PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY Dino
Vaihtoehdot:
  • PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY Dino
  • PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY FIRE TRUCK
  • PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY MASKIT

Hinta
16,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A253338

EAN: 4041077005938

PlayMais ® Class ic FUN TO PLAY Dino
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
PlayMais ®. Laatikko täynnä luovuutta!

PlayMais ® on luonnonmukainen käsityölelu, joka on biohajoava eikä vahingoita ympäristöä. Lisäksi se on kehitetty ja valmistettu Saksassa. Se valmistetaan maissimannasta ja vedestä ja värjätään elintarvikeväreillä. PlayMais ® voidaan muotoilla, puristaa, leikata ja paljon muuta. Se tarttuu toisiinsa vedellä kostuttamalla ja moniin eri pintoihin, kuten paperiin ja pahviin, lasiin ja jopa kukkaruukkuihin. Hyvin yksinkertaista. Ei tarvita liimaa, vain vähän vettä ja mielikuvitusta. Yksinkertaisen leikin ja askartelun kautta PlayMais ® tarjoaa jokaiselle lapselle nopean onnistumisen tunteen ja edistää samalla motorisia taitoja, luovuutta ja lapsesi kehitystä. Tämä tekee siitä pedagogisesti erityisen arvokkaan. Loputtomien suunnittelumahdollisuuksien ansiosta hauskuudelle ja mielikuvitukselle ei ole rajoja.

FUN TO PLAY -sarja alkaen PlayMais ® sopii erinomaisesti leikkimieliseen oppimiseen, jossa PlayMais ®. Laatikoilla on suuri pedagoginen arvo 3-vuotiaille lapsille. Lapset tutustuvat eri aiheisiin leikkisästi ja luovasti. Jokainen laatikko sisältää yli 550 PlayMais ®, valmiiksi leikattuja pahvitauluja, joissa on erilaisia tehtäviä, ohjeita ja askartelutarvikkeita. FUN TO PLAY -sarjan pakkaukset takaavat yli 8 tuntia askarteluhupia kukin! Lisäksi siirtyminen 2-ulotteisesta askartelusta 3-ulotteiseen muotoiluun voitetaan leikkisällä tavalla.

Yksityiskohdat
  • Sisältö: n. 500 värikästä PlayMais ® rakennuspalikoita ja askartelutarvikkeita
  • Sisältää 4 valmiiksi leikattua dinosauruksen pahvimallia, joihin voit tarttua ja joilla voit leikkiä ja tutustua esihistoriallisten eläinten jännittävään ja jännittävään maailmaan
  • Pedagogisesti arvokas, edistää luovuutta ja motorisia taitoja
  • Valmistettu maissimurskasta ja vedestä, värjätty elintarvikeväreillä.
  • PlayMais ® on biohajoava luonnontuote, joka on ystävällinen ympäristölle.
  • Valmistettu Saksassa
  • 3-vuotiaille

Varoitus!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille, koska pienet osat voivat joutua nieltäväksi. Ei sovellu nautittavaksi.

Tuotanto:
Kun raaka-aineena käytetään maissirouhetta, käytetään koko jyvä, jolloin tärkkelyksen erottaminen ei ole energiaintensiivinen prosessi. Kestävä hallinta on etusijalla koko tuotantoprosessin ajan viljelystä hävittämiseen:

Viljely tapahtuu kesannoidulla maalla lähellä tuotantopaikkaa. Tuotettu määrä hävitetään biohajoavana jätteenä yrityksen oman biokaasulaitoksen kautta, joka tuottaa sähköä, jäähdytystä ja lämpöä ympäristöystävällistä tuotantoa varten.

Biokaasulaitoksen jäännökset muodostavat perustan seuraavan maissisadon lannoitukselle. Näin luonnon kiertokulku on suljettu koko tuotantoprosessin ajan. Näin säästetään rajallisia raaka-aineita ja energialähteitä ja luonto hyötyy. Maissi kasvatetaan yksinomaan teolliseen käyttöön, joten elintarvikkeeksi tai rehuksi kasvatettua maissia ei käytetä.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: PlayMais ® Class ic FUN TO PLAY Dino
5
4 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 3
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

PlayMais  ® Class ic FUN TO PLAY Dino
PlayMais ® Class ic FUN TO PLAY Dino
16,99 €