Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
Ravensburger Oma first memory ® Ajoneuvot
-30%
Vaihtoehdot:
  • Ravensburger Minun ensimmäinen memory ® Lempijuttuni
  • Ravensburger Oma first memory ® Ajoneuvot
  • Ravensburger My first memory ® Plush

ovh¹
17,99 €
Hinta
12,60 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
5,39 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A341568

EAN: 4005556208784

Ravensburger Oma first memory ® Ajoneuvot
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Kaivinkone, poliisiauto, jäteauto ja paloauto - mutta missä on toinen kortti? memory ® on nerokkaan yksinkertainen muistipeli, joka edistää keskittymistä ja muistia leikkimielisesti. My first memory ® on kehitetty erityisesti 2-vuotiaille lapsille, ja se sisältää erityisen suuria kuvakortteja. Erilaiset pelivaihtoehdot eri vaikeustasoilla tarjoavat vaihtelua,

My first memory ®, jossa on suuret ja erittäin paksut kortit, on kehitetty erityisesti 2-vuotiaille lapsille. Erilaiset pelivaihtoehdot tarjoavat vaihtelua, ja lisäksi memory ® edistää leikkisästi muistia, sanastoa, sääntöjen ymmärtämistä ja keskittymistä. Lapsiystävällisesti kuvitetut ajoneuvot, kuten kaivinkone, roska-auto, poliisiauto ja traktori, ovat selvästi tunnistettavissa ja kannustavat lapsia kertomaan tarinoita. Pelin tavoitteena on löytää kaksi samanlaista kuvakorttia. Tätä varten lapset kääntävät kaksi korttia. Se, joka paljastaa kaksi samanlaista kuvakorttia, voittaa kuvaparin. Nerokkaan yksinkertainen peliperiaate sopii erinomaisesti lasten ja aikuisten yhteisiin pelikierroksiin. memory ® on jännittävä, monipuolinen ja jokainen voi voittaa! Useimmiten lapsilla, joilla on erinomainen kuvamuisti, on jopa pieni etu aikuisiin nähden.

Tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 6 x 6 x 0,2 cm.
  • Pelaajien määrä: 2-4 pelaajaa
  • Sisältää: 24 erittäin paksua korttia
  • Ikä: alkaen 24 kuukautta

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Ravensburger Oma first memory ® Ajoneuvot
5
49 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 44
 
4 tähteä
| 4
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Ravensburger Oma first memory ® Ajoneuvot
Ravensburger Oma first memory ® Ajoneuvot
ovh¹ 17,99 €
12,60 €