Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

roba Vaatekaappi Maren 3-ovinen
toistaiseksi loppuunmyyty
ovh¹
379,90 €
Hinta
351,58 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
28,32 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotteita sarjasta roba Maren

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A101152

EAN: 4005317277370

roba Vaatekaappi Maren 3-ovinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Roba-lastenhuoneen ""Maren"" huonekalut on valmistettu kokonaan sisustuksesta ""valkoinen"". 3-ovisessa vaatekaapissa ""Maren"" on kaksi vaatetankoa ja 5 hyllyä, joten se on erittäin tilava ja täydellinen myös vauvanvaatteiden ripustamiseen tilaa säästävällä tavalla.

tuotetiedot
  • Väri: sisustus valkoinen
  • Materiaali: melamiinilla päällystetty lastulevy
  • Materiaalin takapaneeli: HDF-lakattu
  • Materiaalikahvat: Metalli l
  • Mitat: leveys x syvyys x pituus 52 x 130 x 190 cm
  • 3-ovinen
  • 2x vaatetankoa
  • 5x hyllyä
  • ABS-suojareunat
"

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme