Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
reer Vauvanruoan lämmitin TurboFood
ovh¹
29,99 €
Hinta
27,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A342911

EAN: 4013283330401

reer Vauvanruoan lämmitin TurboFood
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342911.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Käyttöohjeet

Kun pikku kultasi on nälkäinen, asioiden on usein tapahduttava hyvin nopeasti. Vitamiinit ja proteiinit ovat kuitenkin erityisen herkkiä kuumuudelle, ja ne voivat tuhoutua, jos esimerkiksi valmiiksi sekoitettua maitoruokaa sekoitetaan liian kuumana tai kuumennetaan liikaa. Tämä tuhoaa ruoan tärkeitä ainesosia, joita lapsesi ei enää saa. Siksi vauvanruokaa valmistettaessa on kiinnitettävä huomiota erityisen hellävaraiseen kuumentamiseen. TurboFood-vauvanruoanlämmittimen ansiosta voit paitsi lämmittää ruoan nopeasti ja helposti, myös varmistaa tasaisen ja hellävaraisen lämmityksen.

Nopea ja tehokas lämmitys
TurboFood-vauvanruoan lämmitin lämmittää vauvanruokaa hellävaraisesti ja tasaisesti höyryn avulla. Suljettu höyryrengas varmistaa, että kuuma höyry ympäröi pullon ja lämmittää sen siten tasaisesti. Tämä takaa ruoan nopean ja tehokkaan kuumentamisen ja mahdollistaa ruoan valmistamisen 90 sekunnissa*.

Joustava vauvanruoan lämmitys
TurboFood sopii kaikille elintarvikeastioille, joiden halkaisija on enintään 70 mm. Tämä tarkoittaa sitä, että se sopii kaikkiin tavallisiin vauvanruokapurkkeihin, mutta voit käyttää sitä myös kaikkiin tavallisiin ja leveäkaulaisiin pulloihin.

Helppo käyttää
Vauvanruoan lämmitin on erityisen helppokäyttöinen. Kytket sen päälle napin painalluksella, ja voit lähteä liikkeelle. Kun vauvanruoan lämmitin on kytketty päälle, sinun ei tarvitse tehdä enää paljon muuta. TurboFood havaitsee, kun ruoka on saavuttanut oikean lämpötilan, ja kytkeytyy sitten pois päältä. Merkkivalo kertoo, onko TurboFood vielä lämmittämässä ruokaa vai onko lämmittäminen jo päättynyt.

Mukava ja turvallinen
Maitopullot ja tuttipullot lämmitetään TurboFoodin erityisessä pullokorissa. Tästä on useita etuja: Se takaa lämmön tasaisemman jakautumisen, estää myös tuttipullojen ja purkkien ylikuumenemisen laitteen kosketuspinnalla, ja lopuksi, mutta ei vähäisimpänä, sen avulla voit poistaa lämmitetyn pullon vauvanruoan lämmittimestä erittäin kätevästi.

Sisältää pienen mittakupin
Vauvanruoan lämmittimen mukana tulee mittauskuppi, jossa on käytännöllinen suulake, jonka täyttäminen on helppoa. Integroidun mitta-asteikon ansiosta voit mitata tarvittavan vesimäärän tarkasti. Tarvittavan veden määrä riippuu aina lämmitettävän vauvanruoan määrästä ja ruoka-astiasta (lasi- tai muoviastia). Nopea vilkaisu käyttöohjeisiin kertoo, kuinka paljon vettä tarvitset kuhunkin pulloon.

Tuotetiedot:
  • Vauvanruoan nopea kuumentaminen höyryllä vain 90 sekunnissa*.
  • Hellävarainen ja tasainen lämmitys
  • Kaikille tavallisille lastenruokapurkeille, tavallisille ja leveäkaulaisille pulloille (max. ø 70 mm).
  • Nopea ja tehokas lämmitys
  • Käytännöllinen mittakuppi halutun vesimäärän tarkkaa täyttämistä varten.
  • Helppokäyttöinen: optinen ohjausvalo lämmitysvaiheen aikana - sammuu automaattisesti, kun lämmitys on päättynyt.
  • Käytännöllinen kori: pullojen tai purkkien helppo irrottaminen.
*Lämmittää 120 ml nestettä huoneenlämpötilasta juomalämpötilaan (240 ml pullo).

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: reer Vauvanruoan lämmitin TurboFood
4.5
10 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 6
 
4 tähteä
| 4
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

reer Vauvanruoan lämmitin TurboFood
reer Vauvanruoan lämmitin TurboFood
ovh¹ 29,99 €
27,99 €