Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, harmaa
Vaihtoehdot:
  • MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, harmaa
  • MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, grafiitti
  • MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, punainen
  • MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, konjakinvärinen
  • MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, musta

ovh¹
229,99 €
Hinta
212,28 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
17,71 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A275879

EAN: 3220660317288

MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, harmaa
Kätevämpää ei olekaan.

Kore-turvaistuin on mukava ja erittäin turvallinen. Vyötys on niin helppoa, että se sujuu lapseltakin. Istuimessa on laadukkaat peitteet ja tyyliä vaikka muille jakaa.

Istuin on suunniteltu niin, että lapset pääsevät siihen erittäin helposti. He voivat myös itse vyöttää itsensä kiinni. Kore täyttää tiukat i-Size-turvaistuinnormit ja siinä on vahvistettu sivutörmäyssuoja. Sopii 100 - 150 senttisille lapsille.

Tuotetietoja:
  • Sivutörmäyssuoja / Side Protection System Plus
  • Sivutörmäyssuoja suojaa kehoa lantiosta päähän asti.
  • Istuin kasvaa lapsen mukana.
  • i-Size laatua
  • Lapset voivat vyöttää itsensä kiinni.
  • Tyylikäs ja laadukas
  • Isofix-kiinnitys:

Tekniset tiedot:
  • Suositellaan 3,5 - 12 -vuotiaille (15-36 kg)

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
28,68 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Maxi Cosi

MAXI COSI – turvallisuutta lapsellesi

Maxi Cosi on tunnettu ennen kaikkea turvakaukaloistaan ja turvaistuimistaan, mutta sen valikoimista löytyy myös useita laadukkaita lastenvaunumalleja. Maxi Cosin turvaistuimet täyttävät ja jopa ylittävät tiukimmat europpalaiset turvallisuusstandardit. Sen valikoimista löytyy istuimia niin vastasyntyneille kuin kouluikäisillekin. Maxi Cosi on yksi maailman johtavista brändeistä lastentarvikemarkkinoilla ja monissa maissa Maxi Cosi on synonyymi turvallisille ja laadukkaille turvaistuimille.

Maxi Cosi takaa hyvän laadun

Maxi Cosi on Hollantilainen yritys, jonka kanadalainen Dorel osti vuonna 1994, minkä seurauksena tuotekirjo kasvoi huomattavasti. Nykyään Maxi Cosi on kansainvälisesti tunnettu lastenvaunujen, turvaistuimien ja kantoreppujen valmistaja.

Maxi Cosi -turvaistuin

Maxi Cosille tärkeintä on turvallisuus. Tämän takia on tärkeää valita lapsen painolle sopiva turvaistuin. Maxi Cosin valikoimasta löydät taatusti sopivan turvaistuimen. Kun olet löytänyt tarpeisiisi sopivan turvaistuimen, voit valita haluamasi värin ja kuvion. Vanhemmat ympäri maailmaa luottavat Maxi Cosin turvaistuimiin, jotka on tehty sitä varten, että lapset voivat tutkia maailmaa turvallisesti.

Maxi Cosi -lastenrattaat

Maxi Cosi –lastenrattaat ovat turvallisia ja mukavia. Valikoimastamme löydät taatusti sinulle sopivat rattaat, halusitpa lyhyelle ostosreissulle tai pitkälle kävelylle metsässä. Voit luottaa siihen, että rattaat ovat laadukkaat ja parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistetut.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, harmaa
5
495 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 428
 
4 tähteä
| 57
 
3 tähteä
| 6
 
2 tähteä
| 2
 
1 tähti
| 2
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, harmaa
MAXI COSI Turvaistuin Kore Authentic, harmaa
ovh¹ 229,99 €
212,28 €