Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

roba Hoitoyksikkö Retro 2 valkoinen
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
624,60 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A292687

EAN: 4005317321202

roba Hoitoyksikkö Retro 2 valkoinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Pukeutumisyksikkö 'Retro 2' valkoinen, irrotettavalla vaihdettavalla kiinnikkeellä tekee vauvan hoidosta nautinnon vanhemmille ja vauvalle selkäystävällisen muuttuvan 93 cm: n korkeutensa ansiosta.

Rintojen tilavan jaon ansiosta (3 laatikkoa) aden, 1 ovi), kaikki hoitovälineet ja vauvatarvikkeet ovat aina ulottuvilla.

Tämän pukeutumisyksikön erityinen korkea valo ovat valkoiset korkeakiiltoiset etuosat sekä harmaat värit, jotka sopivat retro-jalkoihin.

Kasvava pukeutumisyksikkö, jossa pukeutumisyksikön kiinnitys: Lastentarhan lapsille se toimii korotettuna istuimena, jotta voit helposti auttaa heitä pukeutumaan mukavaan seisomaan. Myöhemmin sitä voidaan käyttää lipastona teini-ikäisen huoneessa.

Retro 2 -sarjan muiden lasten huonekalujen avulla voit luoda modernin ja epätavallisen lasten tai vauvan huoneen.

Tuotetiedot:
  • Irrotettavan yläosan irrotettava ilman näkyviä ruuveja ylälevyssä
  • vaihtoyksikkö voidaan asentaa oikealle / keskelle / vasemmalle
  • 1 ovi pehmeällä sulkutoiminnolla
  • 3 laatikot aden pehmeällä sulkutoiminnolla
  • ylälokero täydellä jatkeella
tekniset tiedot:
  • väri: valkoinen
  • Mitat: leveys x korkeus x syvyys 117,5 x 103 x 55 cm
  • Mitat muuttuvalla yksiköllä: leveys x korkeus x syvyys 117,5 x 103 x 78 cm
  • syvyys muuttuvalla / ilman yksikkö: 78/55 cm

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
593,10 €

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme