roba Yöpöytä Sylt
Hinta
188,90 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 21 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A313640

EAN: 4005317329369

roba Yöpöytä Sylt
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
roba Sylt-yöpöytäkaappi sopii erinomaisesti täydentämään lastenhuoneesi, sillä se sopii täydellisesti yhteen Sylt-sarjan sänkyjen kanssa. aden Valkoinen laatikon etuosa, jossa on koristeelliset jyrsityt reunat, ja laadukas musta Metal -kahva korostavat muotia. Soft-close-tekniikka takaa, että laatikot sulkeutuvat hiljaa ja varovasti aden . Kaiken kaikkiaan yöpöytäkaapissa on tilaa välttämättömille tavaroille, joita lapsesi tarvitsee aina käden ulottuvilla aamulla ja illalla. modern e ja samalla ajaton sisustus tekee yöpöydästä jokaisen lapsen ja nuoren huoneen katseenvangitsijan.

Tuotetiedot:
  • Väri: valkoinen
  • Materiaali (runko ja hyllyt): lastulevy, melamiinipäällysteinen.
  • Materiaali (etuosat): keskitiheä kuitulevy, lakattu.
  • Metal lhandle
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 49 x 45 x 49 cm.
  • 1 leveä laatikko
  • Soft-close-toiminto

Sponsoroitu

product_detail_ad

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Yöpöytä Sylt
roba Yöpöytä Sylt
188,90 €