MAM 2in1 rintapumppu vihreä
Hinta
140,85 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A287360

EAN: 9001616698576

MAM 2in1 rintapumppu vihreä
MAM 2in1 rintapumpun käsikirja

MAM: n EU-tuoteturvallisuuspalkinto

MAM 2in1 rintapumppu - Ainutlaatuinen yhdistelmä käsinkäytettävää rintapumppua ja sähköpumppua. Ensimmäiset kuukaudet vauvan kanssa ovat erityistä aikaa vanhemmille, mutta ne voivat myös olla erittäin jännittäviä. On hyvä tietää, että MAM: n innovatiivinen ja mukava rintapumppu on kehitetty tarjoamaan aivan uudenlainen joustavuus rintamaitoa kerätessä. Pumppu voidaan muuntaa sähköpumpusta manuaaliseksi rintapumpuksi vain 2 helpossa vaiheessa. Käyttö sähköisenä rintapumppuna on ihanteellinen säännölliseen pumppaukseen. Integroidun ladattavan akun ansiosta sillä on jopa 5 tunnin käyttöaika, ja se antaa äidille ja lapselle paljon liikkuvuutta. Manuaalitoiminnolla rintamaito voidaan pumpata täysin riippumatta virtalähteestä ja akusta - maksimaalisen joustavuuden saavuttamiseksi.

Jotta pumppaus olisi erityisen miellyttävää, pumpussa on stimulaatiotila, joka stimuloi maidon virtausta, ja tila rintamaidon pumppaamiseen. Kummassakin tilassa on 9 tasoa pumpun voimakkuuden säätämiseksi erikseen. Näyttö näyttää aktiivisen tilan ja asetetun tason. Haluttaessa pumppaamiseen voidaan käyttää pehmeää suppilonappia lisämukavuuden aikaansaamiseksi. Pumppu on myös erityisen kevyt, hiljainen ja helppo puhdistaa. Sarja sisältää 2 MAM Easy Starter anti-koliikki pulloa ja 2 MAM-säilytysastiaa rintamaidolle, jotka ovat yhteensopivia pumpun kanssa. Niinpä maito voidaan pumpata suoraan pulloon ja käyttää. Säilytyskupissa maito voidaan säilyttää jääkaapissa tai jäädyttää ja on siten saatavana myöhempää käyttöä varten. Kaikki MAM-tuotteet on valmistettu BPA- ja BPS-vapaista materiaaleista.

Tuotetiedot:
 • 2in1 rintapumppu
 • Sähköpumppu ja käsimaitopumppu
 • Stimulaatio- ja pumppaustila, 9 askelta kumpikin
 • Ladattava akku jopa 5 tunnin käyttöajalla
 • Erityisen kevyt ja hiljainen
 • Pehmeä suppilolisäke
 • BPA- ja BPS-vapaa
 • Materiaali: silikoni / polypropeeni (PP) / akryylinitriili-butadieeni-styreenikopolymeerit (ABS)
Sisältyy toimitukseen:
 • 1 x rintapumppu
 • 2 x MAM Easy Start -antikoliikki pullot (130 ml / 160 ml)
 • 2 x lämmittävää MAM-kuppia
 • 1 x suppilon sisäosa

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

MAM 2in1 rintapumppu vihreä
140,85 €