SCHLEICH Tyrannosaurus rex 14525

SCHLEICH Tyrannosaurus rex 14525


ovh¹
19,99 €
Hinta
18,70 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A053467

SCHLEICH Tyrannosaurus rex 14525
Tyrannosaurus rex
Tuotenumero: 14525

ESIHISTORIALLISET ELÄIMETVaikka tyrannosaurus rex näytti varsin uhkaavalta, sen kaksikyntiset etujalat olivat melkein käyttökelvottomat: ne eivät edes yltäneet sen kuonoon. Melkein seitsemän metrin korkuinen ja kolmentoista metrin pituinen tyrannosaurus rex ei todennäköisesti ollut kovinkaan taitava metsästäjä, vaan haaskansyöjä, joka söi muiden eläinten tähteitä. Sillä oli enemmän kuin viisikymmentä yli 15 senttimetrin pituista hammasta, joita se ei kuitenkaan käyttänyt pureskeluun vaan repimiseen, sillä se nieli ruokansa suurina kimpaleina. Tyrannosaurus rexin silmät sijaitsivat lähellä toisiaan ja osoittivat eteenpäin, mikä takasi sille hyvän syvyysnäön: tästä oli apua ravinnon etsimisessä.

• Liikkuva alaleuka

Huom!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Iloa pienille ja isoille

Jo monien vuosien ajan on Schleich tuonut niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Huolellinen työnjälki tarjoaa jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

Suosituimmat tuotteemme

SCHLEICH Tyrannosaurus rex 14525
ovh¹ 19,99 €
18,70 €
Suositut merkit