Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
MAMA LICIOUSÄitiyshame MLMALIN Orion Blue
-37%
Kokotaulukko

ovh¹
39,99 €
Hinta
25,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
14,99 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A287199

MAMA LICIOUSÄitiyshame MLMALIN Orion Blue
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Äitiyshameista tulee todennäköisesti odottamattomia suosikkejasi, koska ne ovat niin käytännöllisiä, että voit vain laittaa ne päälle ja poistua talosta. Ne saattavat olla suositumpia keväällä ja kesällä, mutta ne ovat myös tervetullut lisä talvisiin vaatekaappisi. Laaja Mamalicious-kokoelma tarjoaa kaikki syyt investoida eri tyyleihin. Tutustu laajaan kokoelmaansa mini-, midi- ja maxihameihin boho-chicissä ja muissa Design-malleissa sekä laaja valikoima painotuotteita ja -materiaaleja.

Onko sinulla raskauden työvaatekriisi? Sitten hameet vastasyntyneille äideille ovat täydellinen ratkaisu, esimerkiksi ruudullinen minihame, jossa on mukava joustava vyötärö, joka sopii täydellisesti vatsasi yli. Tai ehkä virtaava maxi-hame on mieleiseksesi parempaa, mikä kätkeytyy varovasti ja mukavasti käyrääsi vasten ja tarjoaa mukavuutta koko päivän ajan 9–17. Pukeututko rentouttavammin töihin? Tutustu joihinkin rento tyyliin, kuten minihame odotettavissa oleville äideille, jota voit käyttää säärisillä ja talvella varustetuilla leggingsillä ja jonka avulla voit nähdä kauniit paljaat jalat lämpiminä kuukausina. Meillä on myös valittuja denim- ja puuvillatyyliä, jotka ovat hienoja, muodikkaita ja täydellisiä siirtymäkaudelle. Pyöristä toimistoasu hihnoilla ja tyylikkäällä äitiyspaitolla tai puserolla, ja päivä voi alkaa.

Ylläpidon yksityiskohdat:
  • Materiaali: 100% viskoosia LENZING ™ ECOVERO ™
  • Konepesu 30 ° C: ssa
  • Älä valkaisua
  • Älä käytä kuivainta
  • Ripusta kuivaamiseen
  • Rauta alhaisessa lämpötilassa. Maksimilämpötila 100 ° C
tuotetiedot:
  • Savun yksityiskohdat vyötäröllä
  • A-linja
  • Korjaustaskut ja napit
  • Sopii saumattomaan yläosaan ja pehmeään neuloon
  • Malli on M-kokoinen


"

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Suosituimmat tuotteemme

MAMA LICIOUSÄitiyshame MLMALIN Orion Blue
MAMA LICIOUSÄitiyshame MLMALIN Orion Blue
ovh¹ 39,99 €
25,00 €