Ravensburger My first palapeli - Eläimet ja niiden lapset
Vaihtoehdot:
  • Ravensburger My first Palapeli Maatilalla 9 x 2 palaa
  • Ravensburger palapeli my first puzzle eläinlapset
  • Ravensburgerin eläinten rakennustyömaa
  • Ravensburger Pienet puutarhan eläimet
  • +4

Hinta
12,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A341622

EAN: 4005556031238

Ravensburger My first palapeli - Eläimet ja niiden lapset
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Mikä sopii yhteen? Mitkä kaksi osaa muodostavat kuvan?

Kaksiosaisten first -palapelieni ( Ravensburger ) avulla pikkulapset oppivat jo kaksivuotiaina tunnistamaan yhteensopivat palat ja kokoamaan ne yhteen muodostaakseen motiiveja. Yhdeksän rakkaudella piirrettyä kuvitusta pahvisten kuvakirjojen tyyliin tarjoavat vaihtelevaa palapelihupia pienimmille ja harjoittelevat leikkisästi silmä-käsi-koordinaatiota. Suuret, taivutusta kestävät palat sopivat erinomaisesti pienten lasten käsiin.

Ensimmäiset palapelit pikkulapsille 2-vuotiaista alkaen: Erittäin suuret ja paksut pahvista valmistetut palat takaavat lelun kestävyyden. Palapelin vaikeusaste voidaan määritellä pienen palapelin aloittelijan omien kykyjen mukaan antamalla hänelle vain muutama tai monta palaa kerrallaan. Näin pienimmät saavat ylpeinä huomata, miten yksi sopii toiseen. Kun käytössä on heidän kehitysvaiheeseensa sopiva palapeli, pikkulapset omaksuvat ympäristönsä leikkisällä ja nautinnollisella tavalla ja kasvavat haasteiden kautta. Ikäkaudelle sopivissa palapeleissä osoitteesta Ravensburger on kuvia lasten maailmasta.

Muuten, jos pikku arvoituksentekijät haluavat tutkia kaikkea suullaan: Riippumaton laitos on vahvistanut kaikkien käytettyjen materiaalien vaarattomuuden. Yli 100 vuoden ajan olemme kehittäneet palapelejä, joita lapset rakastavat: ikäkaudelle sopivia motiiveja, palojen määrää ja kokoa.

Tuotetiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 23 x 17 x 5,5 cm.
  • palapelin palat: 9x2
  • Ikä: alkaen 24 kuukautta

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Ravensburger My first palapeli - Eläimet ja niiden lapset
5
204 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 184
 
4 tähteä
| 16
 
3 tähteä
| 4
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Ravensburger My first palapeli - Eläimet ja niiden lapset
Ravensburger My first palapeli - Eläimet ja niiden lapset
12,99 €