REISSUETUKOODEJA 😎
REISSUETUKOODEJA 😎
20.05. asti
säästä jopa 50€
00
s
00
min
00
sek
Valitse etukoodisi

Mid Season Update

Tutustu uutuuksiimme ja huolellisesti valittujen valmistajien uusiin tuotteisiin!

Tyttö leikkii kindsgard kiipeilykolmiolla

Uutuutemme

Rakkaudella valitut - Uudet valmistajamme

#Platzhalter

LIEWOOD

LIEWOOD on kansainvälinen lasten lifestyle-brändi, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan ja inspiroimaan perheiden arkea. Toiminnallisuuteen ja innovaatioihin keskittyvä LIEWOOD suunnittelee ja valmistaa leluja, sisustustuotteita, huonekaluja, asusteita, vaatteita ja kenkiä vauvoille ja lapsille. Kaikki tuotteet on valmistettu esteettisyyttä, laatua ja tietoista elämää silmällä pitäen. Pyrimme tekemään entistä tietoisempia valintoja, joten käytämme tuotannossamme monenlaisia kierrätettyjä ja sertifioituja materiaaleja. Tuotteemme valmistetaan valvotuissa, turvallisissa ja oikeudenmukaisissa olosuhteissa luotettavien toimittajien toimesta.

MEMBANTU

Vauvat ja vanhemmat nukkuvat paremmin ja tuntevat olonsa turvalliseksi.
Useimmat vauvat rakastavat rauhoittavaa keinumista vanhempiensa sylissä. Ajoittain vanhemmat tarvitsevat kuitenkin tukea ja aikaa myös muille asioille. Tähän auttaa Membantun jousitettu kehto: säännöllisen, lempeän liikkeen ansiosta vauvat rauhoittuvat nopeammin ja rentoutuvat helpommin. Jousimoottori takaa tasaisen liikkeen, mikä auttaa vauvoja nukahtamaan. Kehtotelineen avulla kehto voidaan pystyttää ja ottaa mukaan sinne, missä sitä tarvitaan ja missä vanhemmat tarvitsevat vähän aikaa itselleen, sisaruksille tai kotitaloudelle.
Kaikki kankaat on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. 

#Platzhalter
#Platzhalter

MODU

Tutustu leikin loputtomiin mahdollisuuksiin.
Vaahtomuovipalikat, liittimet ja pyörät - niin yksinkertaista se on. MODU tarjoaa loputonta hauskanpitoa kaikenikäisille. Leluna, huonekaluna ja rakennussarjana, joka kasvaa lapsen mukana, tarjoaa monen vuoden hauskanpitoa ja jota voidaan laajentaa mielin määrin.  Tutustu lukemattomiin ainutlaatuisiin leluihin ja luomuksiin, keinumiseen ja rullaamiseen, hyppimiseen, kiipeilyyn ja tasapainoiluun. Kannusta lastesi motorisia taitoja avoimen leikin avulla tai rakenna hauskoja liukumäkiä, keinuhevosia, tasapainolautoja ja mielikuvitusluomuksia. Mukauta lelut lapsesi iän mukaan ja laajenna kokoelmaa sitä mukaa, kun lapsesi kasvaa ja oppii - se on osa hauskuutta! MODU on kestävä lelu, jolla on pitkä elinkaari. Se on valmistettu Euroopassa ja on 100-prosenttisesti kierrätettävä.

Play & Go

Läpimurtotuote, lelujen säilytyslaukku, on niin menestyksekäs, koska he ottivat aikaa päästäkseen sitä käyttävien lasten vanhempien ajattelutapaan. He loivat lastensa Camielin ja Coletten avulla intuitiivisen ja käytännöllisen mallin, joka tekee lelujen säilytyksestä hauskaa.  Heidän ensimmäinen läpimurtotuotteensa on lelujen säilytyspussi ja tyylikäs leikkimatto. Muutamaa vuotta myöhemmin he kehittivät palkitut tuotteet Bloom ja EEVAA, jotka ovat vielä käytännöllisempiä ja monikäyttöisempiä. Tutustu Play&Goon nyt!

#Platzhalter
#Platzhalter

SIX DEGREES

Hiljattain kehitetyn SIX DEGREES -brändimme avulla tuomme uutta vauhtia ja uusia standardeja skootterimarkkinoille. Brändi on luotu kuuden vapausasteen liikemallin pohjalta, ja haluamme saada asiakkaamme liikkumaan missä tahansa. Olitpa sitten puistossa, toimistossa tai koulussa - SIX DEGREES -skoottereilla olet aina urheilullisesti liikkeellä. Skootterit ovat visuaalisesti vaikuttavia tyylikkäällä muotoilullaan ja loistavilla väreillään. Ensiluokkainen varustelu tekee näistä malleista ensiluokkaisen ja luotettavan kumppanin. 

Toddlekind

Tutustu Toddlekindiin: täydellinen ratkaisu tyylikkääseen ja turvalliseenn leikkiympäristöön. Yhdistämällä innovatiivisen muotoilun ja korkeimman laadun Toddlekind luo lapsille turvallisen ympäristön, jossa he voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen. Korkealaatuisesta ja myrkyttömästä materiaalista valmistetut matot tarjoavat pehmeän ja suojaavan pinnan jokaiseen seikkailuun. Täydennä lastenhuoneesi tyylikkäillä säilytyskoreilla, jotka sopivat täydellisesti lelujen ja tarvikkeiden järjestämiseen ja jotka sopivat yhteen leikkimattojen kanssa.

#Platzhalter

kindsgard

kindsgard edustaa unenomaista leikki- ja hyvinvointimaailmaa, joka on räätälöity lasten tarpeiden mukaan. Lasten huonekalujen, lelujen, muodin ja kodintekstiilien avulla kindsgardista tulee osa jokaisen nuoren perheen onnea. Täydellisesti yhteensovitettuna yhdistämme pohjoismaiset värit ja kuviot ajattomaan designiin.