12% Sovelluksessa | 10% Netissä
12% Sovelluksessa | 10% Netissä
Säästä tänään EKSTRAA
Lastenhuoneesta 🛏️
00
t
00
min
00
s
Valitse etukoodi
roba Avohylly Helene
Hinta
132,37 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 16 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A290600

EAN: 4005317319445

roba Avohylly Helene
Avohylly sopii sarjansa hoitolipaston hoitoalustan alle. Avohylly on kapea ja siinä on kolme osastoa. Hyllyn voi laittaa myös lipaston ja seinän väliin. Näin huoneen yhden nurkan voi muuttaa hoitokeskukseksi. Avohyllyillä tavarat ovat helposti saatavilla.

Sopii yhteen muiden sarjansa tuotteiden kanssa. Muiden Tobi-sarjan tuotteiden kanssa voit tehdä tyylikkäitä kalustekokonaisuuksia. Hylly on pitkäikäinen. Myöhemmin se käy myös kirjahyllystä.

Kaappi on kehitetty Saksassa ja valmistettu EU:ssa.
  Tuotetietoja:
  • Rungon väri: vaaleanharmaa
  • Päällislevy: Luna Elm
  • Rungon materiaali: melamiinilla päällystetty lastulevy
  • Takaseinän materiaali: MDF
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 26,5 x 32 x 88 cm
  • 2 hyllyä
  • Sopii yhteen Helene-hoitolipaston kanssa

  Sponsoroitu

  product_detail_ad

  Lisätarvikkeita

  Merkki

  Roba

  Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

  Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

  Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

  Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

  Suosituimmat tuotteemme

  roba Avohylly Helene
  roba Avohylly Helene
  132,37 €