reer Silikonialunen Eat'n Tidy
Hinta
14,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A342908

EAN: 4013283250211

reer Silikonialunen Eat'n Tidy
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342908.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Käyttöohjeet

Heti kun lapsesi on kasvanut syöttötuolista ja istuu ruokapöydässä aikuisten tavoin, aterioista tulee jälleen jännittäviä. Koska tänä aikana lapset istuvat harvoin hiljaa, eikä kaikki mene aina suunnitelmien mukaan. Eikä paria satunnaista vuotoa voi välttää. Eat'n-pöytäsetti osoitteesta reer on luotettava apulaisesi, kun on kyse ruokapöydän suojaamisesta lialta ja vaurioilta, ja se estää lautaselta pudonnutta ruokaa, mehuja tai kuumia juomia jättämästä pysyviä tahroja pöytään.

Maksimaalinen suojaus
Mitoiltaan 41,5 cm x 30 cm:n kokoinen pöytäalusta tarjoaa kattavan suojan ruokapöydällesi. Maton ansiosta pöytä on helpompi puhdistaa aterioiden jälkeen, ja se myös suojaa sitä kuumien ruokien, värillisten mehujen jne. aiheuttamilta värimuutoksilta kuumuutta kestävän ja vettä hylkivän materiaalin ansiosta. Lisäksi se estää lasten ruokailuvälineiden naarmuuntumista.

Turvallinen ote
Istualtaassa on täyspintainen liukumaton silikonipohja. Näin matto saa turvallisen otteen puusta, lasista ja monista muista materiaaleista. Pinnalla oleva liukastumista estävä pinnoite varmistaa myös, että lautaset ja kupit pysyvät luotettavasti paikoillaan.

Turvallinen ja käsittämätön
Ruoka putoaa matolle ja pikku kultasi laittaa sen takaisin suuhunsa? Älä huoli, tyyny on antibakteerinen ja vapaa haitallisista aineista, kuten BPA:sta, PVC:stä ja ftalaateista. Elintarvikkeille turvallinen, mauton ja hajuton silikoni voi joutua kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa ilman terveysongelmia ja vaikuttamatta ruoan luonnolliseen aromiin.

Monipuolinen käyttö
Suurten mittojensa ansiosta pöytäalusta sopii myös askartelu- ja maalausmatoksi. Liimaa hylkivä pinta suojaa pöytää luotettavasti maalaamisen, liimaamisen ja vaivaamisen jäämiltä tai saksista aiheutuvilta naarmuilta - samalla liukumaton materiaali varmistaa, että vesikupit, siveltimet ja liimapuikot pysyvät turvallisesti pöydällä ja estävät niiden kaatumisen ja alaspäin vierimisen.

Kestävä, kestävä ja helppo puhdistaa
Tarttumaton pinnoite tekee puhdistamisesta erittäin helppoa. Vesiliukoiset jäämät on helppo pyyhkiä pois, ja sitkeät tahrat voi puhdistaa jopa astianpesukoneessa. Kestävä silikonimateriaali kestää helposti kaikki vaatimukset ja takaa siten pintojen pitkäaikaisen suojan.

Tilaa säästävä varastointi
Eat'n Tidy -aluskate on erittäin joustava, ja se voidaan taittaa tai jopa rullata kapeaksi rullaksi. Tämä säästää tilaa ja helpottaa säilyttämistä laatikoissa aden ja on ihanteellinen myös matkoilla. Kun sitä käytetään uudelleen, se on jälleen sileä, ilman rumia ja häiritseviä aaltoja, reunoja tai poimuja.

Tuotetiedot:
  • Liukumaton pinta estää astioita liukumasta pois.
  • Pidä matto tukevasti kiinni pöydällä
  • Monipuolinen käytännöllinen leikki- ja askartelumatto
  • Erittäin suuri, maksimaalinen suoja likaantumista vastaan.
  • Helppo ja tilaa säästävä säilyttää
  • Helppo puhdistaa, astianpesukoneen kestävä
  • Kestävä, vankka materiaali, vettähylkivä.
  • Mitat: noin 41,5 cm x 30 cm.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: reer Silikonialunen Eat'n Tidy
4.5
4 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 2
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

reer Silikonialunen Eat'n Tidy
reer Silikonialunen Eat'n Tidy
14,99 €