Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
slackers® Slackline Class ic Sis. opetuslinja
Hinta
69,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A286625

EAN: 0859215007195

slackers® Slackline Class ic Sis. opetuslinja
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Slackes USA: n uusi Allround - Slackline ""Class ic"" on ihanteellinen slackline lapsille, teini-ikäisille, perheen ja vapaa-ajan. 15 metrin linja tekee vaikutuksen hyvällä ammattitaidolla ja ompeluillaan, mutta ennen kaikkea käytännöllisellä opetuslinjalla, joka sisältyy tähän päälle: tämä toinen ohuempi räikkähihna on kiristetty kaidena rinnan korkeudelle tai jopa yläpuolelle ja mahdollistaa helpon ja turvallisen tasapainotus ja oppiminen löysälle linjalle.

Päälinja on 15 metriä pitkä ja 5 cm leveä. Se on valmistettu joustavasta ja luistamattomasta hihnavyöstä ja voi kantaa jopa 150 kg. Toinen, ohuempi linja on 15 metriä pitkä ja 2,5 cm leveä. Tätä käytetään kaidena. Molemmat linjat on lisäksi varustettu 1,8 metrin pituisella rullanauhalla, jolla on vankka, maalattu metallirauma, myös muovikahva. Tätä käytetään vaijerin helppoon sulkemiseen ja kiristämiseen.

6-osainen sarja sisältää myös räikkäsuojuksen päälinjalle se suojaa jalkoja räikkän reunoilta. Sarjaan sisältyy myös nailonlaukku kaikkien osien käytännön varastointiin. Slacklining on ihanteellinen ulkoiluaktiviteetti nuorille ja vanhoille: se vahvistaa tasapainoa ja tasapainoa. parantaa myös ryhtiä, kehon hallintaa ja keskittymistä.

tuotetiedot:
  • Mitat päälinja (pituus x leveys): 15 metriä x 5 cm
  • Mitat Opetuslinja (pituus) x leveys): 15 metriä x 2,5 cm
  • Materiaali: polyesteri, teräs, TPR
  • Parantaa ryhtiä ja keskittymiskykyä
  • Manuaalinen saksa, englanti ja Ranskalainen
  • Ikä: alkaen 5 vuotta

Huomio
Slackline-laitteen käyttö voi olla vaarallista ja aiheuttaa vakavia vammoja, vaikka sitä käytettäisiin oikein. Pidä säleikkö kaukana lapsista, kuristumisvaara! Sulkulinja tulee asentaa pehmeille ja tasaisille pinnoille, kuten ruoho tai hiekka. Vältä kovia pintoja. Vain kotitalouskäyttöön. Vapaassa käytössä. Suositeltava ikä: 5+. Käytä vain suoran aikuisen valvonnassa. Käyttäjän enimmäispaino 150 kg."

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: slackers® Slackline Class ic Sis. opetuslinja
5
13 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 12
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

slackers® Slackline Class ic Sis. opetuslinja
slackers® Slackline Class ic Sis. opetuslinja
69,99 €