sigikid ® Crackle tarttuva siili Green Collection
UUTUUS vastuullinen
Vaihtoehdot:
 • sigikid ® Crackling Owl Green Collection
 • sigikid ® Crackle tarttuva siili Green Collection
 • sigikid ® Crackling Tractor Green kokoelma

27,99 €
Hinta
27,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A395034

EAN: 4001190397075

sigikid ® Crackle tarttuva siili Green Collection
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tuotetiedot:
 • Ikä: alkaen 0 kuukautta
 • Noin 23 cm pitkä pöllö, jonka rengas on solmittu pyökkipuusta, on monipuolinen vauvalelu pienen kultasi ensimmäisiin heräämisvaiheisiin.
 • Tarttumislelu on tarkoituksella mitoitettu niin, että pienetkin vauvakädet voivat tarttua leluun ja pitää sitä hyvin.
 • Vauva voi tutkia siiliä, jolla on ystävälliset, kirjaillut kasvot, kaikilla aisteilla, ja se edistää lapsen motoristen taitojen kehittymistä.
 • Kullanruskean, ruskean, vihreän, Orange ja beigen väriyhdistelmä miellyttää sekä lapsia että vanhempia.
 • Integroitu särökalvo tarjoaa erityistä hauskuutta - akustinen ärsyke ja hieno palkinto onnistuneista tarttumisyrityksistä.
 • Sigikid kiinnittää erityistä huomiota valittuihin materiaaleihin ja harkittuun suunnitteluun. Design
 • Akkreditoidut testauslaitokset tekevät jatkuvasti testejä tuotekehityksen ja tuotannon aikana leluturvallisuusdirektiivin 2009/48/EY mukaisesti.
Mitat ja paino:
 • Mitat koottuna (pituus x leveys x korkeus): 17 x 12 x 1 cm.
 • Paino: 0,09 kg
Materiaali ja hoito:
 • Eri materiaalien yhdistelmä: kudottu plyysi ja jacquard, jossa on nuppineulakuvio, sekä luonnonmukainen, sileä pyökkipuurengas tarjoavat visuaalista ja tuntumaista vaihtelua.
 • Kaikki materiaalit ovat korkealaatuisia, ja ne kestävät usein tapahtuvaa pesua 30 asteen lämpötilassa pesukoneen villaohjelmassa.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Vastuullisuus

Biopuuvilla

Biopuuvilla on peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä. Viljelyssä kielletään kemiallisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden, sekä muuntogeenisten siementen käyttö. Tämä suojaa maaperää ja pohjavettä saastumiselta. Myös vettä käytetään vähemmän, kuin tavanomaisesti tuotetussa puuvillassa, koska maaperä pystyy varastoimaan vettä paremmin. vuoroviljely takaa myös terveemmän ja siten kestävämmän maaperän. GOTS (Global Organic Textile Standard), Organic Content Standard ja Better Cotten Initiative (BCI) ovat muun muassa sinettejä, joilla tunnistaa luomupuuvillasta valmistetut tuotteet. Luomupuuvillan merkinnän lisäksi GOTS ja BCI takaavat myös sosiaalisten normien noudattamisen toimitusketjussa.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

Sigikid

Sigikid – lasten onnen asialla!

Sigikid auttaa täyttämään lasten pieniä ja suuria unelmia. Sigikid on tunnettu pehmeistä leluista, unileluista ja repuista. Yhtiöllä on 45 vuotta kokemusta laatutuotteiden valmistuksesta. Nykyiset vanhemmat, jotka leikkivät aikanaan sigikid-tuotteilla, voivat jatkaa perinnettä omien lastensa kanssa. Sigikid – laatua lasten ehdoilla.

Tervetuloa elämään!

Vauvat ansaitsevat parasta. Sigikidin tuotteet vastaavat vauvojen tarpeisiin täydellisesti. Ne ovat mukavan pehmeitä, söpöjä ja laadukkaita. Sigikidin tuotteet ovat mukana vauvojen leikeissä ensimmäisinä elinvuosina. Tarjolla on tarttumisleluja, uniliinoja, leikkimattoja tai musiikkileluja, jotka valloittavat lapsen sydämen hetkessä.

Leikki tekee onnelliseksi ja älykkääksi!

Leikkiminen on tärkeä osa lapsen kehitystä. Leikin lomassa lapsi oppii tärkeitä taitoja ja valmiuksia. Leikkiessään lapsi tutkii maailmaansa, kehittää omaa kehontuntemustaan ja mielikuvitustaan. Sigikid auttaa lapsia leikkimään vetolelujen, rakennuspalikoiden, nukkejen ja pehmolelujen kanssa. Lelut herättävät lapsen uteliaisuuden ja takaavat leikkimisen ilon.

Lastenvaatteet: mielikuvituksellisia, mukavia ja kestäviä

Hyvät lastenvaatteet tunnistaa sopivasta suunnittelusta, kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta. Sigikidin lastenvaatteet ihastuttavat käyttäjiä ja vanhempia, oli kyse sitten paidoista, farkuista, mekoista, takeista tai huiveista. Vaatteet sopivat herkällekin iholle ja ovat tyylikkäitä, eivätkä ne rajoita liikkuvuutta leikin lomassa. Kokoelmassa on tarjolla vaatteita koosta 50 kokoon 128.

Laukut ja juomapullot

Lapset tahtovat muistaa parhaiten pienet asiat, kuten ensimmäisen oman laukun, joka seurasi mukana monta vuotta tai mukavan pehmeän ja tutun lempityynyn. Sigikidin tuotteet luovat hyviä muistoja kauniin ulkomuotonsa, mukavuutensa ja ihanien yksityiskohtiensa takia. Eväsrasiat, tyynyt, reput ja peitot on suunniteltu muuttumaan lasten lempiseuralaisiksi, jotka saavat hymyn kareilemaan lasten kasvoilla.

Suosituimmat tuotteemme

sigikid ® Crackle tarttuva siili Green Collection
sigikid ® Crackle tarttuva siili Green Collection
27,99 €
27,49 €