Tommee Tippee Pullot lähempänä Nature 4 x Anti koliikkipullo 260ml läpinäkyvä 0m

Tommee Tippee Pullot lähempänä Nature 4 x Anti koliikkipullo 260ml läpinäkyvä 0m


Hinta
36,12 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A314811

Tommee Tippee Pullot lähempänä Nature 4 x Anti koliikkipullo 260ml läpinäkyvä 0m
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Closer to Nature -pullojen avulla rinnan ja pullon välillä vaihtaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Työskennellessään imetysasiantuntijoiden kanssa Tommee Tippee on kehittänyt uuden, imemistä helpottavan nännimuodon, joka jäljittelee äidin rintojen luonnollista joustavuutta ja liikettä. Yhdessä tämän pullon super sensitive n-venttiilin kanssa se kannustaa vauvan luontaista imemiskäyttäytymistä, joten hän voi juoda rennosti ja helposti.

Läpimurto nänni
r evolution äre -nänni kehitettiin yhteistyössä imetysasiantuntijoiden ja äitien kanssa jäljittelemään rintojen luonnollista kaarevuutta, venyvyyttä ja liikettä. Closer to Nature -pullon avulla ruokinta on siis helpompaa sekä sinulle että vauvallesi. Pehmeä silikoninen nänni tuntuu aidolta iholta ja kaartuu ja venyy kevyesti imetyksen aikana jäljitellen luonnollista imetysprosessia.

Erityisen herkkä Easi-Vent-venttiili
Hitaasti virtaavassa nännissä on erittäin herkkä venttiili, joka estää liiallisen ilmavirran. Tämä tarkoittaa, että vauva nielee enemmän maitoa ja vähemmän ilmaa.

Rintakehän kaltainen muoto
Closer to Nature -pullon rinnan muotoisen, suuremman nännin ansiosta vauva voi imeä helposti, mikä tukee siirtymistä pullon ja rinnan välillä.

Kompakti kolminkertainen muoto
Closer to Nature -pullojen kompaktin muodon ansiosta vauva voi juoda luonnollisessa asennossa, lähellä äitiä tai isää. Pulloa voi pitää helposti kolmella tavalla - mukavasti koko kädessä, kuten perinteistä leveäkaulaista pulloa, tai pohjassa. Tämä tekee ruokinnasta mukavaa sekä sinulle että vauvallesi.

Helppo puhdistaa ja käyttää
Lähempänä Nature pullot ja tutit on helppo puhdistaa ja täyttää. Ne ovat mikroaaltouuni- ja astianpesukoneenkestäviä, ja niitä on helppo pitää kädessä niiden keveyden ansiosta. Injektiopullo on merkitty millimetrillä. Pullossa on korkki, joka sulkeutuu hygieenisesti eikä päästä pöpöjä sisään.

Vauvan turvallisuus
Varmuuden vuoksi kaikki Tommee Tippee Closer to Nature -pullot ovat BPA-vapaita.

Tuotetiedot:
  • Uudenlainen nännin muoto helpottaa imemistä
  • Super sensitive s venttiili
  • Pehmeä, luonnollinen silikoninen nänni
  • Kätevä pullo, jossa on hitaasti virtaava nänni
  • BPA vapaa
  • 4 x koliikkivastainen pullo

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Tommee Tippee Pullot lähempänä Nature 4 x Anti koliikkipullo 260ml läpinäkyvä 0m
4
1 Asiakasarvio
 
5 tähteä
| 0
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Tommee Tippee Pullot lähempänä Nature 4 x Anti koliikkipullo 260ml läpinäkyvä 0m
Tommee Tippee Pullot lähempänä Nature 4 x Anti koliikkipullo 260ml läpinäkyvä 0m
36,12 €