Ingenuity Keinuistuin Bella Teddy
Hinta
99,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A319546

EAN: 0074451109865

Ingenuity Keinuistuin Bella Teddy
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Kaikkien aikojen älykkäin ja älykkäin modern lastenistuin!

Tässä modern e keinutuolissa on ainutlaatuinen selkänojavaihtoehto, jossa on kolme hyvin erilaista asentoa, jotta vauvasi olisi mahdollisimman mukavassa asennossa. Tämä istuin keinuu, mutta se voidaan muuntaa myös kiinteäksi istuimeksi, jossa on rauhoittavia värähtelyjä, luonnonääniä ja musiikkia. Lelutanko voidaan irrottaa, joten istuimesta tulee käytännöllinen keinutuoli, kun vauva kasvaa.

Tämä upea lastenistuin on erityisen vaikuttava upean ulkonäkönsä ja laadukkaiden, jalojen kankaidensa ansiosta. Huomattavan ylelliset, pehmeät kankaat kietovat vauvan hellävaraisesti ympärilleen.

Lisätyyny ja hahmolla varustettu pääntuki antavat lisätukea pienemmille vauvoille, ja ne voidaan poistaa, kun vauva on isompi.

Turvavyö on myös päällystetty pehmeillä, pörröisillä kankailla, jotka suojaavat vauvan herkkää ihoa. Tämä modern e-alusta taittuu lähes kokonaan kokoon helppoa varastointia ja kuljetusta varten.



Tuotetiedot:
  • Pakkauksen mitat (pituus x leveys x korkeus): 78 x 74 x 43 cm.
  • Vaatii C-alkaliparistot (eivät sisälly).
  • Materiaali: Polyesteri, muovi, Metal l
  • Ikä: 0 kuukaudesta alkaen

Hoito-ohjeet
Istuintyyny on konepestävä.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Ingenuity Keinuistuin Bella Teddy
5
19 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 17
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Ingenuity Keinuistuin Bella Teddy
Ingenuity Keinuistuin Bella Teddy
99,99 €