roba Seinähylly Tobi
Hinta
113,69 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 16 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A281143

EAN: 4005317314631

roba Seinähylly Tobi
Tobi-seinähylly sopii oivasti yhteen Tobi-hoitolipaston kanssa. Kahdessa hyllyssä riittää säilytystilaa. Näin kaikki tarvittava on nopeasti saatavilla. Myöhemmin hyllyyn voi varastoida vaikkapa leluja.
Muiden Tobi-sarjan tuotteiden kanssa voit tehdä tyylikkäitä kalustekokonaisuuksia. Hylly on pitkäikäinen. Myöhemmin se käy myös kirjahyllystä. Valmistettu EU:ssa. Kaapin materiaalit ovat harmittomia.

Tuotetietoja:
  • Väri: vaaleanharmaa/tammi
  • Materiaali: melamiinilla päällystetty lastulevy
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 90 x 20 x 29 cm
Toimitukseen sisältyy:
  • Seinähylly
  • Huomio: Koristeet eivät sisälly toimitukseen!

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Seinähylly Tobi
roba Seinähylly Tobi
113,69 €