Tommee Tippee Täydennyskasetti Twist & Click Advance -vaippasäiliöön, 18 kpl
vastuullinen -13%
Tommee Tippee Täydennyskasetti Twist & Click Advance -vaippasäiliöön, 18 kpl

Tommee Tippee Täydennyskasetti Twist & Click Advance -vaippasäiliöön, 18 kplovh¹
119,99 €
Hinta
104,00 €
(5,78 € / kappale)
Ilmainen toimitus!*
säästä nyt
15,99 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A325559

EAN: 5010415510112

Tommee Tippee Täydennyskasetti Twist & Click Advance -vaippasäiliöön, 18 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Ottaen huomioon, että vauva on vielä niin pieni, mitä he tuottavat ei ole ilman!
Twist & Click -vaippasäiliö Tommee Tippee on ainoa vaippasäiliöjärjestelmä, joka kierrättää jokaisen vaipan erikseen, jolloin epämiellyttävät hajut ja bakteerit jäävät turvallisesti kiinni. Tämä pitää kotisi puhtaana ja hajuttomana.

Monikerroksinen antibakteerinen GREEN FILM™ -kalvo on 100 kertaa tehokkaampi kuin vaippapussit, sillä siinä on Biomaster** ja se tappaa 99 % vaarallisista bakteereista, kuten E. coli ja Staphylococcus aureus. Kosketuksen yhteydessä se estää bakteereja hajottamasta proteiineja - prosessi, joka aiheuttaa monia epämiellyttäviä hajuja. Twist & Click -vaippahävitysjärjestelmän tiiviisti istuva kansi sulkee kaikki epämiellyttävät hajut, koska integroitu tampperi työntää vaipan syvälle ämpäriin - kädet pysyvät puhtaina.

Twist & Click -täydennyspatruunat osoitteesta Tommee Tippee sopivat kaikkiin Tommee Tippee Twist-vaippahävitysjärjestelmiin - Twist & Click ja Sangenic TEC. Jokainen täydennyslataus sisältää antibakteerista kalvoa kokonaisen kuukauden vaippoja varten*, riippuen käytetystä koosta ja määrästä.

Ympäristösyistä Twist & Click -vaippasäiliöt ja -kasetit on valmistettu 98-prosenttisesti kierrätetystä ja täysin kierrätettävästä muovista. Monikerroksinen antibakteerinen GREEN FILM™-kalvomme on nyt biopohjainen ja valmistettu kestävästi tuotetusta sokeriruo'osta.

Optimaalisen toiminnan ja luotettavan hajusuojauksen takaamiseksi Twist & Click -vaippasäiliöön tulee käyttää vain original Twist & Click -täydennyspatruunoita osoitteesta Tommee Tippee .

* Perustuu vaippakokoon 1 (2-5 kg).
**Vain kalvo antaa antibakteerisen suojan, eivät tuotteen muut osat. Kalvo on käsitelty Biomaster-hopeabiosidilla ISO 22196-2011 -standardin mukaisesti. Käytä biosidejä vastuullisesti.
***53 % pienempi hiilijalanjälki verrattuna original en Twist & Click -järjestelmään.

Tuotteen tiedot
  • 18 kappaleen sarjassa
  • Taattu suoja hajuja vastaan: Vaipat kierretään yksitellen sisään, jotta epämiellyttävät hajut eivät pääse karkaamaan - 100 kertaa tehokkaampi kuin perinteiset vaippapussit.
  • Taattu suoja bakteereja vastaan: Monikerroksinen antibakteerinen GREEN FILM™-kalvo tappaa kosketuksesta 99 % vaarallisista bakteereista, kuten E. coli ja Staphylococcus aureus.
  • Ympäristöystävällisempi***: Twist & Click -vaippasäiliöt ja uudelleentäyttökasetit on valmistettu 98-prosenttisesti kierrätetystä, täysin kierrätettävästä muovista ja antibakteerisesta GREEN FILM™-kalvosta, joka on valmistettu kestävästä sokeriruo'osta.
  • Sopii kaikkiin Twist-vaippahävitysjärjestelmiin osoitteesta Tommee Tippee : Twist & Click ja Sangenic TEC

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
64,99 €

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Tommee Tippee Täydennyskasetti Twist & Click Advance -vaippasäiliöön, 18 kpl
5
1106 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 916
 
4 tähteä
| 142
 
3 tähteä
| 37
 
2 tähteä
| 7
 
1 tähti
| 4
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Tommee Tippee Täydennyskasetti Twist & Click Advance -vaippasäiliöön, 18 kpl
Tommee Tippee Täydennyskasetti Twist & Click Advance -vaippasäiliöön, 18 kpl
ovh¹ 119,99 €
104,00 €
(5,78 € / kappale)