30% vaatelöydöistä 👖
30% vaatelöydöistä 👖
Kopioi etukoodi:
MUOT1715
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Tommee Tippee Unikouluttaja ja lasten herätyskello Sleeptime
toistaiseksi loppuunmyyty

Tommee Tippee Unikouluttaja ja lasten herätyskello Sleeptime


Hinta
59,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A335250

EAN: 5010415231079

Tommee Tippee Unikouluttaja ja lasten herätyskello Sleeptime
Tommee Tippee uuden unikouluttajan avulla lapsesi oppii, milloin on aika mennä nukkumaan ja milloin hän voi nousta ylös leikkimään.

Kello näyttää kellonajan digitali muodossa ja havainnollistaa ajan kulumista värien ja symbolien avulla - lapsesi tulee pitämään siitä! Vaikka pienet lapset eivät vielä tietäisikään, mitä kello on, he oppivat hyvin nopeasti, milloin on aika nukkua ja milloin he voivat nousta ylös leikkimään.

Kello on intuitiivisesti toimiva unen apuväline, jota voit hallita helposti Tommee Tippee -sovelluksen kautta osoitteessa Smartphone . Lataa sovellus vain Google Playsta tai Apple App Storesta - ja olet valmis. Nyt voit asettaa hälytysajat, soittaa tuutulauluja, valita värit ja asettaa lastenhuoneen halutun kirkkauden Smartphone -sivuston kautta.

Vanhemmat voivat asettaa erilaisia hälytyksiä, jotka kertovat lapsille, milloin on aika nousta ylös, ottaa päiväunet tai käydä vessassa - tai milloin heidän pitäisi vain maata hetki, koska äiti ja isä haluavat kerrankin nukkua pitkään.

Kymmenen rauhoittavaa ääntä, kuten tuttuja kehtolauluja ja valkoista kohinaa, toistetaan korkealaatuisen kaiuttimen kautta ja auttavat lasta nukahtamaan.

Kun lapsesi kasvaa, unikouluttaja toimii myös kätevänä yövalona, joka antaa lohtua ja varmuutta, kun lapsesi tarvitsee esimerkiksi käydä yöllä vessassa.

Tommee Tippee unikouluttaja saa virtansa mikro-USB:stä, joten et tarvitse paristoja (* ilman Adapter pistoketta, mutta yhteensopiva useimpien matkapuhelinten latureina käytettävien USB-pistokkeiden kanssa).

Tuotetiedot:
  • Unikouluttaja sovelluksella
  • 10 erilaista rauhoittavaa ääntä
  • Yksilöllisesti säädettävissä osoitteessa Smartphone
  • Säädettävä lapsilukko
  • Palauttaa kaikki asetetut toiminnot sähkökatkoksen jälkeen
  • Ei tarvita paristoja
  • sis. mikro-USB-kaapelin

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
29,68 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Tommee Tippee Unikouluttaja ja lasten herätyskello Sleeptime
2
1 Asiakasarvio
 
5 tähteä
| 0
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme