15% löytökategorian leluista ⚽
15% löytökategorian leluista ⚽
Kopioi etukoodi:
LAST4713
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
Britax Römer Turvaistuin Trifix 2 i-Size Night Blue
UUTUUS
Vaihtoehdot:
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Cosmos Black
  • Britax Römer Turvaistuin Trifix 2 i-Size, Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Blue Marble
  • +3

Hinta
316,99 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A453173

EAN: 4000984912814

Britax Römer Turvaistuin Trifix 2 i-Size Night Blue
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
i-Size / Pituus: 76 - 105 cm, Paino: 8 - 22 kg, Ikä: 15 kk - 4 v.

Trifix 2 i-Size on ihanteellinen ensimmäinen lasten turvaistuin vauvan turvaistuimen jälkeen, sillä se on räätälöity juuri 76-105 cm:n pituisten lasten tarpeisiin. Integroitujen Isofix lukitusvarsien ja yläkiinnityshihnan ansiosta se on helppo ja turvallinen asentaa. Optimoitu istuinpinta takaa, että lapsellesi jää riittävästi tilaa hänen kasvaessaan - 15 kuukaudesta noin 4 vuoteen. Innovatiivisten turvaominaisuuksien ansiosta voit olla varma, että lapsesi on aina hyvin suojattu istuimessaan.

Ympäriinsä turvallista
Kun lapsesi kasvaa taaperoksi, hänen tarpeensa voivat muuttua, mutta ei se, että hänen on aina oltava turvassa matkustaessaan. Siksi Trifix 2 i-Size tarjoaa pienelle lapsellesi kaikenkattavaa turvallisuutta. Suurten, pehmeästi pehmustettujen sivupehmusteiden, joissa on sisäpuolella SICT ja V-muotoinen pääntuki, ansiosta lapsesi on hyvin suojassa sivutörmäyksessä. Etutörmäyksen sattuessa patentoitu Isofix , jossa on kallistumisenestojärjestelmä, ja repäisytekniikalla varustettu yläkiinnitystuki takaavat lapsellesi tarvittavan turvallisuuden.

Helppo asennus integroidun Isofix ja yläkiinnityshihnan ansiosta.
Trifix 2 i-Size Isofix ja Top Tetherin ansiosta 2 on helppo asentaa, ja se tarjoaa myös enemmän tilaa autosi jalkatilassa. Isofix -lukitusvarret on integroitu lastenistuimeen ja tarjoavat maksimaalisen turvallisuuden. Lisäksi asennettuun istuimeen ei tarvitse tehdä mitään muutoksia - koko käyttöiän ajan. Koska Trifix 2 i-Size voidaan käyttää kaikissa i-Size istuinasennoissa ja kaikissa turvaistuimissa, joissa on Isofix ja Top Tether -kiinnityspisteet, se sopii moniin eri autoihin. Ja koska Isofix lukitusvarret on integroitu myös lastenistuimen pohjaan, voit käyttää lastenistuimen pohjaa vapaasti, kun nuorempi sisarus saapuu.

Tuotteen ominaisuudet:

Monisäädettävät lepoasennot
Autolla matkustamisen tulisi olla mahdollisimman mukavaa pienelle lapsellesi. Siksi tämä istuin on kehitetty neljällä lepoasennolla, joita voit helposti säätää - stressitöntä matkaa varten vinkuvan lapsesi kanssa.

Eteenpäin suunnattu valjaslukko
Vyölukko pysyy eteenpäin suunnatussa asennossa, jotta voit kiinnittää lapsesi mukavasti istuimeen.

Integroitu sivutörmäyssuojaustekniikka (SICT sisällä)
Sivutörmäyksen sattuessa lapsesi on optimaalisesti suojattu - kaksinkertaisesti - sivutörmäyssuojaustekniikan (SICT inside) ansiosta. Tämä johtuu siitä, että SICT inside sekä ohjaa voimia, joille lapsesi altistuu sivutörmäyksessä, että vaimentaa niitä. Sinun ei tarvitse säätää tai mukauttaa mitään - SICT inside on aina valmiina, kun tarvitset sitä.

Britax Römer Pivot Link -järjestelmä
Onnettomuuden sattuessa patentoitu Pivot Link -järjestelmä Isofix vähentää lastenistuimen liikettä eteenpäin ja ohjaa suurimman osan voimista alaspäin. Tämä tarkoittaa, että turvaistuimen verhoilu pehmentää törmäyksen aiheuttamaa iskua ja pää- ja niskavammojen riski on vähäinen.

Yläkiinnityshihna, jossa on rip-stitch-tekniikka
Törmäyksen sattuessa V-muotoinen yläkiinnityshihna estää istuimen pyörimisen ja vähentää samalla lastenistuimen liikkumista eteenpäin. Kaksinkertaisten kiinnityspisteiden ansiosta Top Tether tarjoaa lapsellesi jopa enemmän vakautta ja turvallisuutta kuin perinteiset Top Tether -kiinnitystuet. Lisäksi sen ainutlaatuiset tikattujen saumojen ansiosta se repeää hallitusti ja vähentää etutörmäyksessä vaikuttavia voimia.

V-muotoinen pääntuki
V-muotoinen pääntuki on kehitetty erityisesti varmistamaan, että lapsen herkän pään liike pysyy hallinnassa sivutörmäyksessä. Näin ollen se tarjoaa optimaalisen suojan. Mutta tietenkin myös paljon mukavuutta. Voit myös helposti säätää pääntukea ja valjaat istuimen etuosasta, jotta molemmat sopivat lapsellesi täydellisesti.

Syvät, pehmeästi pehmustetut sivupehmusteet.
Syvät, pehmeästi pehmustetut sivupehmusteet toimivat kuin suojakotelo, joka vaimentaa sivutörmäyksen voimaa. Tämä minimoi lapsesi loukkaantumisriskin.

5-pistevaljaat
Britax Römer on vakuuttunut siitä, että 5-pistevyöjärjestelmä on paras tapa suojata lasta turvaistuimessa. Tämä johtuu siitä, että se kiinnittää lapsesi optimaalisesti istuimen suojakuoreen. Törmäystilanteessa turvavyöjärjestelmä jakaa törmäyksessä syntyvät voimat 5 pisteeseen ja pehmentää niitä: hartioihin, lantioon ja jalkojen välissä olevaan vyölukkoon. Tämä tarkoittaa, että lapsesi on suojattu kaikilta puolilta onnettomuuden sattuessa.

Erityiset pehmeät neopreeniset olkapäätyynyt
Uudet, pehmeät neopreeniset erikoisolkapäät mukautuvat mukavasti lapsesi vartaloon. Törmäystilanteessa ne vähentävät lapsesi siirtymistä eteenpäin ja tekevät 5-pistevaljaista entistäkin mukavammat. Voit myös helposti irrottaa ne pesua varten ilman, että valjaat häiritsevät valjaiden käyttöä.

Nopeasti irrotettava suojus
Joskus tiellä voi käydä aika kaoottiseksi. Juoma voi helposti kaatua tai lapsesi voi voida pahoin ajon aikana. Viisaasti ennakoiden on kehitetty konepestävä istuimen suojus, joka on helppo irrottaa. Ilman, että sinun tarvitsee irrottaa vyötä. Näin saat istuimen nopeasti puhtaaksi - ja voit jatkaa matkaa.

Tekniset tiedot:
  • Asennusvaihtoehto autoon: Isofix ja Top Tether (yläkiinnitys).
  • Kuljetussuunta: asennus menosuuntaan 76-105 cm.
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 65 x 45 x 54 cm.
  • Paino: 10,5 kg

Lastenistuin sisältyy Top Tetherin kanssa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Britax Römer Turvaistuin Trifix 2 i-Size Night Blue
5
197 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 165
 
4 tähteä
| 24
 
3 tähteä
| 5
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 2
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Britax Römer Turvaistuin Trifix 2 i-Size Night Blue
Britax Römer Turvaistuin Trifix 2 i-Size Night Blue
316,99 €