BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Cosmos Black
Vaihtoehdot:
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Cosmos Black
  • Britax Römer Turvaistuin Trifix 2 i-Size, Storm Grey
  • Britax Römer Turvaistuin Trifix 2 i-Size Burgundy Red

Hinta
247,24 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A234798

EAN: 4000984192391

BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Cosmos Black
i-Size/Lapsen koko: 76 - 105 cm:n pituisille lapsille, paino: 8–22 kg, ikäryhmä: 15 kk - 4 v.

Trifix² i-Size on ideaali ensimmäinen turvaistuin turvakaukalon jälkeen, sillä se vastaa täydellisesti 76 - 105 cm:n pituisten lasten tarpeita. Integroitujen Isofix-kiinnikkeiden ja Top Tether-kiinnitysvyön ansiosta turvaistuin on helppo asentaa. Optimoitu istuinosa huolehtii siitä, että lapsellasi on tarpeeksi tilaa hänen kasvaessaan (15 kk - 4v.). Voit olla rauhallisin mielin turvaistuimen innovatiivisten turvallisuusominaisuuksien ansiosta, sillä lapsesi on aina erinomaisesti suojattuna istuimessaan.

Turvallinen joka puolelta
Kun vauvasi kasvaa pieneksi lapseksi, voivat hänen tarpeensa muuttua, mutta hänen täytyy kuitenkin olla edelleen turvallisesti liikenteessä. Siksi Trifix² i-Size -turvaistuin suojaa lastasi joka puolelta. Suurten, pehmustetuiden, sivutörmäyssuojan (SICT) sisältävien sivuseinämien ja V-kirjaimen mallisen pääntuen ansiosta lapsesi on hyvin suojattuna mahdollisessa sivutörmäystilanteessa. Patentoitu Isofix kallistumisenestolla ja Top Tether Rip-Stitch-teknologialla puolestaan huolehtivat siitä, että lapsesi on suojattuna etutörmäystilanteessa.

Yksinkertainen asennus integroidun Isofix -kiinnikkeiden ja Top Tether -kiinnitysvyön ansiosta
Trifix² i-Size -turvaistuin on sekä helppo että nopea asentaa Isofix -kiinnikkeiden ja Top Tether -kiinnitysvyön avulla, mutta se tarjoaa myös enemmän jalkatilaa autossasi. Isofix-kiinnikkeet on integroitu autonistuimen jalustaan ja ne tarjoavat maksimaalisen turvallisuuden. Lisäksi sinun ei tarvitse muunnella asennusta istuimen käyttöaikana. Sillä Trifix² i-Size -turvaistuinta voidaan käyttää kaikissa i-Size istuma-asennoissa. Lisäksi turvaistuin soveltuu käytettäväksi kaikkien autonistuinten kanssa, joissa on Isofix- ja Top Tether-kiinnityspisteet, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää monissa erilaisissa henkilöautoissa. Koska Isofix-kiinnikkeet on integroitu autonistuimen jalustaan, voit pitää kaukalon jalustan vapaana nuorempaa sisarusta varten.

Tuotetiedot:

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tässä turvaistuimessa on neljä eri istuma- ja lepoasentoa, joiden muuttaminen on helppoa.

Vyönsolki edessä
Jotta lapsen vyöttäminen istuimeen olisi mahdollisimman helppoa, pysyy vyönsolki aina eteenpäin osoitettuna.

Integroitu sivutörmäyssuoja -teknologia (SICT inside)
Sivusuunnasta tulevassa törmäystilanteessa lapsesi on tämän teknologian ansiosta suojattu parhaalla mahdollisella tavalla. Se sekä johtaa törmäysvoimaa pois että vaimentaa sitä. Sivutörmäyssuojaa ei tarvitse säätää tai sovitella. SICT on aina valmiina, kun tarvitset sitä.

Britax Römer Pivot Link-järjestelmä
Patentoitu järjestelmä estää törmäystilanteessa istuimen kallistumisen. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Top Tether -kiinnitysvyö Rip-stitch-teknologialla
Törmäystilanteessa V-kirjaimen mallinen Top Tether-kiinnitysvyö huolehtii siitä, että turvaistuin ei kääntyile tai liiku eteenpäin. Top Tether tarjoaa lapsellesi enemmän vakautta ja turvallisuutta kuin edeltäjänsä kahden kiinnityskohtansa ansiosta. Lisäksi sen punosten ainutlaatuinen kuviointi huolehtii siitä, että se repää hallitusti ja asteittain vaimentaen voimaa, jota etutörmäytilanteesta aiheutuu.

V-kirjaimen muotoinen pääntuki
V-kirjaimen muotoinen pääntuki on suunniteltu kontrolloimaan lapsen herkän pään liikkeitä onnettomuustilanteissa. Se tarjoaa optimaalisen suojan, ja on todella mukava. Pääntukea ja valjaita voidaan säätää istuimen edestä lapsen kokoon sopivaksi.

Syvät, pehmustetut sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka ottaa vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman. Jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.

Viisipistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Pehmeät neopreeni-olkapehmusteet
Uudet, pehmeät neopreeni-olkapehmusteet painautuvat mukavasti lapsen kehoa vasten. Onnettomuustilanteessa olkapehmusteet vähentävät lapsen liikettä ja ne tekevät 5-pistevaljaista mukavat. Pehmusteet voidaan irrottaa ja pestä koskematta vyöjärjestelmään.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinpäällisen, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinpäällisen irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: Isofix ja Top Tether
  • Asennussuunta: Käyttö kasvot menosuuntaan 76–105 cm
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 65 x 45 x 54 cm
  • Istuimen paino: 10,5 kg

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Cosmos Black
5
149 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 125
 
4 tähteä
| 21
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Cosmos Black
BRITAX RÖMER Turvaistuin Trifix² i-Size, Cosmos Black
247,24 €