Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

roba Combi Cot Retro 2 valkoinen
-20%
toistaiseksi loppuunmyyty
ovh¹
603,60 €
Hinta
481,32 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
122,28 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A293967

EAN: 4005317321196

roba Combi Cot Retro 2 valkoinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Retro 2 -yhdistelmäsänky kasvaa vauvasi mukana ja on erittäin vaalea vauvan tai lapsen huoneessa harmaalla retro-jalkarakenteellaan.

3-asentoisen korkeussäädettävän pinnasängyn yläasento on erityisen tärkeä. helppo takana sinulle vanhempana. Voit nostaa vauvasi vauvansängystä helposti tältä makuuasennolta.

Lastensängyn puolella olevat 3 irrotettavaa liukusäädintä antavat lapsellesi pääsyn turvallisesti vauvansänkyyn ja siitä. Yhdistelmäsänky kestää jopa 50 kg: n kuormat.

Kasvava pinnasänky on vauvan huoneen kirkas valo. Muiden Retro 2 -sarjan retro-tyylisten lasten huonekalujen kanssa voidaan luoda trendikäs vauva- ja lastenhuone.

Roba 'Retro 2' -pinnasänky, jonka makuu on 70 x 140 cm, voi muuntaa Junior-vuoteeksi, jossa on erilliset sivut ja jota käytetään siten pidempään.

Tuotetiedot
 • 3-kertainen säädettävä korkeus
 • 3x liukuportaat
 • tasaiset tangot
 • muunnettavissa Junior-vuoteeksi, erikseen saatavilla muunnospuolilla
Tekniset tiedot:
 • Väri: valkoinen
 • Materiaalin makuupinta: säleinen runko vaneria
 • Materiaalikehys: Melamiinilla päällystetty lastulevy
 • Materiaaliset sivukiskot: vaneri
 • Valepinta: leveys x pituus 70 x 140 cm
 • Mitat: leveys x pituus x korkeus 75,5 x 144 x 92 cm
 • kantavuus: enintään 35 kg
Huomio: Patjat ja muunnospuolet eivät sisälly toimitukseen!

Sponsoroitu

product_detail_ad

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme