roba Combi -sänky Mila
Hinta
316,78 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A290514

EAN: 4005317321325

roba Combi -sänky Mila
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Kehyksessä oleva yhdistelmäroba-pinnasänky ""Mila"" on vauva- tai lastenhuoneen korkea valopiste moderneilla, rauhallisin värein. Runko on trendikkäällä sisustuksella ""kalkittu tammi, jolla on todellinen puun tunnelma"", ja julkisivut ja palkit ovat modernia ""vaaleanharmaata"". Pinnasänky ja vauvansänky, joka kasvaa vauvasi kanssa syntymästään kouluun mennessä.

3-kertaisesti säädettävän vauvansänkyn ylempi makuualusta osoittautuu erityisen selkeäksi vanhemmille. Tästä mukavasta korkeudesta voit nostaa vauvan helposti sängystä. Myöhemmin keskiasento on täydellinen valinta, koska 3 irrotettavaa liukupalkkia vauvan sängyn ristikkoelementissä antavat taaperoille mahdollisuuden päästä sisään ja ulos turvallisesti. Säädettävän korkeuden lastensängyn alin sijainti on tarkoitettu Junior-sänkyyn. Kun lapsesi on pitempi, yhdistelmäsänky voidaan muuntaa Junior-sängyksi muutamalla yksinkertaisella vaiheella käyttämällä erikseen saatavia muunnospuolia. Yhdistelmäsänkyn pään ja jalan osat voidaan erottaa toisistaan. Kun siirrytään sänkyyn Junior-vuodeksi, pään ja jalkatilojen kahta ylempää puoliskoa käytetään uuden ilmeen luomiseen lastenhuoneessa. Mila-yhdistelmäsänkyä voidaan käyttää lapsesi 7-vuotiaan ikään asti (tai painon ollessa 50 kg).

Roba-pinnasängyn ja Junior-sängyn makuupinta on 70 x 140 cm. Jos haluat muuttaa vauvasänkysi taivaalliseksi unelmapaikaksi, 4-osaiset roba-pinnasänkymme, jotka koostuvat tyynystä, peitosta, katosta ja pesästä, ovat täydellinen ratkaisu.

""Mila"" -roba-yhdistelmäsänky on kehitetty ja testattu Saksassa ja se täyttää nykyiset EN 716 - 1 + 2: 2017 -standardin mukaiset turvallisuusstandardit.

Tuotetiedot
 • 3-kertainen korkeus säädettävissä
 • 3 liukas itua
 • Pää- ja jalkaosat erotettavissa
 • Vaihdettavissa junior-sänkyyn, jossa on erikseen saatavissa olevat muunnospuolet
Tekniset yksityiskohdat
 • Kehyksen väri: kalkittu tammi, jolla on todellinen puun tunne
 • Väririntamilla / palkeilla: vaaleanharmaa
 • Kalustepinnan materiaali: laminoitu puuraistainen runko
 • Materiaalikehys: lastulevy, melamiinipäällysteinen
 • Materiaalin sivukisko : pyökki, lakattu
 • Makuupinnan materiaali: laminoitu puu
 • makuupinta: leveys x pituus 70 x 140 cm
 • Mitat: leveys x pituus x korkeus 76 x 142 x 82 cm
 • Kantavuus: enintään 50 kg
Huomio: Patja ei sisälly toimitukseen!"

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Combi -sänky Mila
roba Combi -sänky Mila
316,78 €