Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
roba Jalustan hylly Maren
Hinta
207,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 16 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A285257

EAN: 4005317318547

roba Jalustan hylly Maren
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Jalustan roba-hylly ""Maren 2"" on vauvahuoneessa käytännössä käytettävä silmälääkäri 2-värisellä optiikalla sisustus ""kalkittu tammi"", jossa on todellisia puuhaptioita ja moderni vaaleanharmaa. Hyllyssä on oven takana korkealaatuinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaitekahva ja kaksi avointa hyllylokeroa, säilytystilaa lasten leluille ja lasten vaatteille. Näin varmistetaan järjestys lasten tai vauvojen huoneessa. Hyllyn alaosassa olevan oven takana on tilaa sukeille, alusvaatteille tai kirjoille.

Käytännöllinen jalustahylly voidaan laajentaa täydellisesti lisää ""Maren 2"" -sarjan vauva- ja lastenhuonekaluilla täysin kalustettuun vauva- tai lastenhuoneeseen, jossa on järjestelmäkalusteet, jotka kasvavat lapsen mukana. Jalustaroba-hylly palvelee sinua hyvin monien vuosien ajan, koska se leikkaa myös hienon hahmon yhtenä huonekaluna. Jos lapsesi on vanhempi, sitä voidaan käyttää myös kirjahyllynä tai koristehyllynä olohuoneessa tai teini-ikäisessä makuuhuoneessa.

""Maren"" ja ""Maren 2"" -sarjojen lastenhuonekalusteet ovat saatavana erikseen tai edullisina kokonaisina huonekalusarjoina. Hylly on kehitetty Saksassa, ja se on helppo koota.

Tuotetiedot:
  • Väri: harmaa
  • Etuosat, joilla on todellinen puurakenne
  • Materiaali: lastulevy, melamiinipäällysteinen
  • Materiaalikahvat: ruostumaton teräs
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 43 x 39 x 125 cm
  • 1 ovi
  • 2 kerrosta
"

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Jalustan hylly Maren
roba Jalustan hylly Maren
207,00 €