30% vaatelöydöistä 👖
30% vaatelöydöistä 👖
Kopioi etukoodi:
MUOT1715
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
Träumeland Patja Full Moon 120 x 200 cm
vastuullinen -14%
Vaihtoehdot:
  • Träumeland Nuorten patja täysikuu 90 x 200 cm
  • Träumeland Patja Täysikuu 100 x 200 cm
  • Träumeland Patja Full Moon 120 x 200 cm
  • Träumeland Patja Täysikuu 140 x 200 cm
  • +3

ovh¹
469,90 €
Hinta
404,49 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
65,41 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A116222

EAN: 9120018351770

Träumeland Patja Full Moon 120 x 200 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Kaikki Träumeland vauvojen ja lasten patjat valmistetaan huolella tehtaalla Itävallassa. Käytetään vain valikoituja materiaaleja, jotka ovat peräisin lähes yksinomaan Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä.

Träumeland Vollmond lasten ja nuorten patja on suunniteltu 70 kg:n painolle, ja se sopii 2-15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Patjan ytimen kuutiomuotoisen leikkauksen ansiosta patja tarjoaa erittäin hyvän makuumukavuuden.

Tuotetiedot patjan ydin:
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus 120 x 200 x 15 cm.
  • Materiaali: 100% kylmä vaahto
  • Laadukas tiger , pistejoustava kylmävaahtoydin optimaalisen makuuasennon mukavuutta varten.
  • Erinomainen ilmanvaihto, koska pinnan ääriviivat on leikattu sekä makuuasentoon että pystysuoriin ilmakanaviin.
  • Kaksi kovuusastetta: pehmeä (syvät viillot) ja keskikova.
  • Tilavuuspaino: 35 kg/m³

Tuotetiedot patjasuojus
  • Päällystemateriaali: 68 % polyesteriä, 32 % TENCEL™.
  • Kansi on irrotettava ja jaettavissa
  • Hoito-ohjeet: Patjanpäällinen pestävissä 60 °C:ssa.
  • Soveltuu kuivausrumpuun hellävaraisella kierrolla.
  • Sopii allergikoille
  • Antimoni ja epäpuhtaudet testattu
  • Ilmaa läpäisevä
  • Öko-Tex-sertifioitu luokkaan 1 vauvoille ÖTI:n testissä nro 47693 Wienissä.

Materiaalin selitys

Kylmä vaahto
Kylmissä vaahtomuoveissa käytetään korkealaatuisia raaka-aineita verrattuna pehmeään vaahtoon tiger . Kylmävaahto käyttäytyy paremmin piste-elastisesti, on hengittävämpi ja pitkäikäisempi. Ilmakanavien ja muotoleikkausten ansiosta tärkeät tekijät, kuten ilmanvaihto ja joustavuus, paranevat ratkaisevasti.

Polyesteri
Polyesteri on erityisen kestävä ja joustava kuitu, minkä vuoksi se soveltuu erityisen hyvin patjasuojiin ja parantaa niitä.

Tencel™
Tencel™-kuidun myötä kuituteknologiassa on alkanut uusi aikakausi. Tencel™ on selluloosakuitua, ja se uutetaan puusta ympäristöystävällisessä prosessissa. Siinä yhdistyvät monien kuitujen edut: Hienoa kuin silkki, vahvaa kuin polyesteri, helppohoitoista kuin akryyli, viileää ja miellyttävää kuin pellava, lämmintä kuin villa ja imee huomattavasti enemmän vesihöyryä kuin puuvilla.

Pese fleece
Pesufleece on pestävä ontto kuitu ja sopii siksi erinomaisesti allergisille vauvoille. Pesufleecellä on suuri palautumiskyky ja se pehmentää Träumeland patjanpäällisiä.

Miksi minun pitäisi ostaa erityinen lasten patja/nuorten patja, kun on olemassa myös aikuisten patjoja?
Lasten paino ja koko eroavat yksinkertaisesti merkittävästi aikuisen painosta ja koosta. Lisäksi nuorilla on erilaiset tarpeet kuin aikuisilla.

