reer Astiasto Growing "Lovely Friends"
vastuullinen
Hinta
20,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A342888

EAN: 4013283220207

reer Astiasto Growing "Lovely Friends"
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Olipa kyseessä aamiainen, lounas tai päivällinen, jokainen ateria on lapsellesi harjoitteluaikaa. Growing-sarjan reer astiasarja sopii erityisen hyvin itsenäisen syömisen opetteluun - sen koko ja paino on mukautettu optimaalisesti pikkulasten motorisiin taitoihin ja voimiin. Resursseja säästävän tuotannon ansiosta reer Growing-tuotteet ovat erityisen kestäviä.

Lisää hauskuutta aterioihin
Syöminen iloisen värisistä astioista maistuu paljon paremmalta, sillä ruoka ei ole ainoa asia, joka ratkaisee, nauttiiko rakkaasi ateriasta. Siksi raikkaan väriset astiasarjat voidaan yhdistää täydellisesti ja luoda värikkäästi koristeltu pöytä - juuri niin kuin lapsesi haluaa. Tämä herättää uteliaisuutta ja kiinnostusta ruokaa kohtaan ja edistää aktiivisten ruokailutottumusten kehittymistä.

Tukeva ja helppo puhdistaa
Varsinkin kun pikkuinen opettelee syömään, on täysin normaalia, että kulhoja ja lautasia käytetään. reer -astiasto, jossa on kestävä pinta, kestää lasten kanssa vietetyn arjen kovia olosuhteita, ja sitä voidaan käyttää ongelmitta myös mikroaaltouunissa. Erityisen kätevää ja hygieenistä puhdistusta varten astiat voidaan puhdistaa myös astianpesukoneessa.

Ensimmäisiä syömisyrityksiä varten
Kaikissa Growing-astioissa (1x lautanen, 1x kulho, 1x kuppi, 1x lusikka, 1x haarukka) on tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka tukevat pikkuista ensimmäisissä itsenäisissä syömisissä. Esimerkiksi leveillä kahvoilla varustettujen oppimisruokailuvälineiden avulla lapsen on helppo pitää ruokailuvälineitä turvallisesti ja mukavasti kädessä. Korotetulla reunalla varustettu lautanen estää lasta työntämästä ruokaa pois lautaselta. Tämän ihanteellisesti koordinoidun sarjan avulla voit antaa lapsellesi paljon iloa, mutta lahjaksi se tuo hymyn myös veljentyttöjen, veljenpoikien ja ystävien kasvoille.

Edistää itsenäistä syömistä
Jotta lapsesi voisi syödä itsenäisesti, lasten astioiden on oltava erityisen hyvän tuntuisia. reer -astioiden luonnollinen mattapintainen rakenne on hyvässä kädessä, joten lapsen on helpompi tarttua niihin ja pitää niitä kädessään. Kunkin astian koko ja paino ovat ihanteellisia lasten käsille, ja niitä voidaan käyttää koko lapsuuden ajan.

Ei loukkaantumisriskiä
Jokaisessa reer Growing-sarjan astiassa on yksinomaan pyöristetyt reunat - yhdessä sirpaleenkestävän materiaalin kanssa ne takaavat aina turvallisen käytön ja antavat Growing-astiastolle ajattoman tyylikkään ulkonäön. Varsinkin ensimmäisten ruokailuyritysten aikana ei ole mahdotonta, että lautaset tai kupit putoavat. Särkymätön materiaali estää rikkoutumisen ja sirpaloitumisen, mikä voi olla erityisen vaarallista pienille lapsille.

Ei sisällä haitallisia aineita (BPA, melamiini ja PVC).
Jos elintarvikkeita säilytetään tai kuumennetaan melamiinia sisältävissä astioissa, haitallinen melamiini ja formaldehydi voivat liueta astioista ja siirtyä elintarvikkeisiin. Siksi on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota paitsi hyvään ruokaan, myös astioiden materiaaleihin. Growing-sarjan astiat koostuvat 80-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista, kuten puusta ja sokerista, ja ne eivät sisällä melamiinia, BPA:ta ja PVC:tä (riippumattoman testilaboratorion testaamat).

Monipuolinen käyttö
Laadukkaat lasten astiat sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön kotona, mutta ne ovat myös hyvä vaihtoehto kertakäyttöastioille 4 seinän ulkopuolella. Astiat ovat pinottavia, joten niitä voidaan säilyttää ja ottaa mukaan tilaa säästävästi. Kevyiden ja murtumattomien ominaisuuksiensa ansiosta se on ihanteellinen myös retkeilyyn, piknikille tai muille retkille.

Ympäristötietoinen ja kestävä
Vauvateollisuudessa toimivana perheyrityksenä luonnon ja sen raaka-aineiden vastuullinen ja kestävä käyttö on looginen seuraus seuraavan sukupolven suojelemiseksi. reer lasten astiat on valmistettu 80-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista, kuten puusta ja sokerista.

Tuotetiedot:
 • Design : Lovely Friends
 • Erityisen kevyt ja murtumaton
 • Soveltuu astianpesukoneeseen ja mikroaaltouuniin (max. 600 W).
 • Täyttää turvallisuusstandardin EN 14372 (ruokailuvälineiden ja astioiden turvallisuusvaatimukset ja testaus).
 • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä ja melamiinia
 • Materiaali: valmistettu 80-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista (kuten sokeri, puu Saksasta).
Toimituksen laajuus:
 • 1 x lautanen
 • 1 x kuppi
 • 1 x kulho
 • 1 x haarukka
 • 1 x lusikka
Sovellus:
Puhdista ennen ensimmäistä käyttökertaa ja jokaisen käyttökerran jälkeen miedolla pesuaineella kuumassa vedessä tai astianpesukoneen yläkorissa. Kun lämmität ruokaa mikroaaltouunissa, sekoita sitä aina, jotta se kuumenisi tasaisesti! Materiaalivaurioiden välttämiseksi astioita ei saa koskaan altistaa äärimmäiselle kuumuudelle!

Turvallisuusohjeet: Tarkista ruoan lämpötila ennen jokaista ateriaa, jotta vältetään keittäminen.Tuotetta saa käyttää vain sille tarkoitettuun tarkoitukseen. Tämä tuote ei ole lelu, ja sitä saa käyttää vain aikuisen valvonnassa. Älä käytä, jos siinä on merkkejä vioista.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

reer Astiasto Growing "Lovely Friends"
reer Astiasto Growing "Lovely Friends"
20,99 €