Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
NUK Tutti Space Disney "Mickey" 18-36 kk, 4 kpl, harmaa/punainen väri

NUK Tutti Space Disney "Mickey" 18-36 kk, 4 kpl, harmaa/punainen väri


Hinta
15,92 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A329571

NUK Tutti Space Disney "Mickey" 18-36 kk, 4 kpl, harmaa/punainen väri
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Suositut Disney-hahmot Mickey ja Minnie Mouse NUK -sarjassa.
NUK "Disney"-tutti, jossa Mikki on lapsesi uusi kumppani. Maailmankuulut Disney-hahmot Mikki ja Minni Mouse ilahduttavat sekä nuoria että vanhoja Disney-faneja. Uppoudu Disneyn fantastiseen maailmaan NUK -nukkejen avulla!

NUK Trendline Silikonitutti: mallina on naisen rinta imetyksen aikana.
Päivä toisensa jälkeen pienimmillä lapsillamme on monia jännittäviä seikkailuja löydettävänään. Tutti on luotettava ystävä, joka antaa vauvallesi turvallisuuden ja varmuuden tunteen. Olivatpa oudot kasvot, äänet tai outo ympäristö huolestuttaneet pikkuista, tutun tutin vaistomainen imeminen rauhoittaa hänet nopeasti uudelleen. Tämän hyvän olon tunteen optimoimiseksi NUK , leukaystävällisen rauhoittajan keksijä, on tehnyt Original -muodosta entistäkin paremman. Se on mallinnettu naisen rinnan mukaan imetyksen aikana, ja se sopii täydellisesti suuhun, kun vauva imee sitä. Erityistä tässä nukessa on se, että se on erityisen ohut ja kapea, mikä vähentää hampaisiin ja leukaan kohdistuvaa painetta. Litteä imuosa ja sileä alapuoli takaavat miellyttävän suutuntuman ja antavat kielelle runsaasti tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. NUK Tutit mukautuvat täydellisesti lapsen makuun, ja siksi vauvat hyväksyvät ne erityisen nopeasti. Näin ne takaavat rentoutumisen vauvallesi ja sinulle.

NUK Space Rauhoittaja: Antaa herkän vauvan ihon hengittää.
Vauvan iho on herkkä ja herkkä, minkä vuoksi NUK Space nuket on suunniteltu niin, että iho saa ilmaa ja tilaa hengittää. Ainutlaatuisen Design s-sivuston ansiosta Space tutti ei ole ainoastaan hellävarainen iholle, vaan se myös näyttää upealta, ja sitä on saatavana monissa kauniissa malleissa. NUK Space tutti tutti on original NUK muotoinen, joka muistuttaa äidin rintaa imetyksen aikana. Näin NUK tutti tukee vauvan luonnollista suun kehitystä.

Kestävän kehityksen vuoksi: NUK Soother uudelleenkäytettävissä pakkauksissa.
Kestävyys on meille hyvin tärkeää. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden käyttää pakkauksiamme pakkauksen purkamisen jälkeen sen sijaan, että heittäisit ne pois. Jokainen NUK tutti toimitetaan nyt tukevassa, uudelleenkäytettävässä laatikossa, joka pitää tutin puhtaana ja suojaa sitä - ihanteellinen ratkaisu vauvasi suosikkitoverin suojaamiseksi lialta ja kosteudelta erityisesti matkoilla.

Kaikissa NUK tuttipehmusteissa on NUK Air System. Venttiilin avulla ilma pääsee poistumaan imukappaleesta. Tämä pitää sen mukavan pehmeänä ja keventää leukaa.

NUK Tutit on valmistettu 100-prosenttisesti Saksassa. Ne ovat luonnollisesti BPA-vapaita ja täyttävät eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN1400 vaatimukset.

Tuotetiedot:
  • Design : Mickey & Minnie Mouse harmaa/punainen väri
  • Silikoninen nänni
  • BPA vapaa
  • Suunniteltu erityisesti vauvan erityisen herkälle iholle.
  • Maksimaalinen ilmankierto suulakkeessa olevien erittäin suurten aukkojen ansiosta.
  • Ohut ja kapea nännikaula - vähentää leukoihin ja hampaisiin kohdistuvaa painetta.
  • Litteämpi imuosa ja sileämpi alapuoli - enemmän tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle.
  • Koko 3, 18-36 kuukautta
  • Toimituksen sisältö: 4 x NUK Disney Mickey & Minnie Mouse Space silikoninuket.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: NUK Tutti Space Disney "Mickey" 18-36 kk, 4 kpl, harmaa/punainen väri
5
2 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 2
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Tutti Space Disney "Mickey" 18-36 kk, 4 kpl, harmaa/punainen väri
NUK Tutti Space Disney "Mickey" 18-36 kk, 4 kpl, harmaa/punainen väri
15,92 €