roba Vaihtoyksikkö Ava
1.006,91 €
Hinta
769,22 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
237,69 €-24%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 16 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A317462

EAN: 4005317327594

roba Vaihtoyksikkö Ava
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
roba Ava-vaihtajayksikössä, jossa on irrotettava vaipanvaihtopäällinen, on selkäystävällinen 90,5 cm:n vaipanvaihtokorkeus. Erittäin syvällä pukukaapissa on kauniisti muotoillut kahvat massiivitammesta, valkoinen, pyöristetty runko, valkoiset etulevyt ja "Artisan-tammi" -pintalevy. Vaihtoyksikkö sulautuu mihin tahansa miljööseen modern en Design s ansiosta. Vaihtopinta sopii enintään 85 x 75 cm:n kokoisille vaihtotyynyille. Pehmustetut roba -vaihtoalustat, joiden koko on 85 cm x 75 cm, sopivat täydellisesti vaihtopöydän pinnan mittoihin ja muuttavat vaihtoyksikön viihtyisäksi vaihtopaikaksi. Pukukaapin yläosa voidaan kiinnittää lipaston oikealle, keskelle tai vasemmalle puolelle. Vaihtoyksikkö on todellinen monitoimilaite, joka on helppo koota. Kun irrotat vaihtoyksikön osat, vaihtopaikka muuttuu lipastoksi ilman näkyviä ruuveja ylälevyssä. Vaihtoyksikkö täyttää voimassa olevat EN 12221 - 1+2:2008 + A1:2013 mukaiset turvallisuusstandardit. Tuotteen tiedot
  • Väri: valkoinen / luonto
  • Materiaali: lastulevy, melamiinipinnoitettu
  • Materiaali kahvat: massiivitammi
  • Vaihtotila: leveys x syvyys 85 x 75 cm
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 119 x 54 x 100 cm.
  • Mitat pukukaapin kanssa: leveys x syvyys x korkeus 119 x 76 x 100 cm.
  • Vaihtoyksikkö voidaan asentaa oikealle/keskelle/vasemmalle.
  • Vaihtokorkeus: 90,5 cm
  • Kantavuus: enintään 15 kg
  • Vaihtomatto mukana
Huomio: Koristelu ei sisälly.

Lisätarvikkeita

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Vaihtoyksikkö Ava
roba Vaihtoyksikkö Ava
1.006,91 €
769,22 €