Mikä lasten patja / nuorten patja on oikea?
Kun valittavana on niin paljon erilaisia malleja, päätöksen tekeminen ei ole helppoa. Siksi tarjoamme pistejärjestelmän, joka toimii turvallisena ja nopeana orientaationa lasten patjaohjelmassamme: Mitä enemmän laatupisteitä lasten patjalla / nuorten patjalla on, sitä korkeampi se on tiger . Periaatteessa on tarkistettava muutama tekijä niiden oman merkityksen kannalta: Hyvä ilmanvaihto, patjan päällysteen ja ytimen laatu sekä lisätoiminnot.

Kuinka kauan voin käyttää lasten patjaa / nuorisopatjaa?
Lasten patjamme / nuorisopatjamme soveltuvat 2-vuotiaista alkaen ja ne on suunniteltu 70 kilon painolle asti.

Milloin minun pitäisi kääntää lasten patja/nuorten patja pehmeältä puolelta keskikovalle puolelle?
Suosittelemme patjan kääntämistä pehmeältä puolelta keskikovalle puolelle, kun se painaa noin 35 kiloa.

Uusi lasten patjani / nuorten patjani haisee....
Varsinkin uusissa patjasydämissä voi olla uuden haju, joka ei valitettavasti pääse pakkauksen vuoksi kokonaan pois. Tämä haju on vaaraton ja häviää viimeistään 2-4 viikon kuluttua. Ihannetapauksessa patja kannattaa tuulettaa ulkona ennen ensimmäistä käyttökertaa. Varmista kuitenkin, että patja ei pääse kastumaan tai seisomaan suoraan auringossa. Riippumattomat testauslaitokset ovat luonnollisesti testanneet kaikki tuotteemme useaan kertaan haitallisten aineiden varalta, joten ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi pinnasängyssä.

Lasten patjan / nuorten patjan ydin on yhtäkkiä keltainen - mitä minun pitäisi tehdä?
Älä huoli - keltaiseksi värjäytynyt patjan ydin on täysin vaaraton. Kaikki vaahtomuovit voivat kellastua, kun ne altistuvat auringonvalolle tai keinovalolle. Tämä on täysin vaaratonta eikä millään tavoin haitallista vauvalle.

Lasten patjassani / nuorten patjassa on ontto.
Lasten patjojen päälliset on tikattu ja niiden sisäpuoli on fleeceä. Tämä fleece menettää hieman bulkkisuuttaan ensimmäisellä käyttökerralla. Jos lapsesi nukkuu aina samassa kohdassa patjaa, patja voi näyttää onttolta, koska pää lepää patjan päällä paikoitellen. Jos asetat lapsesi eri puolille patjaa tai jos lapsi liikkuu patjalla myöhemmin enemmän, koko päällisen fleece tiivistyy ja "ontto" katoaa jälleen. Tämä kannen pakkautuminen ei ole haitaksi lapsellesi.

Onko patjani ydin myös pestävä?
Ei, koska Träumeland käyttää tuotannossa vesipohjaista liimaa, joka aiheuttaisi yksittäisten osien irtoamisen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöystävällinen tuotanto

Ympäristöystävällisesti tuottaviin yrityksiin kuuluvat valmistajat, jotka ovat tietoisia ekologisesta vastuustaan ja toimivat sen mukaisesti. Nämä yritykset keskittyvät korkealaatuisten ja kestävien tuotteiden tuotantoon. Tähän kuuluu paitsi kestävien raaka-aineiden hankinta myös tuotantoprosessien seuranta ja optimointi. Tavoitteena on käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti ja välttää kielteisiä ympäristövaikutuksia. On myös olemassa useita sinettejä, joilla erottaa kestävän tuotannon tuotteet toisistaan. Tällaisia ovat esimerkiksi Joutsenmerkki, Grüner Knopf tai bluesign.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Träumeland Patja Full Moon 120 x 200 cm
5
358 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 302
 
4 tähteä
| 50
 
3 tähteä
| 6
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Träumeland Patja Full Moon 120 x 200 cm
Träumeland Patja Full Moon 120 x 200 cm
ovh¹ 469,90 €
404,49 €