mama licious MLFOLEY Hot Pink hoitotoppi
-27%
Kokotaulukko

ovh¹
24,99 €
Hinta
18,22 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
6,77 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A294249

mama licious MLFOLEY Hot Pink hoitotoppi
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Jos ilmeesi voi saada raikkaan, selaa valikoimaamme toimivia ja muodikkaita hoitotuotteita. Mamalicious -palvelussa haluamme sinun tuntevan olosi mukavaksi imettäessäsi vauvaasi riippumatta siitä, missä olet tai mitä olet tekemässä. Tyylikäs kokoelma pitkä- ja lyhythihaisia ??toppeja, hoitotankkeja ja hihattomia toppeja sopii helposti nykyiseen vaatekaapisiisi ja helpottaa uuden (elämäntyyli) tyylin löytämistä, jossa vauvan imettämisen on oltava helppoa ja mukavaa - tinkimättä eleganssista ja trendistä. Kaikki hoitotiskit ovat valmistettu materiaaleista, jotka tuntevat ihon pehmeältä.

Tyttövihjeitä hoitosi yläosaan

Kun äitiysvaatteiden aika on takana, Voit helposti käyttää vaatekaappisi olemassa olevia kappaleita ennen raskautta luodaksesi täydellisen asun. Ota hetki ja kokeile ""vanhoja"" vaatteitasi - mutta älä tule pettymään, jos kaikki ei sovi (vielä)! Hoitopaita yhdessä suosikki farkkusi ja kauniiden lenkkarien kanssa tekevät siitä mutkikkaan ja trendikkään ilmeen, joka sopii täydellisesti kiireisiin päiviin, kun haluat keskittyä vauvaasi ja tuleviin asioihin. Kun olet palannut toimistossa tai haluat pukeutua äitiyslomaan, valitse kukkavalkoinen hoitopaihe ja yhdistä se kynähameen tai pehmeisiin housuihin neutraalilla värillä. Tuloksena on hohtava, mutta mukava asu, joka tekee sinusta todellisen katseenvangitsijan. Viileämpinä päivinä tarjoamme ohuista ja paksuista kankaista valmistettuja pitkähihaisia ??hoitotuotteita, jotka seuraavat sinua vuodenaikojen vaihdon aikana. Lisää lämpöä varten neuletakki.

Imetys matkalla

Useimmat äidit pääsevät pisteeseen, jossa he haluavat lähteä talosta kahvia tai kävellä puistossa tyttöystävänsä kanssa. Mutta nuorten äitien suurin huolenaihe on kysymys imettämisestä vauvalle heidän ollessaan ulkona ja noin. Kuinka se toimii? Entä jos paikassa ei ole nimettyä imetyksen aluetta? Entä jos on kylmä? Entä jos ihmiset etsivät? Tiedämme sen. Siksi kaikilla imettävillä toppeillamme on käytännöllinen, helposti saatavilla oleva imetystoiminto, jonka avulla voit helposti imettää vauvaasi milloin tahansa, missä tahansa. Imetysasento on integroitu saumattomasti Design-hoitopäähän, se ei leviä rinnan yli ja vähentää riskiä, ??että ylävartalo altistuu kylmälle ilmalle. Kerrokset on joko kiinnitetty napilla tai vetoketjulla tai ne voidaan yksinkertaisesti työntää sivulle hienovaraista imettämistä varten. Kun olet valmis, kiinnitä tai järjestä kerrokset uudelleen. Se ei voisi olla helpompaa! Jos sinusta tuntuu epämukavalta imetykseltä tai vauvasi häiritsee helposti ympäröivää kiireistä maailmaa, ota mukaasi imetyslevy, joka asetetaan sinun ja vauvasi päälle. Kangas peittää rintasi ja vauvan pään, jolloin molemmilla on tarpeeksi Modea rentoutumiseen eikä ylikuumenemiseen.
NELL-imetystoiminto koostuu pyöreästä leikatusta kangaskerroksesta imettämistä varten, jonka peittää pyöreä pääntie. Imetää vetämällä ulkoinen kangaskerros sivulle ja nosta kangaskerros ylös imettämistä varten.

Ylläpidon yksityiskohdat:
  • Materiaali: 60% polyesteri, 35 % viskoosia, 5% elastaania
  • Konepesu 30 ° C: ssa
  • Älä valkaisu
  • Älä käytä kuivainta
  • Ripusta kuivumaan
  • Rauta alhaisessa lämpöModessa. MaksimilämpöMode 100 ° C
tuotetiedot:
  • 2-in-1-äitiyspaita Jerseystä
  • Soveltuu raskauden ja imetys
  • Jos imetät, vedä ulkokerros sivulle, nosta alempi kerros
  • Voidaan yhdistää farkkushousuihin aurinkoisina päivinä


"

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
32,81 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: mama licious MLFOLEY Hot Pink hoitotoppi
3
4 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 1
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

mama licious MLFOLEY Hot Pink hoitotoppi
mama licious MLFOLEY Hot Pink hoitotoppi
ovh¹ 24,99 €
18,22 €