reer Kynsisakset Premium Care Baby
Hinta
22,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A343222

EAN: 4013283810118

reer Kynsisakset Premium Care Baby
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343222.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Käyttöohjeet

Jos vauvan kynnet ovat liian pitkät, hän voi helposti raapia ja loukata itsensä. Siksi on tärkeää leikata kynnet säännöllisesti. Tästä voi kuitenkin tulla nopeasti haaste, sillä vauvat pysyvät harvoin pitkään paikoillaan ja vanhemmat pelkäävät kovasti satuttavansa omaa lastaan. Jotta lapsesi kynsienhoito olisi mahdollisimman turvallista ja mukavaa, kannattaa valita lapsille sopivat sakset. Premium Care -vauvan kynsisakset on suunniteltu erityisesti pienten vauvojen kynsien tarpeisiin ja takaavat siten turvallisen kynsien leikkaamisen.

Erittäin turvallinen
Koska kynsien leikkaaminen on useimpien lasten mielestä epämiellyttävää, pienet lapset vetävät usein sormensa pois leikattaessa. Tämä voi helposti johtaa herkkien kynsinauhojen loukkaantumiseen. Siksi sakset on pyöristetty erityisesti. Näin vältät loukkaantumiset ja varmistat turvallisen kynsien leikkaamisen.

Hallittuun leikkaamiseen
Mitä lyhyempi terä on, sitä paremmin voit hallita leikkausta. Siksi vauvasakset on suunniteltu erityisen lyhyillä terillä. Hieman kaarevat leikkuupinnat mukautuvat täydellisesti kynnen luonnolliseen kaarevuuteen ja mahdollistavat näin vaivattoman ja tarkan kynsien ja varpaankynsien lyhentämisen.

Mukava käsittely

Nämä vauvasakset on suunniteltu sopimaan pienille vauvojen käsille ja jaloille, ja ne ovat hieman lyhyemmät kuin tavalliset sakset. Näin voit hallita leikkausta parhaalla mahdollisella tavalla. Toisin kuin monissa muissa vauvasaksissa, kahvan reiät ovat riittävän suuret, jotta niitä voi käsitellä mukavasti myös aikuinen. Ergonomisesti muotoillut saksisilmät istuvat optimaalisesti käteen ja takaavat siten turvallisen otteen. Sakset sopivat sekä oikea- että vasenkätisille.

Laatu - turvallinen ja vaaraton
Laadukkaita kynsisaksia on käytettävä heti alusta alkaen, sillä tylpillä saksilla pienten lasten kynsienhoito on kidutusta lapsellesi ja sinulle. Siksi Premium Care kynsisakset on valmistettu korkealaatuisesta, saastuttamattomasta, Solingenissa valmistetusta ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs takaa parhaan leikkauslaadun ilman terävyyden menetystä - kynsien nopeaan ja tarkkaan lyhentämiseen. Sakset voidaan steriloida ja ne ovat antiallergiset.

Tuotetiedot:
  • Solingenin laatutuote
  • Lyhyt pituus takaa turvallisen leikkaustuntuman
  • Erityisen helppo tarttua
  • Steriloitava ja antiallerginen
  • Pyöristetty ja lyhyt kärki
  • Sopii vasen- ja oikeakätisille
  • Harmiton
  • Kokonaispituus: 85 mm
  • Materiaali: korkealaatuinen tiger , ruostumaton teräs

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: reer Kynsisakset Premium Care Baby
5
34 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 32
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

reer Kynsisakset Premium Care Baby
reer Kynsisakset Premium Care Baby
22,99 €