30% vaatelöydöistä 👖
30% vaatelöydöistä 👖
Kopioi etukoodi:
MUOT1715
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
Simba ABC -rengaspyramidi
Hinta
8,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A293696

EAN: 4006592481582

Simba ABC -rengaspyramidi
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Löydä maailma leikkisästi ABC: n avulla!

ABC herättää 0-36 kuukauden ikäisten vauvojen ja taaperoiden kiinnostusta iälle sopivilla tuotteilla ja tukee niiden kehitystä ensimmäisinä elämänvuosina. Alkuperäiset oppimistavoitteet saavutetaan leikkisällä tavalla, muodot ja rakenteet löydetään ja koordinaatiomallit koulutetaan.

Oppiminen ja leikkiminen ABC Ring -pyramidin kanssa! Rengaspyramidi koostuu viidestä värikkästä, erimuotoisesta renkaasta ja holvatusta plug-in-alustasta, joka heilauttaa hauskalla tavalla. Viiden renkaan asettaminen oikeaan tiikerijärjestykseen on todella hauskaa ja edistää silmän ja käden koordinaatiota leikkisällä tavalla. Rengaspyramidi on 25 cm korkea ja sopii lapsille 6 kuukaudesta alkaen.

Tuotetiedot:
  • Mitat (korkeus): 25 cm
  • Ikä: 6 kuukaudesta alkaen

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Simba ABC -rengaspyramidi
4.5
34 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 27
 
4 tähteä
| 5
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Simba ABC -rengaspyramidi
Simba ABC -rengaspyramidi
8,99 €