reer Kliininen infrapunalämpömittari Colour SoftTemp 3in1 kosketuksettomana

reer Kliininen infrapunalämpömittari Colour SoftTemp 3in1 kosketuksettomana


Hinta
23,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A343265

EAN: 4013283980507

reer Kliininen infrapunalämpömittari Colour SoftTemp 3in1 kosketuksettomana
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343265.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Käyttöohjeet

Kuume ei ole sairaus, vaan elimistön suojareaktio infektioita vastaan. Lämpötilan nousu saa elimistön toimimaan omatoimisesti monenlaisia taudinaiheuttajia vastaan. Korkea kuume voi kuitenkin heikentää vakavasti tärkeitä elintoimintoja, ja se on suuri rasite erityisesti pienten lasten herkälle elimistölle. Colour SoftTemp-lämpömittarilla voit tarkistaa vauvan tai lapsen lämpötilan nopeasti ja helposti.

Erityisen hellävarainen kuumeen ottaminen
Peräsuolen lämmön mittaaminen on yleensä epämiellyttävää pienille lapsille, ja vilkkaiden lasten kanssa siitä voi tulla nopeasti haaste. Colour SoftTemp tarjoaa nopean ja mutkattoman vaihtoehdon kuumeen mittaamiseen ensimmäistä kertaa: infrapunatekniikan ansiosta kuume mitataan kosketuksettomasti ja kivuttomasti sekunnissa. Se tekee ruumiinlämmön mittaamisesta mahdollisimman miellyttävää, eikä se vaadi lapsilta juuri lainkaan yhteistyötä.

Ihanteellinen yöllä
Jotta kuumeen kulkua voidaan seurata jatkuvasti, yölliset mittaukset ovat välttämättömiä. Koska levollinen yöuni on kuitenkin erittäin tärkeää nopean toipumisen kannalta, sinun tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää lapsen herättämistä yöllä. Kosketukseton mittaus, valaistu näyttö, optinen kuumehälytys ja sammutettava merkkiääni ovat ihanteellisia kumppaneita mutkattomaan ja vaivattomaan lämpötilan tarkistukseen yöllä.

Nopea varoitus kuumeen varalta
Colour SoftTemp on varustettu kolmiportaisella visuaalisella kuumehälytyksellä, jotta näet yhdellä silmäyksellä, onko lapsellasi korkea kuume tai jopa kuume. Normaalilämpötilassa näyttö palaa vihreänä. Jos lämpötila on koholla (37,5°C - 37,9°C), lämpömittari näyttää orange -värinäytön. Tämä on indikaattori, jota on syytä mitata useammin lämpötilan nousun seuraamiseksi. Jos lämpömittari kuitenkin havaitsee lapsellasi kuumeen (38 °C:sta alkaen), saat siitä nopeasti tiedon äänimerkillä ja punaisella merkkivalolla.

Tarkka mittaus
Infrapunalämpömittarissa on myös sijaintivalo. LED näyttää tarkalleen, missä lämpötilaa mitataan. Tämä on välttämätöntä luotettavan lämpötilan mittauksen kannalta, erityisesti yöllä, kun mittaus tehdään pimeässä, jotta lapsesi terveellistä unta ei häirittäisi.

Hyvin informoitu
Jotta voisit kätevästi tarkistaa kuumeen kehittymisen ja lapsesi toipumisen, on suositeltavaa seurata yksittäisiä mitattuja arvoja ja verrata niitä toisiinsa. Integroidun mittausarvomuistin ansiosta lämpömittari hoitaa tämän tehtävän puolestasi. Se tallentaa 25 viimeisintä mitattua lämpötila-arvoa ja helpottaa siten lämpötilakäyrän seuraamista.

Yleisesti sovellettavissa
Vaikka lapsesi ei olisikaan sairas, lämpömittari on hyödyllinen apu jokapäiväisessä elämässä. Siirtymällä pintamittaustilaan Colour SoftTempiä voidaan käyttää myös huone- ja kylpyveden lämpötilan mittaamiseen. Lisäksi sen avulla voidaan tarkistaa, onko vauvapuuro tai keitot oikeassa tarjoilulämpötilassa.

Tuotetiedot:
 • Väri: valkoinen/harmaa
 • Mittaa kehon, pinnan ja huoneen lämpötilan
 • Helppo mittaus yöllä valaistun näytön ansiosta
 • Mittausarvomuisti: 25 muistipaikkaa
 • Valinnainen lämpötilahälytys: vihreä <37,5°C, orange 37,5-37,9°C, punainen > 37,9°C.
 • Akustinen kuumehälytys > 37,9°C (voidaan kytkeä pois päältä).
 • Automaattinen sammutustoiminto
 • Mittausaika: noin 1 sekunti
 • Mittausalue: 32,0 °C - 42,9 °C (ruumiinlämpötila); 0 °C - 99,9 °C (ympäristön ja pinnan lämpötila).
Tuotetiedot:
 • 1 x lämpömittari
 • 2 x AAA-alkaliparistot
 • 1 x käyttöohje

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: reer Kliininen infrapunalämpömittari Colour SoftTemp 3in1 kosketuksettomana
5
36 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 28
 
4 tähteä
| 7
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

reer Kliininen infrapunalämpömittari Colour SoftTemp 3in1 kosketuksettomana
reer Kliininen infrapunalämpömittari Colour SoftTemp 3in1 kosketuksettomana
23,49 €