roba Vaatekaappi Ava 3-ovinen
Hinta
677,10 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A317460

EAN: 4005317327631

roba Vaatekaappi Ava 3-ovinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
3-ovinen roba vaatekaappi Ava, jossa on valkoinen kori ja valkoiset rintakehykset, on juuri kalustetun vauvan- tai lastenhuoneen huippu light . Lastenhuoneen vaatekaapin koristeellinen reunuslista "Artisan tammi" -dekorissa täydentää onnistuneesti vaatekaapin Design . Laadukkailla massiivipuukahvoilla varustettujen 3 oven ja yhden laatikon takana on runsaasti säilytystilaa sukille, alusvaatteille, lasten leluille tai kirjoille. Vaatekaapissa, jossa on 5 hyllyä ja vaatetanko, on runsaasti tilaa vaatteiden säilytykseen. Sisäänrakennetun soft-close-tekniikan ansiosta ovet ja laatikot aden sulkeutuvat pehmeästi ja hiljaisesti. Tyylikästä 3-ovista vaatekaappia voidaan täydellisesti laajentaa muilla Ava-sarjan vauvan- ja lastenhuonekaluilla, jotta voidaan luoda täysin kalustettu vauvan- tai lastenhuone, jossa on lapsen mukana kasvavat järjestelmäkalusteet. Helposti koottava vauvanhuoneen vaatekaappi on kehitetty Saksassa ja valmistettu EU:ssa.

Tuotetiedot:
  • Väri: valkoinen / luonnollinen
  • Materiaali: lastulevy, melamiinipinnoitettu
  • Materiaalikahvat: Massiivipuuta
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 138,5 x 54 x 200 cm.
  • 3 ovea, joissa on pehmeä sulkeutumistoiminto
  • 1 laatikko, jossa on soft-close-toiminto
  • 1 vaatetanko
  • 5 hyllyä
Huomio: Koristelu ei sisälly toimitukseen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Vaatekaappi Ava 3-ovinen
roba Vaatekaappi Ava 3-ovinen
677,10 €