15% löytökategorian leluista ⚽
15% löytökategorian leluista ⚽
Kopioi etukoodi:
LAST4713
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Teddy HERMANN ® Valas Waltraud, 44 cm
UUTUUS vastuullinen
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
29,57 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A438759

EAN: 4004510939542

Teddy HERMANN ® Valas Waltraud, 44 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
  • Ikä: alkaen 0 kuukautta
  • Hänen pehmeä, sinivalkoinen vartalonsa säteilee rauhoittavaa auraa, kun taas hänen iloinen ulkonäkönsä vie sydämet valloittaen
  • Waltraud on pehmoinen, helppohoitoinen ja laadukas, ja siitä tulee nopeasti uskollinen kumppani ja leikkikaveri.
  • Lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen, lähteä hänen kanssaan seikkailullisille merimatkoille ja lumoutua hänen tarinoistaan.
  • Valmistettu korkealaatuisesta plösöstä
  • Suunniteltu luonnolliseksi ja lapsiystävälliseksi
  • Teddy-Hermann yhdistää sekä lasten että vanhempien tarpeet.
  • Olipa kyseessä sitten lastenhuone tai liikkeellä olo
  • Monien rakkaudellisten yksityiskohtien ansiosta erityisen huolella valmistettu.
Mitat ja paino: Pehmolelu, joka on suunniteltu niin, että se on helppo ja helppo kuljettaa:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 44 x 17 x 10 cm.
  • Paino: 0,2 kg
Material & care:
  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Materiaali sisäpuolella: 100 % kierrätettyä polyesteriä
  • Hoito-ohjeet: pestävä 30 asteessa villanpesuaineella, linkoamalla kuivaksi max. 600 kierrosta, sitten ilmakuivaus tasaisesti, ei rumpukuivausta
Tietoja Teddy HERMANN ®
  • Baijerin Frankenissa sijaitsevasta Hirschaidista kotoisin oleva Teddy-Hermann-yritys on neljännen sukupolven perheyritys, joka on omistautunut pehmoleluille. Hermann Teddy Collection -malliston luonnolliset merkkipehmolelut ovat jotain aivan erityistä, ja ne tekevät vaikutuksen paitsi rakastavilla yksityiskohdillaan myös erittäin korkealla laadullaan. Kaikki pehmolelut käyvät läpi tiukan tuotetestin riippumattomissa ja tunnetuissa testilaboratorioissa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme