RECARO Easy Tech White Black
Hinta
43,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A311270

EAN: 8050038143523

RECARO Easy Tech White Black
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Turvallisuus koko matkan ajan. Milloin tahansa!
Kun sanomme, että huolehdimme lastesi turvallisuudesta autossa, tarkoitamme sitä todella - myös silloin, kun auto on paikallaan. Easy-Tech hälyttää, kun poistut autosta, mutta lapsi on vielä sisällä. Laite varoittaa kuljettajaa lähettämällä ääni-, näkö- ja tuntohälytyksen rekisteröityyn osoitteeseen Smartphone . Koska Easy-Tech-lisävaruste on yleispätevä, voit käyttää laitetta kaikkien markkinoilla olevien lastenistuinten kanssa turvallisuustasosta tinkimättä. Kun se on asennettu lastenistuimeen ja yhdistetty RECARO Kids -sovellukseen, yhteys muodostuu automaattisesti.

Miten se toimii

Aktivointi
Kiinnitä Easy-Tech-laite yksinkertaisesti olkatyynyyn tai vyöjärjestelmään takana olevalla kiinnikkeellä, kiinnitä se ja lähde liikkeelle.

Deaktivointi
Kun saavut määränpäähäsi, irrota lapsesi hihnat ja poista laite käytöstä yksinkertaisesti avaamalla se.

RECARO Kids App
Easy-Tech toimii RECARO Kids -sovelluksen kanssa. Voit liittää Smartphone laitteeseen lataamalla sovelluksen ja noudattamalla käyttöoppaan ohjeita. Siinä kaikki. Turvallisuuden lisäämiseksi RECARO Kids -sovelluksessa on useita hälytystasoja:

Hälytys 0
Kun kuljettaja liikkuu poispäin ajoneuvosta, johon Easy-Tech-laite on asennettu ja aktivoitu, järjestelmä lähettää yksinkertaisen etäisyyshälytyksen osoitteeseen Smartphone . Tästä hetkestä kuljettajalla on kolme minuuttia aikaa esimerkiksi hakea ruokatavarat tavaratilasta tai tankata ajoneuvo ilman uusia hälytyksiä.

Ensimmäisen vaiheen hälytys
Jos kuljettaja on poissa ajoneuvosta yli kolme minuuttia, Smartphone antaa ääni-, näkö- ja tuntohälytyksen, joka voidaan hiljentää 40 sekunnissa.

Toisen tason hälytys
Tämä hälytys aktivoituu, jos ensimmäisen vaiheen hälytystä ei hiljennetä määritetyn aikaikkunan kuluessa. Laite lähettää hälytysviestin kaikkiin ennalta asetettuihin hätäyhteyshenkilöihin, ja siinä on tarvittavat tiedot vauvan sijaintipaikan määrittämiseksi.

RECARO Kids -sovellus sisältää käytettävissä olevien hälytysviestien paketin; jokaisen toisen tason hälytysviestin jälkeen, joka lähetetään syötettyihin hätäyhteyshenkilöihin, yksi hälytysviesti vähennetään paketista. Uusia hälytyksiä voi ostaa RECARO Kids App -sovelluksen kautta. Jos hälytyksiä ei ole tarpeeksi jäljellä, voit yksinkertaisesti ostaa jonkin sovelluksen osiossa "Ostot" saatavilla olevista paketeista. Järjestelmä kytkeytyy pois käytöstä ja lopettaa toimintansa, kun hälytyksiä ei ole enää saatavilla.

Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): n. 2 x 5 x 8 cm.
  • Paino: noin 0,25 kg
  • Paristokäyttöinen - 1 x CR2032 (sisältyy toimitukseen).
Sisältyy toimitukseen:
  • Helppo tekniikka
  • 1 x CR2032 paristo

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

Recaro

Recaro - sata vuotta asiantuntemusta

Recaro on ilahduttanut asiakkaitaan yli 100 vuoden ajan. Wilhelm Reutherin perustamassa yrityksessä valmistettiin Recaro turvaistuimien lisäksi myös lentokoneen istuimia. Lopulta perustettiin tytäryhtiö Recaro Child Safety GmbH & Co KG, joka keskittyy turvallisten ja tyylikkäiden turvaistuinten valmistamiseen. Yrityksellä on oma törmäystestitila, jossa turvaistuimet testataan. Lapsen hyvinvointi on etusijalla Recarolle.

Suosituimmat tuotteemme

RECARO Easy Tech White Black
RECARO Easy Tech White Black
43,99 €