kindsgard Pinnasänky hemme valkoinen/tammi 70 x 140 cm
vastuullinen -14%
kindsgard Pinnasänky hemme valkoinen/tammi 70 x 140 cm

kindsgard Pinnasänky hemme valkoinen/tammi 70 x 140 cm


289,90 €
Hinta
249,90 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
40,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 21 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A347365

EAN: 4005317333632

kindsgard Pinnasänky hemme valkoinen/tammi 70 x 140 cm
Tuotetiedot:
 • Pinnasänky kasvaa vauvan mukana: erikseen tilattavien muunnossivujen avulla pinnasänky voidaan muuntaa nopeasti juniorisängyksi.
 • 3-asentoisella korkeussäädöllä varustetun pinnasängyn yläasento on erityisen kätevä, kun vauva nostetaan sängystä.
 • Kolmen irrotettavan pinnan ansiosta lapsi pääsee haluttaessa turvallisesti sänkyyn ja sieltä pois.
Mitat:
 • Makuualusta: 70 x 140 cm (leveys x pituus).
 • Mitat koottuna: 142 x 78,5 x 81,5 cm (pituus x leveys x korkeus).
 • Säädettävissä eri korkeuksiin: 20 cm, 30 cm ja 43 cm
Materiaali ja hoito:
 • Materiaali: MDF
 • Materiaali kahvat: massiivipuuta
 • Väri: valkoinen/luonollinen puu
 • Dekor: artisaani tammi
Sisältyy toimitukseen:
 • Pinnasänky
Huomio: Sisustus, patja ja muunnossivut eivät sisälly toimitukseen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
129,90 €

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Merkki

kindsgard

Suunnittele pieni kotisi kindsgardin kanssa

Kindsgard edustaa taianomaista leikin ja hyvinvoinnin maailmaa. Lasten huonekalujen, kodintekstiilien, muodin ja lelujen avulla kindsgardista tulee osa jokaisen nuoren perheen suurta onnea. Täydellisesti koordinoidut pohjoismaiset värit ja kuviot yhdistyvät ajattomiin malleihin. Aivan kuten lapsetkin, kindsgard kehittyy jatkuvasti. Tätä varten käytämme palautettasi tuotteista, jotta voimme auttaa muokkaamaan pienten lasten elintilaa - kanssanne, teitä varten!

Yksityiskohtien huomioiminen perhe-elämässä

Kindsgard on asettanut tavoitteekseen tarjota parasta laatua perheystävälliseen hintaan. Pohjoismaiset kuviot ja trendikkäiden värien sateenkaari eivät taatusti koskaan mene pois muodista, ja ne ovat todellinen kohokohta kodissasi. Jo nimestä käy ilmi, että kindsgardissa on kyse pikku kullannupuista. Loppu gard muistuttaa puutarhaa: lasten leikkimaailmaa ja seikkailua sekä vartijaa: pienten lasten suojelua, joka on jokaisen perheen ensisijainen tavoite.

Vastuu lapsista

Kindsgardin laaja tuotevalikoima kaunistaa ja helpottaa vanhempien ja tulevien vanhempien värikästä perhe-elämää. Asetamme korkeimmat laatuvaatimukset tuotteillemme, jotka on kehitetty arkielämää ajatellen. Koska kaikki tekstiilimme on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100:lla, vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että tuotteemme on testattu haitallisten aineiden varalta ja että ne on valmistettu materiaaleista, jotka eivät ole terveydelle haitallisia. Ympäristöystävällisyytemme vuoksi teemme päivittäin töitä tehdaksemme tuotteistamme entistäkin kestävämpiä ja käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, kuten luomupuuvillaa ja luomupyökkiä.

Suosituimmat tuotteemme

kindsgard Pinnasänky hemme valkoinen/tammi 70 x 140 cm
kindsgard Pinnasänky hemme valkoinen/tammi 70 x 140 cm
289,90 €
249,90 €