12% Sovelluksessa | 10% Netissä
12% Sovelluksessa | 10% Netissä
Säästä tänään EKSTRAA
Lastenhuoneesta 🛏️
00
t
00
min
00
s
Valitse etukoodi
roba Seinähylly Retro 2 valkoinen
Hinta
73,40 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 16 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A292704

EAN: 4005317321271

roba Seinähylly Retro 2 valkoinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Retro 2 -sarjan roba-seinähylly täydentää täydellisesti saman nimisen sarjan vaihtoyksikköä. Vauvahuoneen vaihtuvan alueen yläpuolella riippuva hylly on käytännöllinen katseenvangitsija, jolla on tarpeeksi tilaa ruokailuvälineiden vaihtamiseen. Joten sinulla on kaikki nopeasti käsillä lastenhoidossa. Myöhemmin lelut tai koristeet löytävät myös paikan seinälevyllä ja takaavat pitkäaikaisen käytön. Muiden modernin en 'Retro 2' -sarjan lasten huonekalujen ja vastaavien tekstiilien avulla voit luoda täydellisen lasten tai vauvan huoneen. Helposti koottava Retro 2 -seinähylly on kehitetty Saksassa.

Tekniset tiedot:
  • Väri: valkoinen
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 90 x 16,5 x 22,5 cm

Sponsoroitu

product_detail_ad

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Seinähylly Retro 2 valkoinen
roba Seinähylly Retro 2 valkoinen
73,40 €