RECARO Easy Tech White Black
ovh¹
43,99 €
Hinta
41,79 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A311270

EAN: 8050038143523

RECARO Easy Tech White Black
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Turvallisuus koko matkan ajan. Kaikkina aikoina!
Kun sanomme, että lastesi turvallisuus autossa on meille tärkeää, tarkoitamme sitä todella - myös silloin, kun auto on paikallaan. Easy-Tech hälyttää, jos poistut autosta, mutta lapsi on yhä autossa. Laite varoittaa kuljettajaa lähettämällä ääni-, näkö- ja tuntohälytyksen rekisteröityyn osoitteeseen Smartphone . Koska Easy-Tech-lisävaruste on yleispätevä, voit käyttää laitetta kaikkien markkinoilla olevien lastenistuinten kanssa turvallisuustasosta tinkimättä. Kun laite on asennettu lastenistuimeen ja yhdistetty RECARO Kids -sovellukseen, yhteys muodostuu automaattisesti.

Näin se toimii

Aktivointi
Kiinnitä Easy-Tech-laite yksinkertaisesti olkatyynyyn tai turvavyöjärjestelmään takana olevalla klipsillä, kiinnitä se ja lähde liikkeelle.

Deaktivointi
Kun olet saapunut määränpäähäsi, irrota lapsesi turvavyöstä ja avaa laite yksinkertaisesti poistaaksesi sen käytöstä.

RECARO Lasten sovellus
Easy-Tech toimii RECARO Kids App -sovelluksen kanssa. Voit liittää Smartphone laitteeseen lataamalla sovelluksen ja noudattamalla käyttöohjeen ohjeita. Siinä kaikki. Turvallisuuden lisäämiseksi RECARO Kids App -sovelluksessa on useita hälytystasoja:

Hälytys 0
Jos kuljettaja liikkuu poispäin ajoneuvosta, johon Easy-Tech-laite on asennettu ja aktivoitu, järjestelmä lähettää yksinkertaisen etäisyyshälytyksen osoitteeseen Smartphone . Tästä hetkestä lähtien kuljettajalla on kolme minuuttia aikaa hakea esimerkiksi ruokatavarat tavaratilasta tai tankata ajoneuvo ilman, että muita hälytyksiä lähetetään.

Ensimmäisen tason hälytys
Jos kuljettaja on poissa ajoneuvosta yli kolme minuuttia, osoitteessa Smartphone käynnistyy ääni-, näkö- ja tuntohälytys, joka voidaan hiljentää 40 sekunnissa.

Toisen tason hälytys
Tämä hälytys aktivoituu, jos ensimmäisen tason hälytystä ei hiljennetä määritellyssä aikaikkunassa. Laite lähettää hälytysviestin kaikkiin esiasetettuihin hätäyhteyshenkilöihin, jossa on tarvittavat tiedot vauvan olinpaikan paikantamiseksi.

RECARO Kids -sovellus sisältää paketin käytettävissä olevia hälytysviestejä; jokaisen syötetyille hätäyhteyshenkilöille lähetetyn toisen tason hälytysviestin jälkeen paketista vähennetään yksi hälytysviesti. Uusia hälytysviestejä voi ostaa RECARO Kids -sovelluksen kautta. Jos hälytysviestejä ei ole tarpeeksi jäljellä, voit yksinkertaisesti ostaa jonkin sovelluksen "Ostot"-osiossa saatavilla olevista paketeista. Järjestelmä kytkeytyy pois päältä ja sen toiminta loppuu, kun hälytysviestejä ei ole enää saatavilla.

Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): n. 2 x 5 x 8 cm.
  • Paino: noin 0,25 kg
  • Paristokäyttöinen - 1 x CR2032 (sisältyy toimitukseen).
Sisältyy toimitukseen:
  • Easy Tech
  • 1 x CR2032-paristo

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Recaro

Recaro - sata vuotta asiantuntemusta

Recaro on ilahduttanut asiakkaitaan yli 100 vuoden ajan. Wilhelm Reutherin perustamassa yrityksessä valmistettiin Recaro turvaistuimien lisäksi myös lentokoneen istuimia. Lopulta perustettiin tytäryhtiö Recaro Child Safety GmbH & Co KG, joka keskittyy turvallisten ja tyylikkäiden turvaistuinten valmistamiseen. Yrityksellä on oma törmäystestitila, jossa turvaistuimet testataan. Lapsen hyvinvointi on etusijalla Recarolle.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: RECARO Easy Tech White Black
3.5
3 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 1
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

RECARO Easy Tech White Black
RECARO Easy Tech White Black
ovh¹ 43,99 €
41,79 €