reer Baby Spoon Magic Lusikka, jossa on lämpötilan ilmaisin.

reer Baby Spoon Magic Lusikka, jossa on lämpötilan ilmaisin.


Hinta
5,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A342899

EAN: 4013283230121

reer Baby Spoon Magic Lusikka, jossa on lämpötilan ilmaisin.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Yleensä 5. tai 6. elinkuukauden jälkeen vauva ei enää tyydy pelkkään rintamaitoon, ja kiinnostus kiinteää ruokaa kohtaan kasvaa. Nyt on oikea aika ensimmäiselle puurolle. Mutta kuten moni muukin asia, lusikalla syöminen on opittava ensin. Koska lapsi ei vielä tunne lusikkaa, hän puree tai jopa imee sitä aluksi, minkä vuoksi asiantuntijat kehottavat käyttämään erityisiä vauvojen lusikoita. Magic Spoon-vauvalusikka on suunniteltu erityisesti vauvoille, ja se tukee sinua ensimmäisten puuroaterioiden syöttämisessä. Lämpötilan ilmaisimen ansiosta lusikka varmistaa myös, ettei puuroa syötetä liian kuumana.

Ihanteellinen pienen vauvan suuhun
Magic Spoon on erityisen lapsiystävällinen lusikan muoto. Lusikkaosa on kapea ja sopii pienimmänkin vauvan suuhun. Lusikan syvyys helpottaa suuhun laittamista, ja se on riittävän suuri ihanteelliselle ruoka-annokselle. Koska vauvojen ja lasten suulaki, ikenet ja huulet ovat vielä hyvin herkät, on erityisen tärkeää, ettei lapsi satuta itseään syödessään lusikalla. Pyöristettyjen reunojen ansiosta turvalusikka suojaa vauvan herkkää suuta loukkaantumiselta.

Varoittaa liian kuumasta ruoasta
Se, mikä on sinulle miellyttävän lämmintä, on vauvallesi usein liian kuuma, koska vauvat ovat herkempiä lämmölle kuin aikuiset. Lämpötilan ilmaisin Magic Lusikassa vaihtaa lusikan väriä, kun puuro on vielä liian kuumaa vauvalle. Näin voit olla varma, ettei lapsesi polta suutaan tai kurkkuaan puurosta.

Helppo ruokinta
Magic Spoon-vauvalusikassa on erityisen pitkä kahva. Näin voit ruokkia syvistä purkeista ongelmitta ja lapsesi on myös helpompi tehdä ensimmäiset itsenäiset syömisyritykset. Lyhyen ajan kuluttua lapsi haluaa syödä itse ja kurottautua lusikkaan. Pitkä kahva tarjoaa tarpeeksi tilaa molemmille käsille, ja voit tukea lapsesi syömisyrityksiä. Lusikanvarren ergonomisen muodon ansiosta lusikka on aina mukavasti kädessä.

Laatu ja turvallisuus
Jotta vauvoille ja pikkulapsille voidaan tarjota paras mahdollinen suoja, reer tuotteet tarkastetaan tiukkojen testausstandardien mukaisesti. Tuotteelle tehdään sisäisiä testejä, mutta myös riippumattomat laitokset tutkivat sen. Turvalusikka testattiin standardin EN 14372 mukaisesti. Tässä standardissa määritellään lapsille tarkoitettujen ruokailuvälineiden ja astioiden materiaaleja, rakennetta, suunnittelua, pakkauksia ja merkintöjä koskevat turvallisuusvaatimukset. Ainoastaan tämän standardin mukaisesti testatut vauvan lusikat takaavat turvallisen ja vaarattoman käytön. reer vauvan lusikka on valmistettu elintarvikkeille turvallisesta muovista, se on BPA-vapaa eikä sisällä pieniä osia, joita voi niellä. Se voidaan puhdistaa astianpesukoneessa, ja se pysyy hygieenisesti puhtaana pitkään.

Tuotetiedot:
  • Vauvan lusikka, jossa on lämpötilan ilmaisin
  • Varoittaa liian kuumasta ruoasta värimuutoksella
  • Erittäin pitkä kahva - sopii myös syville laseille.
  • Kapea lusikan muoto, ihanteellinen pienen vauvan suuhun.
  • Laadukas tiger , elintarvikekelpoinen muovi, BPA-vapaa.
  • Astianpesukoneen kestävä
  • Täyttää turvallisuusstandardin EN 14372 vaatimukset
  • Väri: värillinen
  • Toimituksen laajuus: 3 x lusikkaa

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: reer Baby Spoon Magic Lusikka, jossa on lämpötilan ilmaisin.
4.5
7 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 5
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

reer Baby Spoon Magic Lusikka, jossa on lämpötilan ilmaisin.
reer Baby Spoon Magic Lusikka, jossa on lämpötilan ilmaisin.
5,49 €