ZAZU Sam uniohjaaja ja yövalo, harmaa
toistaiseksi loppuunmyyty

ZAZU Sam uniohjaaja ja yövalo, harmaaovh¹
49,90 €
Hinta 44,67 € Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
5,23 € (10%)
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A142418

ZAZU Sam uniohjaaja ja yövalo, harmaa
ZAZU Sam uniohjaaja ja yövalo

Lasten sisäinen kello toimii eri tavalla kuin aikuisten: heillä päivä alkaa heti, kun silmät aukeavat. Monet vanhemmat yrittävätkin unilaulun avulla saada pienokaisiaan vielä nukahtamaan uudestaan, mikäli herääminen on vielä liian aikaista.

Mitä muuta voi tehdä? Pyynnöt ja kehoitukset eivät auta, eikä lapsi osaa itse lukea vielä kellonaikaa. Avuksi voi pyytää uniammattilaisen, joka tuo lapselle parempaa unirytmiä. Tällainen "uniammattilainen" on myös Sam. Kuin luotettava ystävä, on Sam aina paikalla lapsen sängyn vieressä.
Yksinkertaisten symboolien ja selkeiden värien avulla auttaa Sam lasta ymmärtämään, mitä aikuiset tarkoittavat ajalla ja kellolla. Kaikki Samin toiminnot on helppo ohjelmoida ja ne voidaan säätää yksilöllisesti.

Samia voidaan käyttää myös herätyskellona. Herätys voidaan asentaa joko tietyksi kellonajaksi (esim. 08:00) tai toivotuksi nukkumisajaksi (esim. 120 minuuttia). Herätysääni voidaan aktivoida tai sammuttaa riippumatta toivotusta herätysajasta.
Valaistu näyttö toimii samalla myös yövalona. Näytön valo voi loistaa koko yön, tai se voidaan ohjelmoida sammumaan 5, 15 tai 30 minuuutin kuluttua.

Sam toimii verkkovirralla (adapteri kuuluu toimitukseen) ja paristoilla (4 x AA, eivät kuulu toimitukseen).
Tuote on kooltaan noin 14 x 20 cm.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suositut merkit