaa*, ja säästyt usein toistuvilta kierroksilta roskikseen.

Ympäristösyistä Twist & Click -vaippasäiliö ja uudelleentäytettävät kasetit on valmistettu 98-prosenttisesti kierrätetystä ja täysin kierrätettävästä muovista. Monikerroksinen antibakteerinen GREEN FILM™-kalvo on nyt myös biopohjainen ja valmistettu kestävästi tuotetusta sokeriruo'osta.

Tuotetiedot:
  • Suuri kapasiteetti: jopa 50 vaippaa* per täyttö.
  • Ympäristöystävällinen
  • Helppo käyttää ja kuljettaa selkäystävällisen korkeuden ja ergonomisten kahvojen ansiosta.
  • Optimaalinen suoja hajuja vastaan Twist & Click -vaippahävitysjärjestelmän ansiosta.
  • Neutraloi bakteerit ja hajut
Toimituksen laajuus:
  • 1 x Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.
  • 1 x täydennyskasetti
Huomautus: Twist & Click -vaippahävitysjärjestelmä on yhteensopiva vain Tommee Tippee :n Twist & Click -täydennyskasettien kanssa.
Kalvo on käsitelty Biomaster-hopeabiosidilla ISO 22196-2011 -standardin mukaisesti. Käytä biosidejä vastuullisesti. †53 % pienempi hiilijalanjälki verrattuna original en Twist & Click -järjestelmään.
* Perustuu vaippakokoon 1 (2-5 kg).
**Vain kalvo antaa antibakteerisen suojan, eivät tuotteen muut osat.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
25,30 €
(0,02 € / kappale)
Hinta
29,99 €
(10,00 € / kappale)

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.
5
114 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 92
 
4 tähteä
| 19
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.
Tommee Tippee Twist & Click Sangenic XL -vaippa-astia, valkoinen.
39,99 €