Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
roba Pehmeä ja koristeellinen tyynytähti tyyli turkoosi
-16%

roba Pehmeä ja koristeellinen tyynytähti tyyli turkoosi


Vaihtoehdot:
  • roba Pehmeä ja koristetyynytähti Tyyli Pink
  • roba Pehmeä ja koristeellinen tyynytähti tyyli turkoosi

ovh¹
20,90 €
Hinta
17,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
3,41 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A291995

EAN: 4005317319926

roba Pehmeä ja koristeellinen tyynytähti tyyli turkoosi
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Roba-pehmoinen tyyli ""roba Style"" -tähde turkoosi väriltään on ihanan pehmeä ja on paljon enemmän kuin ""vain"" koristetyyny lapsille. Täystyynystä tulee söpöillä, brodeerattuilla silmilläsi nopeasti ystävä, suojaaja, leikkikaveri, lohduttaja tai se toimii nukkumisen apuna. Pikkulapset rakentavat usein läheisen suhteen pehmolelun kanssa ja haluavat viedä sen mukanaan missä tahansa. Kuten pehmolelu, pehmoinen tyyny antaa lapsellesi tuntemuksen ja antaa siten voimaa ja rohkeutta.

Matkalla se sopii pään pehmeäksi pohjaksi. Koristepehmusteena se leikkaa hyvän hahmon pinnasängyssä tai sohvalla ja sopii jokaiseen lasten ja vauvan huoneen sisustukseen. Tähden muotoinen fluffy lasten tyyny on hieno lahja pojille ja tytöille 0-vuotiaille. Kaikki tyynyssä käytetyt materiaalit on testattu ja varmennettu haitallisille aineille.

Tekniset yksityiskohdat:
  • Väri: turkoosi
  • materiaali: 100% polyesteri
  • Mitat: korkeus x leveys x syvyys 28 x 32 x 8 cm
  • käsinpesu
  • ei sovellu kuivaimille
  • lapsille vuodesta 0 vuotta
"

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: roba Pehmeä ja koristeellinen tyynytähti tyyli turkoosi
5
44 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 38
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 3
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

roba Pehmeä ja koristeellinen tyynytähti tyyli turkoosi
roba Pehmeä ja koristeellinen tyynytähti tyyli turkoosi
ovh¹ 20,90 €
17,49 €