Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
PlayMais  ® Class ic WORLD Farm
ovh¹
23,99 €
Hinta
22,79 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A073933

EAN: 4041077000704

PlayMais ® Class ic WORLD Farm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
PlayMais ®. Laatikko täynnä luovuutta!

PlayMais ® on luonnonmukainen käsityölelu, joka on biohajoava eikä vahingoita ympäristöä. Lisäksi se on kehitetty ja valmistettu Saksassa. Se valmistetaan maissimannasta ja vedestä ja värjätään elintarvikeväreillä. PlayMais ® voidaan muotoilla, puristaa, leikata ja paljon muuta. Se tarttuu toisiinsa vedellä kostuttamalla ja moniin eri pintoihin, kuten paperiin ja pahviin, lasiin ja jopa kukkaruukkuihin. Hyvin yksinkertaista. Ei tarvita liimaa, vain vähän vettä ja mielikuvitusta. Yksinkertaisen leikin ja askartelun kautta PlayMais ® antaa jokaiselle lapselle nopean onnistumisen tunteen ja edistää motorisia taitoja, luovuutta ja lapsen kehitystä. Tämä tekee siitä pedagogisesti erityisen arvokkaan. Loputtomien suunnittelumahdollisuuksien ansiosta hauskuudelle ja mielikuvitukselle ei ole rajoja.

Kaunis WORLD -sarja osoitteesta PlayMais ® on 6 eri teemaa kaikenikäisille tytöille ja pojille. Jokainen laatikko sisältää yli 1000 PlayMais ®, valmiiksi leikattuja pahvipaneeleita omien teemamaailmojen luomiseen, ohjeita ja askartelutarvikkeita. Jokainen laatikko tarjoaa yli 10 tuntia askarteluhupia, ja se sopii vähintään 3-vuotiaille lapsille.

Yksityiskohdat: Pakkaus on suunniteltu niin, että se on helppo ja helppo valmistaa:
  • Sisältö: n. 1000 värikästä PlayMais ® rakennuspalikoita, ohjeet ja askartelutarvikkeet
  • Sisältää valmiiksi leikattua kartonkia koristeluun ja 3D-tilan luomiseen sekä ohjeet eläinten ja maatilamallien luomiseen.
  • Opettavainen, edistää luovuutta ja motoriikkaa
  • Valmistettu maissimurskasta ja vedestä, värjätty elintarvikeväreillä.
  • PlayMais ® on biohajoava luonnontuote, joka suojelee ympäristöä.
  • Valmistettu Saksassa
  • 5-vuotiaille

Varoitus!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille, koska pienet osat voivat joutua nieltäväksi. Ei sovellu nautittavaksi.

Tuotanto:
Kun raaka-aineena käytetään maissirouhetta, käytetään koko jyvä, jolloin tärkkelyksen erottaminen ei ole energiaintensiivinen prosessi. Kestävä hallinta on etusijalla koko tuotantoprosessin ajan viljelystä hävittämiseen:

Viljely tapahtuu kesannoidulla maalla lähellä tuotantopaikkaa. Tuotettu määrä hävitetään biohajoavana jätteenä yrityksen oman biokaasulaitoksen kautta, joka tuottaa sähköä, jäähdytystä ja lämpöä ympäristöystävällistä tuotantoa varten.

Biokaasulaitoksen jäännökset muodostavat perustan seuraavan maissisadon lannoitukselle. Näin luonnon kiertokulku on suljettu koko tuotantoprosessin ajan. Näin säästetään rajallisia raaka-aineita ja energialähteitä ja luonto hyötyy. Maissi kasvatetaan yksinomaan teolliseen käyttöön, joten elintarvikkeeksi tai rehuksi kasvatettua maissia ei käytetä.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: PlayMais ® Class ic WORLD Farm
5
5 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 4
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

PlayMais  ® Class ic WORLD Farm
PlayMais ® Class ic WORLD Farm
ovh¹ 23,99 €
22,79 €